Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, NMX said:

Fica sa ovim pristupom nije dobar ni za sebe ni za klub. Da ga mrzi da digne ruke, da mu skacu po glavi

Nece on nidje sa ovakvim pristupom. 

U stvari je njemu bolje da ide u neki drugi klub, gde mu se neće tolerisati ovakav pristup samo zato što je domaći igrač. 

Posted

Што би рекао Анђус - Погледајте ову фацу, погледајте овај дрес.

На шта личе фаце Звездиних кошаркаша на клупи, чак ми је и жао Грка иако га не ценим превише.

• Ha-ha 3
Posted

Ona ekipa sa Čovićem na pleju  malim Simanom,I Fajeom je ratnička i vredna pažnje i respekta naspram ovih *ičkica.

Janis snishodljivi je posebna priča .Igramo najružniju košarku u Evropi .Užasni smo Užasni!!!

• Like 1
Posted
Just now, MV91 said:

Што би рекао Анђус - Погледајте ову фацу, погледајте овај дрес.

На шта личе фаце Звездиних кошаркаша на клупи, чак ми је и жао Грка иако га не ценим превише.

Definitivno posle Kupa je ekipa u slobodnom padu i on ne uspeva da utiče na ekipu da se vrati na pravi kolosek, pa je red da neko drugi to pokuša.

Sporazumni raskid i priupitati Saleta Obrada za zdravlje, dati mu odrešene ruke za sastavljanje tima, pa da probamo...

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Thor said:

Sporazumni raskid i priupitati Saleta Obrada za zdravlje, dati mu odrešene ruke za sastavljanje tima, pa da probamo...

Ja bih pre priupitao Alimpija. Sale rusvaj napravio onomad sa raznim Jhon O Bryantima. Jos se od te faze nisam oporavio. Neka sacuva status legende kluba.

Posted
Just now, Don Dusko said:

Sve dok tim gubi 30 razlike.Neka psuje sebe i svoj trud....

Masite poentu. 

Jesam li ja rekao da je Javor kriv za nas poraz? Jesam li ja i jednim komentarom trazio razlog u nekom drugom?

Poenta je da je Javor i u utakmici kada Buducnost ovako dobro odigra (a mi ocajno) mora da bude u kadru. Neverovatno je, tako nesto ne radi ni jedan drugi sudija. 

• Like 2
Posted (edited)

Od veceras za mene je grk BIVSI! A sa njim i uprava! 
Delije znate sta vam je ciniti na sledecoj utakmici! 

Kakve kosarkaske neandertalce mi imamo u ekipi!! 

Edited by Saxon01
Posted
3 minutes ago, Kooineeperk said:

Masite poentu. 

Jesam li ja rekao da je Javor kriv za nas poraz? Jesam li ja i jednim komentarom trazio razlog u nekom drugom?

Poenta je da je Javor i u utakmici kada Buducnost ovako dobro odigra (a mi ocajno) mora da bude u kadru. Neverovatno je, tako nesto ne radi ni jedan drugi sudija. 

Ne masim.Ti se okreces i skrece upravo fokus na Javora.Umesto da ti bude fokus nasa losa igra.