Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

4 minutes ago, quentin said:

Nisam ispratio, zašto Nedović ne igra?

Mislim da je cista taktika. I dobri smo, na dodavanju odlican pritisak.

Da nije bilo ove kradje sudija na Filipu vodili bismo 7-8.

• Like 2

1 minute ago, Sector said:

Ko to zna više. 

Zahvalio bih mu se na ljeto sa zadovoljstvom. 

I da bude produžen verujem da će dobiti maks jednu godinu uz manje para. Ja ga lično vidim u Dubaiu, ABA + EC ako budu igrali, egzotika, dobra kinta, za njega kao poručeno. Čak bih mogao i da se kladim da ako ne ostane kod nas ide u Dubai.

bukvalno mi se pocinje gaditi ovo mahanje rukama od strane Petruseva. 

Covjece, imas li ista u glavusi. Zacepi i igraj. Ne mogu nikako shvatiti da to ne moze igracu uci u glavu. 

Kako je poceo mlatarati rukama, tako smo i pali. Idi vise u q... taman da dajes po 50 poena.

• Like 1

Znao sam tacno posle tog promasenog zicera (a mozda i nedosudjenog faula) Petruseva da cemo se raspasti do poluvremena. Steta, ali i dalje smo u igri naravno. Deluje mi da je potrosnja velika, svaku odbranu igramo maksimalno i sve preuzimamo, niko ne moze ni sekund da odmori, zato verovatno i imamo losije procente suta. 

• Like 1

Just now, Volter said:

Ma suđenje nije loše. Ne mora Petrušev na prvu grešku da varniči, zbog nervoze onda ne zna gde tera u odbrani, pogodi tablu i napravi faul. Lepo mu je sve rekao Kalinić.

Vec nekoliko utakmica nas uvodi u nervozu i kontra ritam, mora da shvati da je vaznija pobeda od toga koliko ce poena dati.

• Like 3