Filbi Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/88934/dusko-vujosevic-filip-petrusev-da-se-dovede-u-red/vest
Bad Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sferov poraz, najgori mogući momenat protiv najgoreg mogućeg rivala. Naša bekovska četvorka je ponajgora u ligi. 8
Ssalle Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago MI treba da se pomirimo sa cinjenicom da imamo horor bekovsku liniju....Yago,Teo,Neda,Kenan ne mogu sacuvati tri ovce na papiru...Kako mi nismo videli tog Franciska koji barem duplo jeftiniji od Yaga?Kako mi nismo videli nekog Karlika ?Zasto mi placamo obestecenje za jednog CMM??? 2 1
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Miki28 Teoljub said: Ovo sto je uradio Sfero vcrs je sabotaza E jebiga sad, zasto bi?
BattleBender Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Najvise sam kivan na sebe sto sam si dozvolio da se pre par nedelja raspravljam sa ljudima ovde koji tvrde da mozemo 6-2, ili 5-3 da jurimo. Par njih koji su mislili kao ja, su odmah batalili. Ja upadam u lancance rasprave sa ljudima koji nemaju kapacitet da vide da pre ovog kola je nama maks 4-4, ili 3-5.
Saxon01 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sta reci kad te ovaj pajac trinkijeri dobija usred beograda i to lagano. Bez teksta. Sferopulosu stidi se kako si jadno vodio utakmicu veceras, sa ubacivanjem Brauna u prvu petorku. 1
Issey Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Užasno igramo pod moranjem. To je do trenera. Tri takve utakmice smo izgubili. Partizan, Makabi i sad Žalgiris... Grku, pored nepostojećih napadački setova, ni psihološka priprema ekipe nije jača strana...
Henry Chinaski Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Da se odbije od plate svaki put kad mu je Brown počeo
suptil Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Truba igra. Pucamo sebi u kolena iz cista mira. Sami sebi najveci protivnici. Nedoreceni.
Recommended Posts