Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Ako nista drugo sad  je napokon jasno da je ova ekipa bezveznjaka,sklepana bez ikakvog smisla a bome i kvaliteta.  Sram i stid da ih sve bude za ovo sta su vecers pokazali a narucito za zelju i volju!

• Like 8

2 minutes ago, K.Dot said:

Ja nisam Kodi, ja sam vuk. Kad se okupi čopor moj itd. 

Gledam šta lik radi i to mi se mota po glavi. Jbt ćuti i radi, pokaži na terenu, jebeš Instagram i Twitter.

(zvučim kao boomerka al jbg)

Just now, Borky said:

Ako nista drugo sad  je napokon jasno da je ova ekipa bezveznjaka,sklepana bez ikakvog smisla a bome i kvaliteta.  Sram i stid da ih sve bude za ovo sta su vecers pokazali a narucito za zelju i volju!

Nije ekipa bezveznjakovica ali je ovo evroliga i svi su jaki a mi imamo poprilicno nejasne uloge u ekipi, i nemamo dubinu na centru. Ali kod nas je to stara prica, svake godine nam je jedna pozicija nepopunjena. Barem jedna. Komsije sa druge strane imaju popunjen roster i imali su pek sa cetvorkom ali evo vraca se taj.

Nece ni jedni ni drugi u top 10.

• Like 3
  • Ha-ha 1

Rumeni ga je pojeo večeras i pokazao prevari gde mu je mesto.

Sekvenca sa penzionerom-yagom-Kenanom i pihtijom Lukom mukom nas je koštala rezultata,momenta,razigrala i otpustila igrače grobara i to bi bilo to.

Treba se zahvaliti pod hitno Mitroviću i Teodosića svesti na 5-7 min .Moram reći da je Dobrić pošteniji igrač od polovine ovog rostera šta god ko mislio o njemu.

• Like 5