stefan81888 Posted January 31 Posted January 31 6 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Petrusev los za sada. Nije 4
K.Dot Posted January 31 Posted January 31 Jbg, tako su sklopili ekipu. Fizički su jači i agresivniji, ne možemo uopšte da pariramo.
drakon1 Posted January 31 Posted January 31 Ovaj Kalinic ce mi krv popiti do poslednje kapi. Do poslednje.
TB Told Posted January 31 Posted January 31 6 minutes ago, forumko topic said: Ima li saigrača da kažu da ima igrača iza ledja? 1. On pre svega treba da ima dovoljno koncentracije da zna da mu se igrač koji je bio iza njega u trenutku prijema lopte još uvek nalazi iza njega. 2. Petrušev je pokušao da mu skrene pažnju. 7
Tunji Awojobi Posted January 31 Posted January 31 Gde samo nalaze ove spodobe kao što je ovaj Džons. 🤮 7
Miki28 Teoljub Posted January 31 Posted January 31 Konacno ovom da daju tehnicku. Koliko se puva non stop 5
Cavani Posted January 31 Posted January 31 Nadam se da se da navataju ovog sa postaljkom i da mu je nabiju u dupe. 1 1 1
Don Dusko Posted January 31 Author Posted January 31 Au jbt Kalina...Covek se raspada vec neko vreme...Da je neko drugi vec bi ga nasa masa pljuvala ali Kalina je zasluzio kredit jbg.Vratice se on, 1
drakon1 Posted January 31 Posted January 31 Ovo bi ekipa istog kvalitete kao mi, ali malo pribranija dovela na otprilike +8.
DijametralnoSuprotan Posted January 31 Posted January 31 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Kalinaaaa???? Trejdmark. Vec 3 izgubljene i kvari nam momentum. 1
Volter Posted January 31 Posted January 31 Prema igri morali smo imati 10 razlike. Mnogo poena smo im poklonili.
mister-no Posted January 31 Posted January 31 Ne mogu da daju koš drugačije i on im daje u ruke za kontru
forumko topic Posted January 31 Posted January 31 Nemamo nikakav specijal, osim da se stalno spušta lopta na Bolomboja? 1
Kosjan Willavić Posted January 31 Posted January 31 Mnogo mi Kalina ide na zivce, smiri se jbt bog vise.
Recommended Posts