Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Otkako sam pohvalio Kenana, pretvorio se u Dusana Mladjana ex RKG. Jebao me otac sto ista pisem na forumu

Kao da ne znas kakav je tip igraca Kenan?Toplo hladno i tako kroz celu karijeru.Vezace opet on 2-3 dobre pa 2-3 lose i tako u krug.

1 minute ago, Don Dusko said:

Kao da ne znas kakav je tip igraca Kenan?Toplo hladno i tako kroz celu karijeru.Vezace opet on 2-3 dobre pa 2-3 lose i tako u krug.

Kad ce to Toplo? Ovo je Hladno hladno hladno pa mlako 

Edited by Maverick88

6 minutes ago, Čočo said:

Kako kažu,, napravili smo roster od 16 igrača jer je duga sezona i ima mnogo utakmica". Mi nemamo zamenu za Bolomboja i Nedovića. Beskorisne mase u timu. Ovo dok se ne otera iz Zvezde gledaćemo ovo. Često pomislim da bi nam omladinci više doprineli nego Davidovac i Mitrović. 

Nemaš šta da pomisliš, omladinci bi 100% donijeli više nego prekaljeni veterani koji su pare zaradili, igrom slučaja naosvajali se i titula, oni nemaju motiva više, kad znaju da svi manje imaju zagarantovane ugovore u Zvezdi do kraja života.

Mlad košarkaš od 16 do 19-20 će, pogotovo rođeni zvezdas, će pojesti parket i loptu i sudiju i sve samo da se dokaže. 

• Like 1

Dobrić. On treba biti sinonim domaće osnove. Ne igra ali svaki minut koji dobije opravda. Bori se i ne bira utakmice. Ako se ne koristi u EL iskoristi svaki minut u ABA. Tako je vukao u Splitu, tako vuče večeras. 

• Like 5