Don Dusko Posted February 6 Author Posted February 6 Da je preko puta neki ozbiljniji klub od Albe ovo bi bilo vec +10 za njih.
mister-no Posted February 6 Posted February 6 Od svih mogućih rešenja svaki put izaberi najgore to je naš tzv Alba mood
Zadnji vezni Posted February 6 Posted February 6 Početna petorka zadnjih veznih nije ni blizu da se nešto ne daj Bože iskreira.Sve na silu i gurku.
Ječmendo Posted February 6 Posted February 6 Nije ovo loše, važno da se u odbrani ne raspadamo - ostalo će nekako doći na svoje mjesto... 1
MisaF Posted February 6 Posted February 6 1 minute ago, Don Dusko said: Da je preko puta neki ozbiljniji klub od Albe ovo bi bilo vec +10 za njih. ne igramo ovako sa ozbiljnim klubovima 1
fradler Posted February 6 Posted February 6 Lele, ovaj nivo kosarke sam poslednji put gledao kad me je brat od bivse vodio na bugarsku studentsku ligu
DijametralnoSuprotan Posted February 6 Posted February 6 Just now, mister-no said: Od svih mogućih rešenja svaki put izaberi najgore to je naš tzv Alba mood Nije mi jasno kako im ne proradi inat, iz godine u godinu evrokup tim brise pod s tobom.
DijametralnoSuprotan Posted February 6 Posted February 6 Daj Sfero vadi Dobrica, ovo vec postaje blamantno. 1
Miki28 Teoljub Posted February 6 Posted February 6 (edited) Imaju 8 izgubljenih a vode. Alba crna nocna mora za nas Edited February 6 by Miki28 Teoljub typo
Polivalentni Stevica Posted February 6 Posted February 6 Kakve mi napade igramo,jezivo. Mora dosta bolje.
Zadnji vezni Posted February 6 Posted February 6 Kakvo napadačko mučiliste protiv ovih nesretnika u žutim dresovima?😵💫
fradler Posted February 6 Posted February 6 Morace Sfero da poradi na ofanzivnim setovima, ne moze se doveka improvizovati
Recommended Posts