Henry Chinaski Posted January 15 Share Posted January 15 Rezultat još i dobar kako igramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted January 15 Share Posted January 15 1 minute ago, Zadnji vezni said: Atmosfera takodjer poput odbrane..... katastrofa Bila bas dobra atmosfera u jednom momentu i onda krenula politika i fak ju ovaj fak ju onaj, ljudi se smorili... Odlicno vodjenje navijanja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted January 15 Share Posted January 15 Katastrofa odbrana moramo bolje braniti sut za 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted January 15 Share Posted January 15 Saras nas je razmontirao. Svako sut im je otvoren. Filip kasni, al ne zbog kurcobolje, nego jednostavno konstantno kasni. Drugacije branimo pik nego u poslednje vreme. Mislim da moramo vratiti svic odbranu na svaki blok... Od igre je gora jedino atmosfera. Najzas se bunimo protiv ove "apolitcne" placenicke bagre. Jos pokusavaju da navuku halu skandiranjem "Srbija", al se nismo dali i odgovorili "Zvezda". Ne vole oni Zvezdu dragi moji. Ozbiljno su izvizdani... Saras nas je razmontirao. Svako sut im je otvoren. Filip kasni, al ne zbog kurcobolje, nego jednostavno konstantno kasni. Drugacije branimo pik nego u poslednje vreme. Mislim da moramo vratiti svic odbranu na svaki blok... Od igre je gora jedino atmosfera. Najzas se bunimo protiv ove "apolitcne" placenicke bagre. Jos pokusavaju da navuku halu skandiranjem "Srbija", al se nismo dali i odgovorili "Zvezda". Ne vole oni Zvezdu dragi moji. Ozbiljno su izvizdani... 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 15 Share Posted January 15 4 minutes ago, Čvarkov said: Kroz tv izbija negativna atmosfera. U hali je jos gore. Podeljeno drustvo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 15 Share Posted January 15 Ne kapiram jel nam bitna ova utakmica? Na prvom pasu nam puca odbrana... Još Monaco skinuo gaće u Minhenu pa će se čuvati za nas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted January 15 Share Posted January 15 Ali ovi investitori sa severa napusavaju Hilla a njegovog ortaka i podguznu muvu i poslušnika neće i ne smeju Licemeri svetski 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 15 Share Posted January 15 Moze da se dobije ovo. Odbrana bas mora bolje, a nece ni Meli pogoditi 4 trojke ponovo ma koliko bio otvoren 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted January 15 Share Posted January 15 Ne znam zašto mi me možemo igrati odbrani ako nisu neka preuzimanja i ne znam ti šta..nadati se da će ovi početi promašivati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted January 15 Share Posted January 15 Nas u igri drze ludacki procenti šuta. Osim toga su nas razvalili. 6 asistencija, 7 izgubljenih, a oni 14 asistencija i jedna izgubljena... To dovoljno govori o igri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 15 Share Posted January 15 Just now, TB Told said: Uspeo je ostatak dvorane bar malo da ih smiri. Ali je i dalje nervoza na tribinama velika. Bukvalno se preko tv-a oseti sve što se dešava. Neka bojkotuju i el u pm više. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 15 Share Posted January 15 TeJo se popeo preko 5 min , mi ovde nemamo šta da tražimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 15 Share Posted January 15 Umesto da podrzis momke na terenu i zvizdis jedinom protivniku ti izmisljas neke imaginarne neprijatelje Kakvi bolidi sunce ti Mi bi bolje ovo igrali u Turskoj 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 15 Share Posted January 15 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Moze da se dobije ovo. Odbrana bas mora bolje, a nece ni Meli pogoditi 4 trojke ponovo ma koliko bio otvoren 😑 Nece al im suteri promasili dok je on pogadjao Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 15 Share Posted January 15 1 minute ago, Zadnji vezni said: Ali ovi investitori sa severa napusavaju Hilla a njegovog ortaka i podguznu muvu i poslušnika neće i ne smeju Licemeri svetski Nemoj tako, podržali su Republiku Srpsku prošli put. Strašno bitna stvar. Pohvale i tenderi za gospodu patrijote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Consular Posted January 15 Share Posted January 15 Dobar rezultat, dva poseda minusa obzirom da koriste prostor i kašnjenje momaka u crveno-belom, tuku 50% za 3, ubaciše nam ih 10... U drugom samo energija i da proradi veza bekovi-Boki, moze da se preokrene ovo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted January 15 Share Posted January 15 8 minutes ago, NMX said: ali u utakmici koja toliko toga moze da donese, ova grupa vucicevih kurvica 5 minuta skandiranje Hilu jer Vucicu ne smeju Sad omaz Rusiji Jebem ja vama malo mater podrzite momke na terenu kurve placenicke mamu vam jebem, ni kad smo malo prisli, ne jebu zivu silu, nastavljaju svoj repertoar. Mrsh Ne kapiram bas ideju da odustanemo od preuzimanja i promenimo komplet odbranu, gde se ocigledno ne snalazimo tako dobro pa igraci protivnika sami sve vreme Ti kad odeš na posao je l' radiš ono što bi želeo ili ono za šta si plaćen? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade runner Posted January 15 Share Posted January 15 Primer kako politika/nemir/podela i nakupljen bes izlaze eto i na kosarkaskoj utakmici....Cir mora da izbije prijtelji moji...Bilo je loših vremena u prošlosti, ali oseca se i oseca sve sto se desava u drustvu. Ovakvu situaciju ne pamtim skoro, podeljenost, bes... A pratim i navijam dugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 15 Share Posted January 15 Šta znam, mislim da smo još u igri. Na većini utakmica pojačamo odbranu u drugom pol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgio II Posted January 15 Share Posted January 15 Ne razumem ako je do volje i dnage..đako sad nemaju snage, neka batale sezonu, slobodno...videcemo 2/2, da ne trčimo pred rudu.Odbrana je baš loša. Ovo plaćeno na tribinama liči na ono balavo na TV-u 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 15 Share Posted January 15 3 minutes ago, Čvarkov said: Bukvalno se preko tv-a oseti sve što se dešava. Neka bojkotuju i el u pm više. I igrači sa klupe su pozivali navijače da pruže podršku i izvrše pritisak. Što je najgore dobar deo navijača im se pridružio u skandiranju na početku, ali ni to nije bilo dovoljno već su oni više od pola četvrtine terali po svom. Sve dok dobar deo dvorane nije krenuo sa zvižducima, skandiranjem Zvezda, Zvezda, pa su oni spustili loptu i počeli da navijaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted January 15 Share Posted January 15 Ma ajde govna sa sjevera, al zar ostatak hale mora da prati, ne može da nadglasa par stotina njih kada skandiraju fuck you _____ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 15 Share Posted January 15 Izgledamo kao da smo mislili da je danas Monako, pa Fener nismo ni spremali. Kao i protiv Dubaija, imamo vrhunske procente koji nas drze u igri, ali utisak je da smo deklasirani. Bojim se da ce ishod biti identican. Bokijeva najtanja utakmica do sada, ponistio ga Saras skroz, nije faktor ni ofanzivno ni defanzivno... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted January 15 Share Posted January 15 Ako su opet preumorni od Pariza onda da batalimo ovo. Da se ne nerviramo dzabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 15 Share Posted January 15 6 minutes ago, srlepajce said: Umesto da podrzis momke na terenu i zvizdis jedinom protivniku ti izmisljas neke imaginarne neprijatelje Kakvi bolidi sunce ti Mi bi bolje ovo igrali u Turskoj Pa nije ni cudo sto imamo toliko pobeda na strani. Kakve "navijace" imamo, neprijatelj nam nije potreban. Hulje sever. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts