Don Dusko Posted April 15 Author Posted April 15 Jbg gubitnicki mentalitet i to e to. Jesu ih sudije pogurale ali mi smo u OT promasili 4 bacanja!4! 2
Issey Posted April 15 Posted April 15 Bravo momci za borbu, ali dušu ste mi isisali ove sezone... Večeras sam dokusuren... Valjda će nam se nekad vratiti sve ovo...
BattleBender Posted April 15 Posted April 15 Jbg, falio Davidovac, ne mozes da igras samo sa 2 igraca, neusrana u gace. CMM i Kalina jedini koji se nisu udavili u pelenama. Bacanja. Sudije. 3
fradler Posted April 15 Posted April 15 Igracina je Babb. Smesni matori Kenan, urla i skace vec par poseda da mu daju loptu, a onda naravno promasuje. 1
Bad Posted April 15 Posted April 15 Neverovatno da svaki put ode na stranu protivnika, da li će ikad ovaj pas imati svoj dan, jebem ti košarku i sve
TB Told Posted April 15 Posted April 15 1 minute ago, Filbi said: Pičkice Nemoj da si preoštar prema sebi.
Zadnji vezni Posted April 15 Posted April 15 (edited) Hahahaha Kakav Kenan,kakav kumić ne vrede ni pušljiva Boba. Hoces neke uspehe ne Mozes jebemo slobodno bacanje Edited April 15 by Zadnji vezni
Recommended Posts