Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Još jedna sezone koju će pojesti skakavci. A nije delovalo tako do pre 3 utakmice... I opet će nam glave doći poslednje ekipe na tabeli... I uvek ovakav najgori raspad baš protiv neke Albe, Asvela i sad ovakvog Makabija... 

Edited by Issey
  • Like 2

Ja ne znam sta ljudi prizivaju Kalinu i dizu u nebesa.Prvi ga bas volim, lik ne zna gde bije mesec dana, niti sut za tri dobijamo sa njim, niti covek moze dva bacanja da veze, ta granitna odbrana nije ni nalik onoj iz drugog mandata. Bokiju nista ne zameram, ima pravo da odigra lose koju. Od Petruseva me jeza hvata kako se covek krece u odbrani,za napad skidam kapu. Kenan, nas najbolji suter, uopste nije konstantan, nevezano za statistiku, mislim da previse otvorenih suteva masi, dok je u Oliju dosta teze uzimao. Za Gidru i Dobrica je licno trener kriv... Ali ajde videcemo, ako iznenadimo komsije, pa da zaboravimo ovo, ako ne, onda da se borimo za to deseto mesto nekako. Peta odbrana EL, ali mi nije jasno kako ovako nestane u bitnim mecevima da izgledamo gore od jednog Mornara u odbrani. Od ABE sam se oprostio, kup i kls cemo osvojiti, e sad prioritet- EL ne znam sta bih rekao jer smo evo pokazali da protiv najgorih ekipa mozemo da kiksnemo. I dalje uz ekipu i trenera, ali sa dosta manje emocija, jer ovaj stres zbog 12 milionera meni nista ne donosi. 

• Like 2
  • Thanks 2

Al će se neko gladan  uskoro nahraniti ovim našim beživotnim truplom.

Ovako sraman poraz od autsajderske ekipe u trenutku kada se lomi sezona je za otkaz treneru koliko večeras. 

Pali brate i povedi i bratka sa sobom.

Edited by Wingwalker
  • Like 10

33 minutes ago, mister-no said:

Za šta smo mi platili onoliko obeštećenje

Imamo jadnu skauting sluzbu i sportski sektor. Nikada ali nikada ne gledamo van evroligaskog trzista. Evrokup, turska liga pa nemacka, ruska liga ima toliko da ponudi ali mi trazimo samo da je sto starije i sto poznatije siroj kosarkaskoj javnosti. Uz pomoc navijaca i tog zvezdaskog kulta kojeg smo izgradili s godinama uglavnom se drzimo u EL kao pijan plota i uglavnom smo prvi u selu ali za neki iskorak i zdravu sredinu moramo fundamentalno menjati neke stvari. 

Edited by DijametralnoSuprotan
  • Like 1

Kakva blamcina u hali u kojoj si do juce trenirao i verovatno povremeno treniras

u ovakvom trenutku da ti ekipa na ovo lici je iskljuciva odgovornost trenera

Covek ne zna gde bije cim ne ide po planu

i bas mi se povraca na skidanje gaca cim

se udje u minus

To ne moze nikako biti odlika velikih ekipa

Razocaran sam totalno

Od veresije bice grcevita borba za top10

• Like 2