fradler Posted March 28 Posted March 28 Sta tacno pokusava sa oronulom penzionercinom, da li je neko uspeo da prokljuvi? 1
Issey Posted March 28 Posted March 28 Ne vredi se nervirati, ovo je Fener i Žalgiris utakmica... Pogađaju sifonjete a mi se blamiramo... Lako je širiti se na jadnom Virtusu... Daj Jaga... Ne vredi se nervirati, ovo je Fener i Žalgiris utakmica... Pogađaju sifonjete a mi se blamiramo... Lako je širiti se na jadnom Virtusu... Daj Jaga... 1
DijametralnoSuprotan Posted March 28 Posted March 28 Petrusev igra kriminalnu utakmicu. Nedovic style tekma.
Cavani Posted March 28 Posted March 28 1/15 trojke, ovim tempom cemo sutnuti 60 trojki, mora da se nadje balans.
Bejn Posted March 28 Posted March 28 Dali smo okinuli 15 trojki u prvoj četvrtini i pogodili ništa? Da igramo još tri sa Virtusom.
Volter Posted March 28 Posted March 28 On 3/28/2025 at 7:20 PM, Cavani said: 1/15 trojke, ovim tempom cemo sutnuti 60 trojki, mora da se nadje balans. Expand Ne možemo prići reketu.
Valensija Posted March 28 Posted March 28 1 -15 za tri. Vecina otvorenih trojki.Ko nas zacara da mi je znati… Pa ja da sam sutirao slucajno bi mi barem dvije usle.
NMX Posted March 28 Posted March 28 On 3/28/2025 at 7:17 PM, DijametralnoSuprotan said: Ovo ce da bude gore nego Par- Efes. Ne secam se da sam video da je neka utakmica zavrsena u prvih 3min. Expand Bila je jedna ove nedelje u istoj ovoj areni
Saxon01 Posted March 28 Posted March 28 Ovde treba odmoriti igrace, pustiti Teodosica, Jaga i igrace koji nisu igrali mnogo. Razumem, Real jeste azdaja, ali spremiti ekipu ovako ovako lose, meni nije normalno. Toliki je pritisak na igracima da promasiti 14 od 15 trojki , i to u prvoj cetvrtini , a pritom ne smiriti ekipu, pa i sa dva tajmauta... Ovo je po meni struka i psihologija zatajila . 1
Miki28 Teoljub Posted March 28 Posted March 28 (edited) Nemam pojma kako ali dobijamo Edited March 28 by Miki28 Teoljub typo 1 1
Cavani Posted March 28 Posted March 28 On 3/28/2025 at 7:21 PM, Volter said: Ne možemo prići reketu. Expand Mora Petrusev da istupi i napada licem Tavaresa 1
Markoss Posted March 28 Posted March 28 On 3/28/2025 at 7:23 PM, Cavani said: Mora Petrusev da istupi i napada licem Tavaresa Expand Pokazao mu Smailagic pre dve godine kako se igra. Napadas licem, fintiras, hrabro. 1
No name Posted March 28 Posted March 28 Ooooo sve bi dao ja za GoooL ( koš) prvu ljubav , detinjstvo, zvezdo daj gool Svaki kos kao gol
Cavani Posted March 28 Posted March 28 On 3/28/2025 at 7:24 PM, Markoss said: Pokazao mu Smailagic pre dve godine kako se igra. Napadas licem, fintiras, hrabro. Expand Tako je. Iznudis 2 faula na prodoru, pogodis sut spolja, to je ono sto nam je potrebno da bi dobili 1
Nini3112 Posted March 28 Posted March 28 Petrusev napunio gace. Nikad nece biri faktor u ovakvim mecevima,kao i Nedovic 1 1
TB Told Posted March 28 Posted March 28 Presporo igramo. I na kraju se napad završi nekim teškim šutem za tri.
Nini3112 Posted March 28 Posted March 28 Sferopulos ubacuje Dobrica kao defanzivca,gledaj sada ovu smejuriju
Dzonii Posted March 28 Posted March 28 Strah od Tavaresa u njihovim reketu je nas najveci problem uz uzasne procente sutra za 3p.
DijametralnoSuprotan Posted March 28 Posted March 28 Iskljucivi krivac Sferopulos. Totalno nespremni na zonu, pogubljeni, uplaseni. Demolirani laganom igrom.
Recommended Posts