Saxon01 Posted March 28 Posted March 28 (edited) I nastavljaju se ziceri , boze dragi , jel moguce ovo ? Pa dokle ljudi , sta vam je bre vise Jel realno da su se ljudi ovoliko preplasili .... Ovo u zivotu nisam video. Edited March 28 by Saxon01
BattleBender Posted March 28 Posted March 28 Ja ne znam koj kurac dramite. Sutiramo ko snoge, protiv jace ekipe od nas. Dobric zaoblio ivcu table i pocepao moltenku… Bukvalno Misa Vacic trip. 1 1
NMX Posted March 28 Posted March 28 4 minutes ago, Borky said: Evo ja cu reci nepopularno misljenje ovde al Sfero je dobro spremio utakmicu i znao je za zonu. Jednostavno se vidi iz pocetne petorke gdje su svi "potentni" da ubace trojke. Situacije su u glavnom bile ciste,cak je i protok bio dobar i dodavanja su bila pravovremena al sta vredi ako se jajca skupe pa se nabija lopta uglavnom u prvi obruc sto nam je doneklen omogucilo skokove u napadu a da nismo imali nikoga pod kosem,cak je i Filip vise stojao na trojci nego unutra(da se pokusa izvuci Tavares). Nemas ti pojma, prodavac girosa nije znao za zonu iako je rendom lik sa tribine znao. Pametnom dosta. 1
Saxon01 Posted March 28 Posted March 28 (edited) Jos jedna otvorena trojka . Strasno . Odoh na spavanje dok mi svi zivci nisu otisli , a bogami i zdravlje. Edited March 28 by Saxon01
No name Posted March 28 Posted March 28 (edited) Alo daj TeJa , mnogo se razmahao Cody, vezao 5 poena.. Sad ga lepo saseci i pošalji na klupu , jer je red da igra Miša Edited March 28 by No name 1
fradler Posted March 28 Posted March 28 Kakvi sutevi Petruseva... Uzima ih sa oko 3% samopouzdanja da ce ubaciti
Issey Posted March 28 Posted March 28 (edited) Vratili smo se u ne znam sta cu da loptom mod... Edit: Kalinic je užasan, ali očajan... Edited March 28 by Issey
TB Told Posted March 28 Posted March 28 1 minute ago, Crni said: Nate Rokas se njje uplasio- usro se kao grlica! Mnogo si naporan. Evo imaš Petruševa i Kalinića kao primer straha i oklevanja. 2
nik_nurse Posted March 28 Posted March 28 2 minutes ago, Crni said: Nate Rokas se njje uplasio- usro se kao grlica! Usrao se i Kalina pa sta
K.Dot Posted March 28 Posted March 28 Jbt imali su pauzu na poluvremenu da se malo presaberu, oni izasli još gori u drugom.
Nini3112 Posted March 28 Posted March 28 Stvarno mi nije jasno zasto Petrusev ne napada vise? Sta ima da izgubi?
Crni Posted March 28 Posted March 28 1 minute ago, TB Told said: Mnogo si naporan. Evo imaš Petruševa i Kalinića kao primer straha i oklevanja. 1 minute ago, nik_nurse said: Usrao se i Kalina pa sta 🤦
quentin Posted March 28 Posted March 28 (edited) Mi kako šutiramo imamo fantastičan rezultat. 4 od 28 trenutno. Edited March 28 by quentin
Borky Posted March 28 Posted March 28 Jbt ovoliko promasenih otvorenih suteva i polaganja odavno bisam vidio, ovi iz Reala ispadaju kao iz voza al dzaba.
Miki28 Lakers in 5 Posted March 28 Posted March 28 Da se spustimo ispod 10 do kraja 3/4 pa na neko ludilo ako ga bude.
Volter Posted March 28 Posted March 28 Ušli smo agresivnije ali jebene trojke nas koštale da se vratimo u igru.
No name Posted March 28 Posted March 28 Kalinic kad krene da pada , on ne pada sam, nego se trudi da sa sobom povuče jos ljudi t.j tim.... Ja ne znam kako objasniti njega tokom ogromnog dela sezone. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted March 28 Posted March 28 Canaan je glup. Jbt na 2.7 sekunde pn pravi faul.na igracu koji bjezi od kosa
NMX Posted March 28 Posted March 28 (edited) Ne daj boze da se ovim govnarcinama ne svira nesto sto je 50/50 situacija Edited March 28 by NMX
Recommended Posts