Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Dzo23 said:

Nastavice se utakmica...Al navijači Budućnosti su ozbiljni primitivci. Bukvalno bez razloga su zasuli predmetima parket. 

Prolaze godine al ne miču se ni za pedalj. Evolucije bez...

Nisu ništa gori on naših koji su EL znali da nam ubiju momentum i ugroze pobede. A da su nas koštali financijski, jesu. Nismo ništa bolji. Samo što ovi nisu naši, jel'te.

Posted
2 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Наводно шрафови и чаше ка клупи, каже имбецил Каровић, што не аболира ове наше безмудаше. Мислим да је Хаос у праву, чекала се прва прилика.

Trebali su principijelno da istrpe sve.

Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

Nastavice se utakmica...Al navijači Budućnosti su ozbiljni primitivci. Bukvalno bez razloga su zasuli predmetima parket. 

Prolaze godine al ne miču se ni za pedalj. Evolucije bez...

Pokušavaju da stvore veštački rivalitet sa nama, pa se malo malo ističu, a toliko su nebitni,  ni ti iko od nas obraća na njih pažnju osima kad dodje meč sa njima i tih par sati.

Još Omic ističe da je ovo veći rivalitet nego Zvezda -Partizan...ljudi se guraju gde im nije mesto, ne znam kako drugačije objasniti njihovu želju da ih neko pogleda.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, kojihit said:

Kako nekom padne napamet da ponese šrafove na kosarkasku utakmicu?!?!

Nista novo. Ima nas koji dobro pamtimo sta su sve igraci Zvezde pretrpeli prvo 2018. pa 2019. godine, a onda su pojedinci iskusno stavili znak jednakosti izmedju toga i onog upada navijaca zvezde na teren u petoj utakmici 

• Like 6
  • Tuzno 1
Posted
2 minutes ago, No name said:

Pokušavaju da stvore veštački rivalitet sa nama, pa se malo malo ističu, a toliko su nebitni,  ni ti iko od nas obraća na njih pažnju osima kad dodje meč sa njima i tih par sati.

Još Omic ističe da je ovo veći rivalitet nego Zvezda -Partizan...ljudi se guraju gde im nije mesto, ne znam kako drugačije objasniti njihovu želju da ih neko pogleda.

To je to. Cesto sam o tome pisao. 

• Tuzno 1
Posted (edited)
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Nista novo. Ima nas koji dobro pamtimo sta su sve igraci Zvezde pretrpeli prvo 2018. pa 2019. godine, a onda su pojedinci iskusno stavili znak jednakosti izmedju toga i onog upada navijaca zvezde na teren u petoj utakmici 

Bitno je da principijelne tastatura hrabriše kažu da je ovo ništa.

136650_unnamed-9_iff.jpg?t=1748291333

Edited by TB Told
  • Like 4
  • Tuzno 2
Posted (edited)

Jes da sam rođeni Podgoričanin ali većih iskompleksiranih seljačina i buzdovana od "navijača" Budućnosti nema. Kakav zverinjak. Raspuštaj ABA ligu pa nek igraju sa Dečićem i Komom.

Edited by Bejn
  • Like 2
  • Tuzno 1
Posted (edited)
23 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovo nije ništa drastično nego su naše cave gledale da na prvu malo zapaljiviju situaciju odu u svlačionicu protiv protivnika koji te razbija na parketu. 

Sve pet, ali trebalo bi da izlaze i sudije i protivnicki igraci na bilo kakav incident i gadjanja tvrdim predmetima u plej ofu.  Godinama se navijaci svuda ponasaju kao neandertalci uz amin klubova i bezmudost evnuha iz ABA. Pa bese su onomad u Podgorici Nesu Ilica razvalili po glavi sa necim. Nije prvi put da ubacuju srafove koji mogu da osakate nekoga.

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 5
Posted

Ma isto je i u Beogradu uvek, ovo je nažalost folklor košarke regiona i to se neće menjati skoro, treba se samo navići ili ne gledati.

Ono sto meni ide na živce jeste reakcija igrača zvezde na očajno poluvreme. Izašli su još mekše i jadnije. Ok, kradu vas sudije, gadjaju vas, tuku vas igrači, ajde da vidimo neku reakciju, nešto... Svima dosta sezone, jedva čekaju da izgube, tako je to kad dovodis povredjene seniore.

Posted

Sta sad gledaju ovoliko? 

Mrtva lopta, najrealnije mi se cini da bi trebali Gidra i Tanaskovic ili Kenan i Tanaskovic (zavisi za koju situaciju su svirali). 

Ako misle neke tehnicke da dodele, mislim da je nepotrebno. 

Ali Javor... covek vise voli da bude u kadru nego igraci. Prosto je to tako. 

Posted
21 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovo nije ništa drastično nego su naše cave gledale da na prvu malo zapaljiviju situaciju odu u svlačionicu protiv protivnika koji te razbija na parketu. 

Ajde polako sa tim zaključcima da su nasi igrači sami doneli odluku o napuštanju parketa. Postoji informacija da su sudije sugerisale da se igrači povuku. Čak je i kladionica objavila.