Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Igraci se usrali, promasili sve sto se moglo promasiti. Moja baba znala da cemo napadati zonu ali Janis nije, rekao rendom forumas.

Da smo pogodili 4 od promasenih (mahom otvorenih) 20 trojki, dakle svaku petu, ista ova ekipa sto o kosarci ima dva moda (i)JEBEEEMO KARAAMOO i (ii) JANISE, NEDOVICU, ____ ODLAZI bi sada pisala kako ih imamo u drugom poluvremenu

• Like 5
Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

16 ofanzivnih skokova protiv tima koji ima Tavaresa i gubimo 15 😄 Tacno da smo imali nekog skembonju iz drugog,treceg reda sto sutira na poluvremenu imali bismo bolji procenat za 3

I Misa Vacic bi poneku ubo 🙂

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Markoss said:

Ma gde nismo. Ja sam znao da ce igrati zonu, a da Janis nije.

Imali brdo otvorenih trojki, da smo 5 ubacili - vodili bi, a trebali smo 10.

Tacno tako. Jbg, za vrhunski rezultat treba ti

i psiha. Mi je cesto izgubimo negdje u svalcionicu, i to vecinom kada smo domacini.

Prosto nevjerovatno.

Posted

Efes jedva dobio Maccabi. Možda tu imamo neku šansu ali teško ćemo ovako do trijumfa. Igrači bi bar trebali otvorene trojke ubacivati u visokim procentima a bilo ih je pregršt. 

Posted (edited)

Ali sta je Janis trebao konkretno drugacije? Kako se probija zona ako ne sutem? Ko moze da racuna da cemo sutirati kao juniori Kosjerica? Sta on treba da uradi da bi profesionalni kosarkasi pogodili otvoren sut? 

Mislim da ne mozemo ovako lose u drugom da sutiramo. To me jedino tesi.

Edited by Markoss
  • Like 5
Posted
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

16 ofanzivnih skokova protiv tima koji ima Tavaresa i gubimo 15 😄 Tacno da smo imali nekog skembonju iz drugog,treceg reda sto sutira na poluvremenu imali bismo bolji procenat za 3

Grobari imali 30 ofanzivnih skokova u tekmi gde su pukli 30 razlike :lol_2:

• Like 1
Posted
Just now, Markoss said:

Ali sta je Janis trebao konkretno drugacije? Kako se probija zona ako ne sutem? Ko moze da racuna da cemo sutirati kao juniori Kosjerica? 

Mislim da ne mozemo ovako lose u drugom da sutiramo.

Odbranom, napravili su nam 14:0 ne znam da li smo faul napravili, a kamoli slali na bacanja, iz odbrane u tranziciju i brze napade pa kada tako otvoriš onda krenu i trojke. A ne da oni nama to rade..

Posted
Just now, VukVule1988 said:

Jebeni dan mrmota svaki put kad igramo protiv Reala. Mi smo jedina ekipa u EL koja godinama ne moze da igra protiv Tavaresa. Znaci svaki put nas razbiju na isti nacin. 

Nije tako. Već su ovde napisali, u situaciji kad se promaši 20 šuteva za tri, od kojih su većina bile otvoreni, to nema veze sa pripremom, pa ni igrom protivnika, već sa psihom. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Cavani said:

Kakve smo otvorene pozicije imali pri sutu, mogli smo imati 15 pogodjenih trojki i voditi ubedljivo. Svi su bili kao na treningu.

Uvukao se i strah, kad protivnik to oseti onda će i provocirati šuteve. Nije ništa gotovo, mora se pojačati agresivnost, uzdrmao nas strah pa gubimo i koncentraciju u odbrani.

Posted
3 minutes ago, Markoss said:

Ali sta je Janis trebao konkretno drugacije? Kako se probija zona ako ne sutem? Ko moze da racuna da cemo sutirati kao juniori Kosjerica? Sta on treba da uradi da bi profesionalni kosarkasi pogodili otvoren sut? 

Mislim da ne mozemo ovako lose u drugom da sutiramo. To me jedino tesi.

Pogledaj opet prvih par minuta nije se znalo ko gde stoji , sve nešto bojažljivo ,Miša previšeeeeee u igri itd

Posted
4 minutes ago, NMX said:

Grobari imali 30 ofanzivnih skokova u tekmi gde su pukli 30 razlike :lol_2:

Pa zato sto su isto ko i mi sve promasili, ne bas ovako, ovo nije viđeno...

Posted
Just now, mister-no said:

Odbranom, napravili su nam 14:0 ne znam da li smo faul napravili, a kamoli slali na bacanja, iz odbrane u tranziciju i brze napade pa kada tako otvoriš onda krenu i trojke. A ne da oni nama to rade..

Kojom odbranom kada čovek pusti na terenu petorku kome je odbrana misaona imenica.

• Like 1
Posted

Evo ja cu reci nepopularno misljenje ovde al Sfero je dobro spremio utakmicu i znao je za zonu. Jednostavno se vidi iz pocetne petorke gdje su svi "potentni" da ubace trojke. Situacije su u glavnom bile ciste,cak je i protok bio dobar i dodavanja su bila pravovremena al sta vredi ako se jajca skupe pa se nabija lopta uglavnom u prvi obruc sto nam je doneklen omogucilo skokove u napadu a da nismo imali nikoga pod kosem,cak je i Filip vise stojao na trojci nego unutra(da se pokusa izvuci Tavares).

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Da i ja nešto izjavim : Imam 53 ljeta i pamtim prvu odigranu utakmicu u Evropi sa linijom za tri poena. Ne mogu da se sjetim da je ikad iko iđe za pouvrijeme opalio 22 , uglavnom otvorena šuta, i pri tome pogodio samo 2.

• Like 1
Posted

Iz ovog minusa samo nas luđački šut za tri može dovesti u neku kakvu takvu poziciju da okrenemo meč. Male mogućnosti za to ali puštati će nas i dalje da šutiramo za tri. A i kad bi se Filip pojavio ne bi škodilo. 

Posted
14 minutes ago, stefan81888 said:

Ladno se pljuje Janis opet 😄

Jedino da uđe na teren da šutira umesto igrača. 

Jedino da mu ne igra ruinirani penzos 12 minuta u kontinuitetu.

Uzasna psiholoska i takticka priprema ekipe. Jos grdji plan B - "nek Misa isporuci madjiju", kao da je 2010. godina.

Nisam ocekivao pobedu ovde, ali jesam ocekivao rasterecenu, korektnu i kompetitivnu partiju. A ne oduzete noge i ruke i usplahirene poglede kao da nam je ovaj mec poslednja sansa.

Sad bar znamo kako je komsijama bilo protiv Efesa. S tim sto je Efes igrao kao masina, Real ovo otaljava u drugoj brzini.

Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Nije tako. Već su ovde napisali, u situaciji kad se promaši 20 šuteva za tri, od kojih su većina bile otvoreni, to nema veze sa pripremom, pa ni igrom protivnika, već sa psihom. 

Pa i jeste do psihe. Jednostavno ga se boje. Pogledaj statistiku zadnjih 5-6 meceva protiv Reala, samo smo jednom imali preko 30% za 3. A i neverovatno je da druge ekipe nadju nacin da ga izvuku iz reketa jedino mi ne mozemo. Pa one jedne godine ga je Smailagic dobro mucio.