Sinnerman Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Ćutimo a? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 4 minutes ago, alokin said: Preko Teodosića 20p primljeno To u drugom poluvremenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) Što reče neko pre neku utakmicu... Dao bih odmah Bugarina za ovog Blata, uz doplatu... Užasan, užasan igrač je Kodi... Edited 13 hours ago by Issey 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Za šta smo mi platili onoliko obeštećenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: Otkad je Bolomboj pao s formom u januaru, pala je cela ekipa Zato što u timu ima ograničen broj igrača koji igraju odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Platil milionce za ovog jadnog preplasenog kamenjara CMM. Kakva minijatura ovog čemernog Grka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 600 000 e plus plata za ovo???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago CMM je plej koji nadriblava 3 metra pored bloka, baca cigle, citljiv je skroz, mozes lako da nateras da donese odluku koja tebi kao protivniku odgovara, nije agresivan na kos. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago U derbiju sa grobarima biće ružno kako će nas rastočiti! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Za šta smo mi platili onoliko obeštećenje Platili smo da prevodi loptu Teu preko pola, mada i u tome nije siguran, jer je cesto da protivniku u ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Samo da ne bude stoka razlika u derbiju. Ovo je unikum nezalaganja, trenerske bravure i lelemudanja. Bice jako neprijatno kad nas zive oderu sl.nedelje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) Još jedna sezone koju će pojesti skakavci. A nije delovalo tako do pre 3 utakmice... I opet će nam glave doći poslednje ekipe na tabeli... I uvek ovakav najgori raspad baš protiv neke Albe, Asvela i sad ovakvog Makabija... Edited 13 hours ago by Issey 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolanidja Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Ja ne znam sta ljudi prizivaju Kalinu i dizu u nebesa.Prvi ga bas volim, lik ne zna gde bije mesec dana, niti sut za tri dobijamo sa njim, niti covek moze dva bacanja da veze, ta granitna odbrana nije ni nalik onoj iz drugog mandata. Bokiju nista ne zameram, ima pravo da odigra lose koju. Od Petruseva me jeza hvata kako se covek krece u odbrani,za napad skidam kapu. Kenan, nas najbolji suter, uopste nije konstantan, nevezano za statistiku, mislim da previse otvorenih suteva masi, dok je u Oliju dosta teze uzimao. Za Gidru i Dobrica je licno trener kriv... Ali ajde videcemo, ako iznenadimo komsije, pa da zaboravimo ovo, ako ne, onda da se borimo za to deseto mesto nekako. Peta odbrana EL, ali mi nije jasno kako ovako nestane u bitnim mecevima da izgledamo gore od jednog Mornara u odbrani. Od ABE sam se oprostio, kup i kls cemo osvojiti, e sad prioritet- EL ne znam sta bih rekao jer smo evo pokazali da protiv najgorih ekipa mozemo da kiksnemo. I dalje uz ekipu i trenera, ali sa dosta manje emocija, jer ovaj stres zbog 12 milionera meni nista ne donosi. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Od sjaja do očaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) Al će se neko gladan uskoro nahraniti ovim našim beživotnim truplom. Ovako sraman poraz od autsajderske ekipe u trenutku kada se lomi sezona je za otkaz treneru koliko večeras. Pali brate i povedi i bratka sa sobom. Edited 12 hours ago by Wingwalker 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Počele odlučujuće utakmice. Jednom luzeri uvek luzeri. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago U neku paru da ćemo ovako i protiv Albe da prodjemo. Luzeri 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Dobro će se naplatiti naš Grk a nije baš neki trener. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago (edited) 33 minutes ago, mister-no said: Za šta smo mi platili onoliko obeštećenje Imamo jadnu skauting sluzbu i sportski sektor. Nikada ali nikada ne gledamo van evroligaskog trzista. Evrokup, turska liga pa nemacka, ruska liga ima toliko da ponudi ali mi trazimo samo da je sto starije i sto poznatije siroj kosarkaskoj javnosti. Uz pomoc navijaca i tog zvezdaskog kulta kojeg smo izgradili s godinama uglavnom se drzimo u EL kao pijan plota i uglavnom smo prvi u selu ali za neki iskorak i zdravu sredinu moramo fundamentalno menjati neke stvari. Edited 12 hours ago by DijametralnoSuprotan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Kakva blamcina u hali u kojoj si do juce trenirao i verovatno povremeno treniras u ovakvom trenutku da ti ekipa na ovo lici je iskljuciva odgovornost trenera Covek ne zna gde bije cim ne ide po planu i bas mi se povraca na skidanje gaca cim se udje u minus To ne moze nikako biti odlika velikih ekipa Razocaran sam totalno Od veresije bice grcevita borba za top10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 14 minutes ago, Zadnji vezni said: Platil milionce za ovog jadnog preplasenog kamenjara CMM. Kakva minijatura ovog čemernog Grka! Jedna od najgorih košarkaških odluka u istoriji transfera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts