Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Ovde ce biti pobeda ako se niko od nasih ne povredi, jer vec od pocetka durge cetvrtine dise se na skrge jer gas maski nema, a vec pocinje i klizanje. Nadam se da je nas ekonom poneo starog Tigar lepka da namaze momcima djonove.

• Like 1
Posted

Ne mogu da se setim da sam gledao sramnije poluvreme u ABA ligi u poslednjih 10 godina. Radonja bi za ovakav pristup streljao.

• Like 1
Posted

Opa, ostavili smo Budućnost ispod 60 poena. Istina u prvom poluvremenu, ali ajde...

Šalu na stranu, takmičenje je nebitno. U neku ruku i bolje da se pokažu u najgorem svjetlu.

• Ha-ha 2
Posted

Teodosic je ugušio Jaga. Kad god je Yago trebao da ima veću minutazu ulazio je Teodosic I uzimao minute, a Yago mu je služio kao ispomoc u prenosu lopte. Kad god je Yago imao veću minutazu on je igrao odlično baš kao i prosle sezone. 

• Ha-ha 1
Posted

Нисам сигуран колико се тренер сме слати на гиљотину кад су му сва тројица пројектованих носиоца повређени или недовољно опорављени... Приступ очајан, то свакако.

• Like 1
Posted

56 poena nam strpali za poluvreme!

Kakav raspad ove prevare trenerske pa na dalje.

Ali ovaj jadni kumić se toliko utronjao da i kad ima otvoren put do koša on staje i Vraca se nazad ili nekom uvali koraku.Kakav zec Jbt!

Ali minijature Dobrića i Laze su za ono da se zapitas jel ovi momci žive od ovog sporta?

Baš sam izgubio poverenje u Grka,baš se čovek gubi i kanali i sebe i ekipu.Uzasno izgledamo a njegove rotacije i petorke su za neverovati.

• Like 1
Posted

Budućnost je bolja ekipa od nas s boljim trenerom.

Nadam se da će da usledi komplet remont nakon ove serije. Nešto kao grobari prošle sezone. S tim da treba i trener da ide kao oni klovnovi Dozet i Vasiljević.

Sve drugo je presipanje iz šupljeg u prazno i ne rješava glavni problem. Moramo se rješiti Čovićevih ljudi i da se jednom za svagda završi s ovako nakaradnim vodjenjem i funkcionisanjem kluba. 

• Like 2
Posted

Kako je Kodi ušao, raspadosmo se. Kalina sramotan, kao da namerno minira Grka, koji opet kao da minira sam sebe. Rotacije su mu očajne. Dobrić i Lazić? Pa oni ljudi i sami boga mole da ne igraju, a ovaj ih ubacuje... Gidru je istekao ponovo, taman je dobro krenuo.

Ovde jedino Jago i Braun zaslužuju pohvale, bar se trude. Petrušev se probudio, u prvoj četvrtini je bio očajan.

Ovo podseća onu seriju kad nam je Tomić bio trener, oni igrali EL a ni EK... U Beogradu smo ih razbijali po 30-40 razlike, u gostima tesno gubili... Sad će biti slično, samo sa obrnutim ulogama...

• Thanks 1
Posted

Partizan će rastaviti ovu Budućnost. Jedino mi imamo logistiku da im se suprotstavimo. Ali igru za sada nemamo. U oštroj konkurencini opet najgori Dobrić, taj dečko je zreo za Spartak ili Igokeu.

• Like 3