kojihit Posted Monday at 08:31 PM Posted Monday at 08:31 PM Kako nekom padne napamet da ponese šrafove na kosarkasku utakmicu?!?! 2
drakon1 Posted Monday at 08:31 PM Posted Monday at 08:31 PM 2 minutes ago, Dzo23 said: Nastavice se utakmica...Al navijači Budućnosti su ozbiljni primitivci. Bukvalno bez razloga su zasuli predmetima parket. Prolaze godine al ne miču se ni za pedalj. Evolucije bez... Nisu ništa gori on naših koji su EL znali da nam ubiju momentum i ugroze pobede. A da su nas koštali financijski, jesu. Nismo ništa bolji. Samo što ovi nisu naši, jel'te.
TB Told Posted Monday at 08:31 PM Posted Monday at 08:31 PM 2 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Наводно шрафови и чаше ка клупи, каже имбецил Каровић, што не аболира ове наше безмудаше. Мислим да је Хаос у праву, чекала се прва прилика. Trebali su principijelno da istrpe sve.
Henry Chinaski Posted Monday at 08:33 PM Posted Monday at 08:33 PM Bokan kao Čović u prajmu smiruje vodje 😀 1
No name Posted Monday at 08:34 PM Posted Monday at 08:34 PM 1 minute ago, Dzo23 said: Nastavice se utakmica...Al navijači Budućnosti su ozbiljni primitivci. Bukvalno bez razloga su zasuli predmetima parket. Prolaze godine al ne miču se ni za pedalj. Evolucije bez... Pokušavaju da stvore veštački rivalitet sa nama, pa se malo malo ističu, a toliko su nebitni, ni ti iko od nas obraća na njih pažnju osima kad dodje meč sa njima i tih par sati. Još Omic ističe da je ovo veći rivalitet nego Zvezda -Partizan...ljudi se guraju gde im nije mesto, ne znam kako drugačije objasniti njihovu želju da ih neko pogleda. 4
СтелаРоса Posted Monday at 08:34 PM Posted Monday at 08:34 PM 2 minutes ago, kojihit said: Kako nekom padne napamet da ponese šrafove na kosarkasku utakmicu?!?! Nista novo. Ima nas koji dobro pamtimo sta su sve igraci Zvezde pretrpeli prvo 2018. pa 2019. godine, a onda su pojedinci iskusno stavili znak jednakosti izmedju toga i onog upada navijaca zvezde na teren u petoj utakmici 6 1
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 08:37 PM Posted Monday at 08:37 PM 2 minutes ago, No name said: Pokušavaju da stvore veštački rivalitet sa nama, pa se malo malo ističu, a toliko su nebitni, ni ti iko od nas obraća na njih pažnju osima kad dodje meč sa njima i tih par sati. Još Omic ističe da je ovo veći rivalitet nego Zvezda -Partizan...ljudi se guraju gde im nije mesto, ne znam kako drugačije objasniti njihovu želju da ih neko pogleda. To je to. Cesto sam o tome pisao. 1
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 08:37 PM Posted Monday at 08:37 PM 17 minutes ago, drakon1 said: Pogadja Ferrel i inače. Ne kazem da nam baš on treba, ali kad smo mi u pitanju uvek je "trzište isušeno". Na svakoj poziciji. A cekaj Lorenzo Brown nije snajper kao? 🤣
TB Told Posted Monday at 08:38 PM Posted Monday at 08:38 PM (edited) 3 minutes ago, СтелаРоса said: Nista novo. Ima nas koji dobro pamtimo sta su sve igraci Zvezde pretrpeli prvo 2018. pa 2019. godine, a onda su pojedinci iskusno stavili znak jednakosti izmedju toga i onog upada navijaca zvezde na teren u petoj utakmici Bitno je da principijelne tastatura hrabriše kažu da je ovo ništa. Edited Monday at 08:38 PM by TB Told 4 2
Bejn Posted Monday at 08:39 PM Posted Monday at 08:39 PM (edited) Jes da sam rođeni Podgoričanin ali većih iskompleksiranih seljačina i buzdovana od "navijača" Budućnosti nema. Kakav zverinjak. Raspuštaj ABA ligu pa nek igraju sa Dečićem i Komom. Edited Monday at 08:40 PM by Bejn 2 1
bodo Posted Monday at 08:41 PM Posted Monday at 08:41 PM Sad bi fora bilo da okrenemo meč ali taj film teško da ćemo gledati.
Kosjan Willavić Posted Monday at 08:42 PM Posted Monday at 08:42 PM (edited) 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo nije ništa drastično nego su naše cave gledale da na prvu malo zapaljiviju situaciju odu u svlačionicu protiv protivnika koji te razbija na parketu. Sve pet, ali trebalo bi da izlaze i sudije i protivnicki igraci na bilo kakav incident i gadjanja tvrdim predmetima u plej ofu. Godinama se navijaci svuda ponasaju kao neandertalci uz amin klubova i bezmudost evnuha iz ABA. Pa bese su onomad u Podgorici Nesu Ilica razvalili po glavi sa necim. Nije prvi put da ubacuju srafove koji mogu da osakate nekoga. Edited Monday at 08:45 PM by Kosjan Willavić 5
SamoFlacko Posted Monday at 08:43 PM Posted Monday at 08:43 PM 4 minutes ago, TB Told said: Bitno je da principijelne tastatura hrabriše kažu da je ovo ništa. Sto ovo nije kod delegata predato nego se slikava po svlacionici.
djenkoslav Posted Monday at 08:43 PM Posted Monday at 08:43 PM Ma isto je i u Beogradu uvek, ovo je nažalost folklor košarke regiona i to se neće menjati skoro, treba se samo navići ili ne gledati. Ono sto meni ide na živce jeste reakcija igrača zvezde na očajno poluvreme. Izašli su još mekše i jadnije. Ok, kradu vas sudije, gadjaju vas, tuku vas igrači, ajde da vidimo neku reakciju, nešto... Svima dosta sezone, jedva čekaju da izgube, tako je to kad dovodis povredjene seniore.
Kooineeperk Posted Monday at 08:44 PM Posted Monday at 08:44 PM Sta sad gledaju ovoliko? Mrtva lopta, najrealnije mi se cini da bi trebali Gidra i Tanaskovic ili Kenan i Tanaskovic (zavisi za koju situaciju su svirali). Ako misle neke tehnicke da dodele, mislim da je nepotrebno. Ali Javor... covek vise voli da bude u kadru nego igraci. Prosto je to tako.
No name Posted Monday at 08:44 PM Posted Monday at 08:44 PM 21 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo nije ništa drastično nego su naše cave gledale da na prvu malo zapaljiviju situaciju odu u svlačionicu protiv protivnika koji te razbija na parketu. Ajde polako sa tim zaključcima da su nasi igrači sami doneli odluku o napuštanju parketa. Postoji informacija da su sudije sugerisale da se igrači povuku. Čak je i kladionica objavila.
Chaos Is Me Posted Monday at 08:45 PM Posted Monday at 08:45 PM Ko zna da li je ovaj šraf uopšte sa utakmice. Nadam se da ovo može bar malo da trgne ekipu koja je došla ovde da odigra na bazi kurca. 1
SamoFlacko Posted Monday at 08:46 PM Posted Monday at 08:46 PM Kalinic gadjao navijace, pitanje oce li biti sankacija i za njega posle ovoga. 2
drakon1 Posted Monday at 08:47 PM Posted Monday at 08:47 PM 9 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: A cekaj Lorenzo Brown nije snajper kao? 🤣 https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/players/lorenzo-brown/009622/
СтелаРоса Posted Monday at 08:47 PM Posted Monday at 08:47 PM Pa ne bi se nasi ni vracali na teren da im je cilj bio nesto drugo osim da se sklone da ne budu gadjani. 1
Kooineeperk Posted Monday at 08:47 PM Posted Monday at 08:47 PM Tehnicka klupi Zvezde... sta je jos dosudio?
Profaarmor Posted Monday at 08:47 PM Posted Monday at 08:47 PM Nedara vezao dve trojke....na zagrevanju 1
Valensija Posted Monday at 08:49 PM Posted Monday at 08:49 PM 4 minutes ago, SamoFlacko said: Sto ovo nije kod delegata predato nego se slikava po svlacionici. Odakle znas da nije i kod delegata? Ne brukaj se…
Kooineeperk Posted Monday at 08:49 PM Posted Monday at 08:49 PM Ovoliko su gledali da bi dosudili samo tehnicku Zvezdi... bravo Javore.
Recommended Posts