TB Told Posted Monday at 09:16 PM Posted Monday at 09:16 PM 8 minutes ago, NMX said: Fica sa ovim pristupom nije dobar ni za sebe ni za klub. Da ga mrzi da digne ruke, da mu skacu po glavi Nece on nidje sa ovakvim pristupom. U stvari je njemu bolje da ide u neki drugi klub, gde mu se neće tolerisati ovakav pristup samo zato što je domaći igrač.
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 09:17 PM Posted Monday at 09:17 PM Uskoro se prebacujemo na KLS, to je izgleda nas nivo trenutno nazalost. 1
MV91 Posted Monday at 09:17 PM Posted Monday at 09:17 PM Што би рекао Анђус - Погледајте ову фацу, погледајте овај дрес. На шта личе фаце Звездиних кошаркаша на клупи, чак ми је и жао Грка иако га не ценим превише. 3
Zadnji vezni Posted Monday at 09:20 PM Posted Monday at 09:20 PM Ona ekipa sa Čovićem na pleju malim Simanom,I Fajeom je ratnička i vredna pažnje i respekta naspram ovih *ičkica. Janis snishodljivi je posebna priča .Igramo najružniju košarku u Evropi .Užasni smo Užasni!!! 1
Thor Posted Monday at 09:21 PM Posted Monday at 09:21 PM Just now, MV91 said: Што би рекао Анђус - Погледајте ову фацу, погледајте овај дрес. На шта личе фаце Звездиних кошаркаша на клупи, чак ми је и жао Грка иако га не ценим превише. Definitivno posle Kupa je ekipa u slobodnom padu i on ne uspeva da utiče na ekipu da se vrati na pravi kolosek, pa je red da neko drugi to pokuša. Sporazumni raskid i priupitati Saleta Obrada za zdravlje, dati mu odrešene ruke za sastavljanje tima, pa da probamo... 1
TB Told Posted Monday at 09:23 PM Posted Monday at 09:23 PM 1 minute ago, Kooineeperk said: Javor i dalje divlja? I na +30? Smatraš da Kalinić nije zaslužio tehničku?
drakon1 Posted Monday at 09:24 PM Posted Monday at 09:24 PM 30 razike i osećaj smo još dobro i prošli.
Kooineeperk Posted Monday at 09:24 PM Posted Monday at 09:24 PM Just now, TB Told said: Smatraš da Kalinić nije zaslužio tehničku? Smatram da je bio faul za koji je opravdano prigovorio sudijama. 3
Webad Posted Monday at 09:27 PM Posted Monday at 09:27 PM Ja se nadam sto upedljivijim porazima...da se uradi cistka 2
TB Told Posted Monday at 09:27 PM Posted Monday at 09:27 PM 2 minutes ago, Kooineeperk said: Smatram da je bio faul za koji je opravdano prigovorio sudijama. Nije prigovorio nego psovao.
Henry Chinaski Posted Monday at 09:27 PM Posted Monday at 09:27 PM Kalina sramotan, jedini dobar potez na utakmici je ono vraćanje šrafa u publiku 2
L' Imperatore Posted Monday at 09:28 PM Posted Monday at 09:28 PM Ima jedan Mutin quote koji odlično opisuje ovu situaciju 1
djenkoslav Posted Monday at 09:28 PM Posted Monday at 09:28 PM Ja bi sad vratio Petruševa, Nedu, Kalinu, Kenana, Kodija da ih trpaju do kraja, nisu zasluzili da se sklone sad...
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 09:28 PM Posted Monday at 09:28 PM 5 minutes ago, Thor said: Sporazumni raskid i priupitati Saleta Obrada za zdravlje, dati mu odrešene ruke za sastavljanje tima, pa da probamo... Ja bih pre priupitao Alimpija. Sale rusvaj napravio onomad sa raznim Jhon O Bryantima. Jos se od te faze nisam oporavio. Neka sacuva status legende kluba.
Kosjan Willavić Posted Monday at 09:29 PM Posted Monday at 09:29 PM Nisu zasluzili ni 2000 ljudi da im dodje u cetvrtak. A opet znam da cu se naterati kad malo iskuliram s besom posle ove sramote
Kooineeperk Posted Monday at 09:29 PM Posted Monday at 09:29 PM 1 minute ago, TB Told said: Nije prigovorio nego psovao. I psovka je prigovor na Javorovo sudjenje. Adekvatna cak. 1
Don Dusko Posted Monday at 09:30 PM Author Posted Monday at 09:30 PM Just now, Kooineeperk said: I psovka je prigovor na Javorovo sudjenje. Adekvatna cak. Sve dok tim gubi 30 razlike.Neka psuje sebe i svoj trud.... 1
Zadnji vezni Posted Monday at 09:30 PM Posted Monday at 09:30 PM Nakantajte ove bruke bar 50 razlike. Sram vas bilo!!!!
Kooineeperk Posted Monday at 09:32 PM Posted Monday at 09:32 PM Just now, Don Dusko said: Sve dok tim gubi 30 razlike.Neka psuje sebe i svoj trud.... Masite poentu. Jesam li ja rekao da je Javor kriv za nas poraz? Jesam li ja i jednim komentarom trazio razlog u nekom drugom? Poenta je da je Javor i u utakmici kada Buducnost ovako dobro odigra (a mi ocajno) mora da bude u kadru. Neverovatno je, tako nesto ne radi ni jedan drugi sudija. 2
Saxon01 Posted Monday at 09:33 PM Posted Monday at 09:33 PM (edited) Od veceras za mene je grk BIVSI! A sa njim i uprava! Delije znate sta vam je ciniti na sledecoj utakmici! Kakve kosarkaske neandertalce mi imamo u ekipi!! Edited Monday at 09:34 PM by Saxon01
Don Dusko Posted Monday at 09:36 PM Author Posted Monday at 09:36 PM 3 minutes ago, Kooineeperk said: Masite poentu. Jesam li ja rekao da je Javor kriv za nas poraz? Jesam li ja i jednim komentarom trazio razlog u nekom drugom? Poenta je da je Javor i u utakmici kada Buducnost ovako dobro odigra (a mi ocajno) mora da bude u kadru. Neverovatno je, tako nesto ne radi ni jedan drugi sudija. Ne masim.Ti se okreces i skrece upravo fokus na Javora.Umesto da ti bude fokus nasa losa igra.
Recommended Posts