Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Sto si stao brate moj, zasto jbt zasto

pa udji razgrni sve u picku materinu

jbt koliko sam odlepio

ni ovaj prolazak u 10 zahvaljujuci sefu stanice me nece smiriti

• Like 6
Posted

Ni jednog sekunda nije delovalo da mozemo da ih dobijemo.Nemamo hrabrosti dostojanstva i samopostovanja da se nosimo pod pritiskom.Hvala Dusku.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Tuzno 2
  • WOW 1
Posted

Kodi umesto da se zaleti na koš jer je imao samo Larkina ispred sebe on se vrti u krug i šutne bzvz. Bar da je dao Jagu koji je stajao sam i čekao loptu za šut.

• Like 15
Posted

Bezveze sto Kodi nije krenuo na ulaz, ali je jos gore da imamo 0 od 2 kuci protiv dva tima sa kojima sutra treba da igramo u plej-ofu. 

Mnogo me nervira sto su nekim spoljnim igracima otvoreni sutevi kao sutevi sa pola terena. Muka mi je majke mi vise od gledanja u pasulj da li ce Dobric i Rokas pogoditi sami na trojci. 

Kalina muski povukao. Jebiga, objektivno, tu smo mi po kvalitetu za 9. ili 10. mesto. Na kraju krajeva, mi smo i bolji u gostima i kad se od nas nista ne ocekuje. Dva puta smo imali domaci teren, mec loptu, ali oba puta smo se solidno ukenjali kad smo trebali da povucemo. A onda sa druge strane, kad su nas svi otpisali, krenuli smo da igramo nesto.

• Like 10
Posted
1 minute ago, liv7 said:

Ni jednog sekunda nije delovalo da mozemo da ih dobijemo.Nemamo hrabrosti dostojanstva i samopostovanja da se nosimo pod pritiskom.

Bullshit. Bukvalno te ova utakmica demantuje.

• Like 20
Posted
Just now, Knipex said:

Kodi umesto da se zaleti na koš jer je imao samo Larkina ispred sebe on se vrti u krug i šutne bzvz. Bar da je dao Jagu koji je stajao sam i čekao loptu za šut.

Bas a to bi mi vecaras bio sigurniji sut nego ovo sto je uradio CMM.

A ako je nesto prednost Yagu to je taj sut.

Posted

Sve ću staviti u dve reči Grazie Duško. Srce puno iz jednog razloga.  I iz mnogih drugih. Vratilo nam se da igramo doigravanje Evrolige. Sad da vidimo sa kime. Hvala momci na divnoj sezoni.

• Like 1
Posted

Ne mogu da zamerim Kodiju, on ovo pogadja uglavnom

Uz sve brljotine odlicno smo im parirali i vratili se kad su nas unakazili u 3/4

Skroz zasluzeno i obe ekipe idu dalje. Stvarno sjajna utakmica 

• Like 13
Posted
1 minute ago, liv7 said:

Ni jednog sekunda nije delovalo da mozemo da ih dobijemo.Nemamo hrabrosti dostojanstva i samopostovanja da se nosimo pod pritiskom.Hvala Dusku.

ross-yes.gif

• Like 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted

Svakako je iritantno izgubiti ovakve dve utakmice na ovakve načine. Al jbg, svako je hteo najbolje, pokazali su igrači i karakter, kad je delovalo da smo gotovi proradio je i inat, fanatična borba i vraćali smo se u igru. Tu smo gde realno po kvalitetu i pripadamo, plej-in tim. Ono što sam želeo ove sezone, to sam i dobio. Borba do kraja i plasman u 10 je veliki uspeh u ovakvoj ludoj Evroligi. 

• Like 4
Posted (edited)

Previse kukolja u zitu , pocevsi od trenera. 
Hvala Dusku . 

CMM nas najbolji igrac u sezoni. 

Sa boljim trenerom i Cannan bi bio mnogo bolji. Dobric , Davidovac , Giedraitis, Brown, Teodosic, pa mogu slobodno da napisem i Filip Petrusev ( Odbrana jedna 0) treba da napuste ekipu na kraju sezone. 

Sferopulos je kod mene izgubio kredit jos od Dubaija , a utakmica protiv Spartaka je potvrdila koliko je zapravo nestabilan kao trener. 

Edited by Saxon01
  • Like 2
Posted
Just now, srlepajce said:

Ne mogu da zamerim Kodiju, on ovo pogadja uglavnom

Uz sve brljotine odlicno smo im parirali i vratili se kad su nas unakazili u 3/4

Skroz zasluzeno i obe ekipe idu dalje. Stvarno sjajna utakmica 

Ma brare zaleteo se i umesto da razgrne Larkina on prespoji i povuce se, u tom trenutku vise nije znao ni sta hoce dalje da uradi. Frljotka. 

• Like 4
Posted

Ma utakmica se gubi kad Dobric dva puta masi otvorenu trojku, a onda i Rokas u istom napadu. I na jos par takvih situacija gde dobri igraci pogadjaju i okrecu. Majke mi, preveliki je luksuz da imamo igrace spolja kojima se otvorene trojke slave kao golovi. Jebes odbranu, jebes sve, obe utakmice gubimo jer masimo otvorene trojke kad cela hala ustane i ocekuje da ih pljasnemo. 

Ne mozemo stalno da idemo u minus fazu i da onda jurimo i da onda ispadne da je bila utakmica na jednu loptu. 

• Like 8
  • Thanks 1
Posted

Dve kući nismo dobili, iskreno ni ne gleda mi se play in.

Milioni su u dzepu, dajemo maksimum, trudimo se kao, ma nosite se.

Kući 0/2

Ajde sad u Pariz da vas drknu i ćao. 

• Like 4
  • Ha-ha 1