Issey Posted February 10 Posted February 10 Baš frustrira ovo što mi prikazujemo poslednja 2 meseca... gubio sam živce i kad smo dobijali... 2
forumko topic Posted February 10 Posted February 10 Ali CMM koji ne sme da šutne za 3, već ulazi u reket i odapinje za 2 ciglu Just now, berti said: Kakvi smo kamenjari... kamenjaši 1 1
DijametralnoSuprotan Posted February 10 Posted February 10 Sta ovi maloumnici gledaju sad, neaportsku Bokija?
Wingwalker Posted February 10 Posted February 10 Nedović vazda salonac. Ne produžavajte ga tako vam čukundede vrača... 2 1
DijametralnoSuprotan Posted February 10 Posted February 10 Just now, Wingwalker said: Nedović vazda salonac. Ne produžavajte ga tako vam čukundede vrača... Kada bi mogli da ga ne produzimo a potpisemo Guduru to bi bila velika pobeda nove uprave. Sumnjam da su tako vispreni. 1
No name Posted February 10 Posted February 10 Ajde Yanise vrati sad Mišu kad imamo neki šansu da nas dokusuri...To je tvoj džoker , gde je najbitnije da se on igra a za tim manje je bitno. 2 1
Sinnerman Posted February 10 Posted February 10 Sad će Neda u najboljem slučaju biti polovičan sa bacanja. HIM!
BattleBender Posted February 10 Posted February 10 Nama je Kalinic vec nedeljama najbolji plejmejker… 1
Miki28 Teoljub Posted February 10 Posted February 10 1 minute ago, Sinnerman said: Sad će Neda u najboljem slučaju biti polovičan sa bacanja. HIM! Jel bio? 1 minute ago, No name said: Ajde Yanise vrati sad Mišu kad imamo neki šansu da nas dokusuri...To je tvoj džoker , gde je najbitnije da se on igra a za tim manje je bitno. Ne blamiraj se
Kooineeperk Posted February 10 Posted February 10 Just now, forumko topic said: Sad može da nestane struja u prenosu
No name Posted February 10 Posted February 10 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Jel bio? Ne blamiraj se Ti si jedini koji se ovde blamira idolopokloniče
mister-no Posted February 10 Posted February 10 1 minute ago, forumko topic said: Sad može da nestane struja u prenosu Sad će Ćoki osigurač na off
Sinnerman Posted February 10 Posted February 10 Mislim da bi najpoštenije prema našim živcima bilo da ovo ode u produžetak. 1
Wingwalker Posted February 10 Posted February 10 (edited) prodaš Žocu visoke petorke a onda počastiš Futurane sa Bilbo Baggins družinom. Edited February 10 by Wingwalker 1 3
Issey Posted February 10 Posted February 10 Just now, Sinnerman said: Mislim da bi najpoštenije prema našim živcima bilo da ovo ode u produžetak. Da, ali misli na naše živce...
Čočo Posted February 10 Posted February 10 (edited) Mi ovo nećemo dobiti još narednih mesec dana da igramo. Kad sad nismo poveli treba da lepo damo i autokoš i da završimo ovu večerašnju agoniju. Edited February 10 by Čočo
Recommended Posts