Filbi Posted Thursday at 08:57 PM Posted Thursday at 08:57 PM https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/88934/dusko-vujosevic-filip-petrusev-da-se-dovede-u-red/vest
Bad Posted Thursday at 08:58 PM Posted Thursday at 08:58 PM Sferov poraz, najgori mogući momenat protiv najgoreg mogućeg rivala. Naša bekovska četvorka je ponajgora u ligi. 8
Giorgio II Posted Thursday at 08:59 PM Posted Thursday at 08:59 PM Tuga ko nas rutinira, kući, toliko o tome
Ssalle Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM MI treba da se pomirimo sa cinjenicom da imamo horor bekovsku liniju....Yago,Teo,Neda,Kenan ne mogu sacuvati tri ovce na papiru...Kako mi nismo videli tog Franciska koji barem duplo jeftiniji od Yaga?Kako mi nismo videli nekog Karlika ?Zasto mi placamo obestecenje za jednog CMM??? 2 1
Zadnji vezni Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM Sa ovom igrom i TOP 8 je nedokučiv. 1
Miki28 Teoljub Posted Thursday at 09:02 PM Posted Thursday at 09:02 PM Ovo sto je uradio Sfero vcrs je sabotaza 1
JPM Posted Thursday at 09:03 PM Posted Thursday at 09:03 PM Just now, Miki28 Teoljub said: Ovo sto je uradio Sfero vcrs je sabotaza E jebiga sad, zasto bi?
BattleBender Posted Thursday at 09:05 PM Posted Thursday at 09:05 PM Najvise sam kivan na sebe sto sam si dozvolio da se pre par nedelja raspravljam sa ljudima ovde koji tvrde da mozemo 6-2, ili 5-3 da jurimo. Par njih koji su mislili kao ja, su odmah batalili. Ja upadam u lancance rasprave sa ljudima koji nemaju kapacitet da vide da pre ovog kola je nama maks 4-4, ili 3-5.
Saxon01 Posted Thursday at 09:05 PM Posted Thursday at 09:05 PM Sta reci kad te ovaj pajac trinkijeri dobija usred beograda i to lagano. Bez teksta. Sferopulosu stidi se kako si jadno vodio utakmicu veceras, sa ubacivanjem Brauna u prvu petorku. 1
Zadnji vezni Posted Thursday at 09:06 PM Posted Thursday at 09:06 PM Izdjite sami sa terena sram vas bilo !!!
Issey Posted Thursday at 09:07 PM Posted Thursday at 09:07 PM Užasno igramo pod moranjem. To je do trenera. Tri takve utakmice smo izgubili. Partizan, Makabi i sad Žalgiris... Grku, pored nepostojećih napadački setova, ni psihološka priprema ekipe nije jača strana...
forumko topic Posted Thursday at 09:07 PM Posted Thursday at 09:07 PM Ja strepim kad Sfero traži timeout
Henry Chinaski Posted Thursday at 09:09 PM Posted Thursday at 09:09 PM Da se odbije od plate svaki put kad mu je Brown počeo
suptil Posted Thursday at 09:09 PM Posted Thursday at 09:09 PM Truba igra. Pucamo sebi u kolena iz cista mira. Sami sebi najveci protivnici. Nedoreceni.
Nini3112 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Hoce li Sferopulos pustiti oog decka na teren ili ce igrati Nedovic 30 minuta koji nema volju da potrci? 1
Miki28 Teoljub Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jbt ovo je nevjera. 2 komentara, naravno da je 1 o Nedovicu. 1 1
JPM Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: I vi bojkotujete ABA ligu? Gledamo samo nema šta pametno da se napiše. Just now, Miki28 Teoljub said: Jbt ovo je nevjera. 2 komentara, naravno da je 1 o Nedovicu. Drugi bi bio o Teodosicu ali uletela Dame.
Thor Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Izvesni Toni Torbarina je upravo ubacio rekord sezone i rekord karijere, inače u pitanju je plejmejker naravno. Inače dečko je 2006.god. Evo ulazi lepi Laza da proba da ga zauzda. Ubaci dečko i sa centra, bravoo. Edited 17 hours ago by Thor 1
fradler Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Izvesnog Torbarinu valja dodati na onaj Guruov spisak bekova koji protiv nas love rekorde Nista od Kosticevih minuta veceras, muku mucimo i protiv C tima Zadra 4
Nini3112 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jbt ovo je nevjera. 2 komentara, naravno da je 1 o Nedovicu. Uvek cu da napisem ovako nesto bilo ko da je nije bitno da l ije Nedovic ili neko drugi,cim na terenu izgledas kao da nisi dosao na utakmicu i igras bez zelje ne zasluzijes nista drugo nego klupu.
Recommended Posts