Molina23 Posted April 11 Posted April 11 Deki plejof sekvenca, skok pa dve asistencije plus čačnuo Grenta za aut. To je to. 3 1
NMX Posted April 11 Posted April 11 TRI FAULA IMAS I PRAVIS FAUL NA SUTU BUKVALNO BIH TERAO PESKE DO BEOGRADA ZA OVO 8
DijametralnoSuprotan Posted April 11 Posted April 11 (edited) 1 minute ago, NMX said: TRI FAULA IMAS I PRAVIS FAUL NA SUTU BUKVALNO BIH TERAO PESKE DO BEOGRADA ZA OVO Cannan i njegovo iskljucenje mozga. Edited April 11 by DijametralnoSuprotan
Henry Chinaski Posted April 11 Posted April 11 Kenan mi ne bi igrao pa da su svi bekovi povredjeni zbog zadnja dva napada 2
Čočo Posted April 11 Posted April 11 Kako glupe odluke celo poluvreme odličan rezultat. Raduje me što sm8 napadački barem raspoloženi. I to više igrača. 1
Devla Posted April 11 Posted April 11 Mora jaca odbrana u drugom poluvremenu, uz ovakav napad i dobijamo 2
Don Dusko Posted April 11 Author Posted April 11 Opet hot tejkovi na osnovu zadnjeg utiska. Dobro poluvreme a vidi se da smo i malo opusteno usli. Nadam se da ce nas ovako sluziti sut u Minkenu. 3
Arsen10 Posted April 11 Posted April 11 Jel moguće da imaš tri mala faula i ovo se desi... Dobro je poluvreme, ne bi me čudilo da dobijemo ovo.
Ječmendo Posted April 11 Posted April 11 Ofanzivno vrhunsko poluvrijeme, skoro pa neobično za gledanje - trljam oči već nekoliko puta. Nadam se da je dobar znak... 1
Molina23 Posted April 11 Posted April 11 Kad imamo vrućeg Kodija i Nemanju nema gostovanja koje je problematično. Kakav kurac bre Bajern i Pariz, mi se pitamo. 1
Del Piero Posted April 11 Posted April 11 5 minutes ago, fradler said: Faul je Petruseva, ne Kenana. Canaan je dopustio da ga Nunn probije, kad je dosao do Petruseva nije vise postojala druga opcija. Ovaj je mogao da ga sece bar 3 puta, ali ga pusta da ide na obruc. Napad pre toga Nunn lagano izlazi iz uzastopnih blokova i ostaje sam na trojci, dok je Canaan ko zna gde umesto da mu udje u dres i napravi faul. 1
Henry Chinaski Posted April 11 Posted April 11 Odigrao je Mitar na svježinu mnogo dobro, nadam se da će i Daum da doprinese. 2
Recommended Posts