fradler Posted Friday at 07:19 PM Posted Friday at 07:19 PM Sta tacno pokusava sa oronulom penzionercinom, da li je neko uspeo da prokljuvi? 1
Issey Posted Friday at 07:20 PM Posted Friday at 07:20 PM Ne vredi se nervirati, ovo je Fener i Žalgiris utakmica... Pogađaju sifonjete a mi se blamiramo... Lako je širiti se na jadnom Virtusu... Daj Jaga... Ne vredi se nervirati, ovo je Fener i Žalgiris utakmica... Pogađaju sifonjete a mi se blamiramo... Lako je širiti se na jadnom Virtusu... Daj Jaga... 1
Nini3112 Posted Friday at 07:20 PM Posted Friday at 07:20 PM E svasta Boze... Teo,Neda... Filipa ni da ne komentarisemo
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:20 PM Posted Friday at 07:20 PM Petrusev igra kriminalnu utakmicu. Nedovic style tekma.
BattleBender Posted Friday at 07:20 PM Posted Friday at 07:20 PM Najgore od svega, ne igraju bolju kosarku od nas. 1 2
Cavani Posted Friday at 07:20 PM Posted Friday at 07:20 PM 1/15 trojke, ovim tempom cemo sutnuti 60 trojki, mora da se nadje balans.
Bejn Posted Friday at 07:20 PM Posted Friday at 07:20 PM Dali smo okinuli 15 trojki u prvoj četvrtini i pogodili ništa? Da igramo još tri sa Virtusom.
Volter Posted Friday at 07:21 PM Posted Friday at 07:21 PM Just now, Cavani said: 1/15 trojke, ovim tempom cemo sutnuti 60 trojki, mora da se nadje balans. Ne možemo prići reketu.
Valensija Posted Friday at 07:22 PM Posted Friday at 07:22 PM 1 -15 za tri. Vecina otvorenih trojki.Ko nas zacara da mi je znati… Pa ja da sam sutirao slucajno bi mi barem dvije usle.
NMX Posted Friday at 07:22 PM Posted Friday at 07:22 PM 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ovo ce da bude gore nego Par- Efes. Ne secam se da sam video da je neka utakmica zavrsena u prvih 3min. Bila je jedna ove nedelje u istoj ovoj areni
Saxon01 Posted Friday at 07:22 PM Posted Friday at 07:22 PM Ovde treba odmoriti igrace, pustiti Teodosica, Jaga i igrace koji nisu igrali mnogo. Razumem, Real jeste azdaja, ali spremiti ekipu ovako ovako lose, meni nije normalno. Toliki je pritisak na igracima da promasiti 14 od 15 trojki , i to u prvoj cetvrtini , a pritom ne smiriti ekipu, pa i sa dva tajmauta... Ovo je po meni struka i psihologija zatajila . 1
Miki28 Teoljub Posted Friday at 07:23 PM Posted Friday at 07:23 PM (edited) Nemam pojma kako ali dobijamo Edited Friday at 07:23 PM by Miki28 Teoljub typo 1 1
Cavani Posted Friday at 07:23 PM Posted Friday at 07:23 PM Just now, Volter said: Ne možemo prići reketu. Mora Petrusev da istupi i napada licem Tavaresa 1
Markoss Posted Friday at 07:24 PM Posted Friday at 07:24 PM Just now, Cavani said: Mora Petrusev da istupi i napada licem Tavaresa Pokazao mu Smailagic pre dve godine kako se igra. Napadas licem, fintiras, hrabro. 1
No name Posted Friday at 07:26 PM Posted Friday at 07:26 PM Ooooo sve bi dao ja za GoooL ( koš) prvu ljubav , detinjstvo, zvezdo daj gool Svaki kos kao gol
Cavani Posted Friday at 07:27 PM Posted Friday at 07:27 PM 1 minute ago, Markoss said: Pokazao mu Smailagic pre dve godine kako se igra. Napadas licem, fintiras, hrabro. Tako je. Iznudis 2 faula na prodoru, pogodis sut spolja, to je ono sto nam je potrebno da bi dobili 1
Nini3112 Posted Friday at 07:29 PM Posted Friday at 07:29 PM Petrusev napunio gace. Nikad nece biri faktor u ovakvim mecevima,kao i Nedovic 1 1
TB Told Posted Friday at 07:29 PM Posted Friday at 07:29 PM Presporo igramo. I na kraju se napad završi nekim teškim šutem za tri.
Nini3112 Posted Friday at 07:29 PM Posted Friday at 07:29 PM Sferopulos ubacuje Dobrica kao defanzivca,gledaj sada ovu smejuriju
Dzonii Posted Friday at 07:30 PM Posted Friday at 07:30 PM Strah od Tavaresa u njihovim reketu je nas najveci problem uz uzasne procente sutra za 3p.
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:30 PM Posted Friday at 07:30 PM Iskljucivi krivac Sferopulos. Totalno nespremni na zonu, pogubljeni, uplaseni. Demolirani laganom igrom.
Recommended Posts