FireKeeper Posted Tuesday at 08:17 PM Posted Tuesday at 08:17 PM Ono sto znam da se nasi nece predati. Iskustveno. Ali mislim da ce nestati snage nosiocima zadnje 2min. Nijesan optimista da ovo stizemo...
Kosjan Willavić Posted Tuesday at 08:18 PM Posted Tuesday at 08:18 PM Idi bre Kenane u pizdu materinu glupu!!
Filbi Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Kenan za šilbovanje iskreno za igraca u ovim godinama je kurton
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Kenan je lud sa ovim faulovima.
magiko Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Nije trojka, nije iz tajmauta odmah, ali drugo pakovanje, kao sto rekoh
Markoss Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Kenan je bukvalno Nedovic. U sustini, dobices ponekad nesto od njega, ali uglavnom neces nista. 2
Kalinic10 Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Svaka bitna utakmica, sut za 3 na 20% i bacanja na 50%
BattleBender Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Picka ti materina. Debilna. Mrs u kurac.
dzakala Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM E moj Kenan, da se ne ljubimo, pa sta god da uradis u nastavku
forumko topic Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM I taman se vratiš jedva nekako i posere nam se Kenan
Bad Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Napisao sam ovo mnogo puta ove sezone, napisaću još jednom. Kenan je glup kao tri kurca. 1
fradler Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Ne moze se s ovako raspalim bekovima nista uraditi, cudo je da smo i dovde dogurali. Muka mi je od Nedovica i Kenana. 1
drakon1 Posted Tuesday at 08:20 PM Posted Tuesday at 08:20 PM 6 points swing. Masi trojku, pravi faul za 2+1.
Don Dusko Posted Tuesday at 08:20 PM Author Posted Tuesday at 08:20 PM Cele godine niko ne moze da mu skrene za ove faulove?
Sector Posted Tuesday at 08:21 PM Posted Tuesday at 08:21 PM Kenana i Nedovića bih dao za tepsiju pite. 2 1
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 08:21 PM Posted Tuesday at 08:21 PM Jbse Cannane, stvarno smo prokleti na bekovima. Nista nismo dobili od njih ove sezone u Do or Die mecevima.
Recommended Posts