TB Told Posted May 26 Posted May 26 8 minutes ago, NMX said: Fica sa ovim pristupom nije dobar ni za sebe ni za klub. Da ga mrzi da digne ruke, da mu skacu po glavi Nece on nidje sa ovakvim pristupom. U stvari je njemu bolje da ide u neki drugi klub, gde mu se neće tolerisati ovakav pristup samo zato što je domaći igrač.
DijametralnoSuprotan Posted May 26 Posted May 26 Uskoro se prebacujemo na KLS, to je izgleda nas nivo trenutno nazalost. 1
MV91 Posted May 26 Posted May 26 Што би рекао Анђус - Погледајте ову фацу, погледајте овај дрес. На шта личе фаце Звездиних кошаркаша на клупи, чак ми је и жао Грка иако га не ценим превише. 3
Zadnji vezni Posted May 26 Posted May 26 Ona ekipa sa Čovićem na pleju malim Simanom,I Fajeom je ratnička i vredna pažnje i respekta naspram ovih *ičkica. Janis snishodljivi je posebna priča .Igramo najružniju košarku u Evropi .Užasni smo Užasni!!! 1
Thor Posted May 26 Posted May 26 Just now, MV91 said: Што би рекао Анђус - Погледајте ову фацу, погледајте овај дрес. На шта личе фаце Звездиних кошаркаша на клупи, чак ми је и жао Грка иако га не ценим превише. Definitivno posle Kupa je ekipa u slobodnom padu i on ne uspeva da utiče na ekipu da se vrati na pravi kolosek, pa je red da neko drugi to pokuša. Sporazumni raskid i priupitati Saleta Obrada za zdravlje, dati mu odrešene ruke za sastavljanje tima, pa da probamo... 1
TB Told Posted May 26 Posted May 26 1 minute ago, Kooineeperk said: Javor i dalje divlja? I na +30? Smatraš da Kalinić nije zaslužio tehničku?
Kooineeperk Posted May 26 Posted May 26 Just now, TB Told said: Smatraš da Kalinić nije zaslužio tehničku? Smatram da je bio faul za koji je opravdano prigovorio sudijama. 3
TB Told Posted May 26 Posted May 26 2 minutes ago, Kooineeperk said: Smatram da je bio faul za koji je opravdano prigovorio sudijama. Nije prigovorio nego psovao.
Henry Chinaski Posted May 26 Posted May 26 Kalina sramotan, jedini dobar potez na utakmici je ono vraćanje šrafa u publiku 2
djenkoslav Posted May 26 Posted May 26 Ja bi sad vratio Petruševa, Nedu, Kalinu, Kenana, Kodija da ih trpaju do kraja, nisu zasluzili da se sklone sad...
DijametralnoSuprotan Posted May 26 Posted May 26 5 minutes ago, Thor said: Sporazumni raskid i priupitati Saleta Obrada za zdravlje, dati mu odrešene ruke za sastavljanje tima, pa da probamo... Ja bih pre priupitao Alimpija. Sale rusvaj napravio onomad sa raznim Jhon O Bryantima. Jos se od te faze nisam oporavio. Neka sacuva status legende kluba.
Kosjan Willavić Posted May 26 Posted May 26 Nisu zasluzili ni 2000 ljudi da im dodje u cetvrtak. A opet znam da cu se naterati kad malo iskuliram s besom posle ove sramote
Kooineeperk Posted May 26 Posted May 26 1 minute ago, TB Told said: Nije prigovorio nego psovao. I psovka je prigovor na Javorovo sudjenje. Adekvatna cak. 1
Don Dusko Posted May 26 Author Posted May 26 Just now, Kooineeperk said: I psovka je prigovor na Javorovo sudjenje. Adekvatna cak. Sve dok tim gubi 30 razlike.Neka psuje sebe i svoj trud.... 1
Kooineeperk Posted May 26 Posted May 26 Just now, Don Dusko said: Sve dok tim gubi 30 razlike.Neka psuje sebe i svoj trud.... Masite poentu. Jesam li ja rekao da je Javor kriv za nas poraz? Jesam li ja i jednim komentarom trazio razlog u nekom drugom? Poenta je da je Javor i u utakmici kada Buducnost ovako dobro odigra (a mi ocajno) mora da bude u kadru. Neverovatno je, tako nesto ne radi ni jedan drugi sudija. 2
Saxon01 Posted May 26 Posted May 26 (edited) Od veceras za mene je grk BIVSI! A sa njim i uprava! Delije znate sta vam je ciniti na sledecoj utakmici! Kakve kosarkaske neandertalce mi imamo u ekipi!! Edited May 26 by Saxon01
Don Dusko Posted May 26 Author Posted May 26 3 minutes ago, Kooineeperk said: Masite poentu. Jesam li ja rekao da je Javor kriv za nas poraz? Jesam li ja i jednim komentarom trazio razlog u nekom drugom? Poenta je da je Javor i u utakmici kada Buducnost ovako dobro odigra (a mi ocajno) mora da bude u kadru. Neverovatno je, tako nesto ne radi ni jedan drugi sudija. Ne masim.Ti se okreces i skrece upravo fokus na Javora.Umesto da ti bude fokus nasa losa igra.
Recommended Posts