Molina23 Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM Deki plejof sekvenca, skok pa dve asistencije plus čačnuo Grenta za aut. To je to. 3 1
NMX Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM TRI FAULA IMAS I PRAVIS FAUL NA SUTU BUKVALNO BIH TERAO PESKE DO BEOGRADA ZA OVO 8
Borky Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM Jbg ne mozemo bas pustati sve suteve za tri.
Issey Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM Bravo momci, odlično poluvreme i pored par gluposti. Pumpaj! 1
Don Dusko Posted Friday at 07:02 PM Author Posted Friday at 07:02 PM Sta je ovo hoce li neko vezati 2 bacanja u pm. 1
Devla Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM Niko gluplje u El ne pravi faulove od Kenana 3
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:03 PM Posted Friday at 07:03 PM (edited) 1 minute ago, NMX said: TRI FAULA IMAS I PRAVIS FAUL NA SUTU BUKVALNO BIH TERAO PESKE DO BEOGRADA ZA OVO Cannan i njegovo iskljucenje mozga. Edited Friday at 07:03 PM by DijametralnoSuprotan
Henry Chinaski Posted Friday at 07:03 PM Posted Friday at 07:03 PM Kenan mi ne bi igrao pa da su svi bekovi povredjeni zbog zadnja dva napada 2
Čočo Posted Friday at 07:04 PM Posted Friday at 07:04 PM Kako glupe odluke celo poluvreme odličan rezultat. Raduje me što sm8 napadački barem raspoloženi. I to više igrača. 1
Devla Posted Friday at 07:04 PM Posted Friday at 07:04 PM Mora jaca odbrana u drugom poluvremenu, uz ovakav napad i dobijamo 2
Don Dusko Posted Friday at 07:05 PM Author Posted Friday at 07:05 PM Opet hot tejkovi na osnovu zadnjeg utiska. Dobro poluvreme a vidi se da smo i malo opusteno usli. Nadam se da ce nas ovako sluziti sut u Minkenu. 3
Arsen10 Posted Friday at 07:05 PM Posted Friday at 07:05 PM Jel moguće da imaš tri mala faula i ovo se desi... Dobro je poluvreme, ne bi me čudilo da dobijemo ovo.
Ječmendo Posted Friday at 07:08 PM Posted Friday at 07:08 PM Ofanzivno vrhunsko poluvrijeme, skoro pa neobično za gledanje - trljam oči već nekoliko puta. Nadam se da je dobar znak... 1
Molina23 Posted Friday at 07:08 PM Posted Friday at 07:08 PM Kad imamo vrućeg Kodija i Nemanju nema gostovanja koje je problematično. Kakav kurac bre Bajern i Pariz, mi se pitamo. 1
Del Piero Posted Friday at 07:11 PM Posted Friday at 07:11 PM 5 minutes ago, fradler said: Faul je Petruseva, ne Kenana. Canaan je dopustio da ga Nunn probije, kad je dosao do Petruseva nije vise postojala druga opcija. Ovaj je mogao da ga sece bar 3 puta, ali ga pusta da ide na obruc. Napad pre toga Nunn lagano izlazi iz uzastopnih blokova i ostaje sam na trojci, dok je Canaan ko zna gde umesto da mu udje u dres i napravi faul. 1
Henry Chinaski Posted Friday at 07:11 PM Posted Friday at 07:11 PM Odigrao je Mitar na svježinu mnogo dobro, nadam se da će i Daum da doprinese. 2
Thor Posted Friday at 07:12 PM Posted Friday at 07:12 PM Odlična Lukina rola, i to treba napomenuti. 4
Recommended Posts