Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

1 minute ago, Zadnji vezni said:

Atmosfera takodjer poput odbrane..... katastrofa 

Bila bas dobra atmosfera u jednom momentu i onda krenula politika i fak ju ovaj fak ju onaj, ljudi se smorili... Odlicno vodjenje navijanja.

• Like 3

Saras nas je razmontirao. Svako sut im je otvoren. Filip kasni, al ne zbog kurcobolje, nego jednostavno konstantno kasni. Drugacije branimo pik nego u poslednje vreme. Mislim da moramo vratiti svic odbranu na svaki blok...

Od igre je gora jedino atmosfera. Najzas se bunimo protiv ove "apolitcne" placenicke bagre. Jos pokusavaju da navuku halu skandiranjem "Srbija", al se nismo dali i odgovorili "Zvezda". Ne vole oni Zvezdu dragi moji. Ozbiljno su izvizdani...

Saras nas je razmontirao. Svako sut im je otvoren. Filip kasni, al ne zbog kurcobolje, nego jednostavno konstantno kasni. Drugacije branimo pik nego u poslednje vreme. Mislim da moramo vratiti svic odbranu na svaki blok...

Od igre je gora jedino atmosfera. Najzas se bunimo protiv ove "apolitcne" placenicke bagre. Jos pokusavaju da navuku halu skandiranjem "Srbija", al se nismo dali i odgovorili "Zvezda". Ne vole oni Zvezdu dragi moji. Ozbiljno su izvizdani...

• Like 17

Just now, TB Told said:

Uspeo je ostatak dvorane bar malo da ih smiri. Ali je i dalje nervoza na tribinama velika. 

Bukvalno se preko tv-a oseti sve što se dešava. Neka bojkotuju i el u pm više.

• Like 2

1 minute ago, Zadnji vezni said:

Ali ovi investitori sa severa napusavaju Hilla a njegovog ortaka i podguznu muvu i poslušnika neće i ne smeju 

Licemeri svetski 

Nemoj tako, podržali su Republiku Srpsku prošli put. Strašno bitna stvar. Pohvale i tenderi za gospodu patrijote.

Dobar rezultat, dva poseda minusa obzirom da koriste prostor i kašnjenje momaka u crveno-belom, tuku 50% za 3, ubaciše nam ih 10... 

U drugom samo energija i da proradi veza bekovi-Boki, moze da se preokrene ovo.. 

8 minutes ago, NMX said:

ali u utakmici koja toliko toga moze da donese, ova grupa vucicevih kurvica

5 minuta skandiranje Hilu jer Vucicu ne smeju

Sad omaz Rusiji

Jebem ja vama malo mater podrzite momke na terenu kurve placenicke mamu vam jebem, ni kad smo malo prisli, ne jebu zivu silu, nastavljaju svoj repertoar.

Mrsh

Ne kapiram bas ideju da odustanemo od preuzimanja i promenimo komplet odbranu, gde se ocigledno ne snalazimo tako dobro pa igraci protivnika sami sve vreme

Ti kad odeš na posao je l' radiš ono što bi želeo ili ono za šta si plaćen?

• Thanks 1
  • Ha-ha 1

Primer kako politika/nemir/podela i nakupljen bes izlaze eto i na kosarkaskoj utakmici....Cir mora da izbije prijtelji moji...Bilo je loših vremena u prošlosti, ali oseca se i oseca sve sto se desava u drustvu. Ovakvu situaciju ne pamtim skoro, podeljenost, bes... A pratim i navijam dugo. 

Ne razumem ako je do volje i dnage..đako sad nemaju snage, neka batale sezonu, slobodno...videcemo 2/2, da ne trčimo pred rudu.Odbrana je baš loša.

Ovo plaćeno na tribinama liči na ono balavo na TV-u

• Like 1

3 minutes ago, Čvarkov said:

Bukvalno se preko tv-a oseti sve što se dešava. Neka bojkotuju i el u pm više.

I igrači sa klupe su pozivali navijače da pruže podršku i izvrše pritisak. 

Što je najgore dobar deo navijača im se pridružio u skandiranju na početku, ali ni to nije bilo dovoljno već su oni više od pola četvrtine terali po svom. 

Sve dok dobar deo dvorane nije krenuo sa zvižducima, skandiranjem Zvezda, Zvezda, pa su oni spustili loptu i počeli da navijaju. 

• Tuzno 1

Izgledamo kao da smo mislili da je danas Monako, pa Fener nismo ni spremali.

Kao i protiv Dubaija, imamo vrhunske procente koji nas drze u igri, ali utisak je da smo deklasirani. Bojim se da ce ishod biti identican.

Bokijeva najtanja utakmica do sada, ponistio ga Saras skroz, nije faktor ni ofanzivno ni defanzivno...

• Like 3

6 minutes ago, srlepajce said:

Umesto da podrzis momke na terenu i zvizdis jedinom protivniku ti izmisljas neke imaginarne neprijatelje

Kakvi bolidi sunce ti

Mi bi bolje ovo igrali u Turskoj

Pa nije ni cudo sto imamo toliko pobeda na strani.

Kakve "navijace" imamo, neprijatelj nam nije potreban.

Hulje sever.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...