Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Урош19 said:

Sreća u nesreći je da je drug iz srednje kupio nova kola na sajmu pa danas časti, u 18 kreće pijenje tako da u 20h kratkoročno pamćenje neće raditi.

Zato ujutru ili nema mamurluka ili ležim u mraku do srede

Brate, izasli ranije s posla, od pola 5 smo krenuli zagrevanje za tekmu. 

Kako stoje stvari, pre ce Larkin da se pojavi u arenu nego ja

• Love 2
Posted

Prvi preduslov za povoljan rezultat je Teodosic na tribinama. Sad moze lepo da se igra da CMM igra 25-30 min, ostatak Yago. Videli smo na sta to liči kad Teodosic resi da igra protiv Reala. U jednom trenutku je imao 11 minuta naspram 3 CMM. Kasnije kada je Sveropulos shvatio da situacija treba da bude obrnuta, voz je prošao. 

Prvi preduslov da se skrati rotacija je upravo izostanak Teodosica. Covek napravi pometnju u celom timu jer se sve njemu podredi od igre sa dva pleja jer doticni nije u stanju da prenese loptu, do toga da uzima poziciju 2 u timu i time guši čiste dvojke, do toga da ova četvorica moraju da riljaju u odbrani i za njega . 

Mi smo najbolji košarku igrali i imali seriju pobeda kada je on meč pratio sa tribina, čim se vratio nastala je konfuzija. Još svero kad pokušava da se vadi preko njega , a ovaj sve to lepo začini tako što još više gurne tim ka dnu , svojim ispucavanjima za tri poena , greškama u dodavanju , svadjanju sa sudijama.

• Like 2
Posted
24 minutes ago, Nini3112 said:

@Stefi88 Da,za razliku od njega plesu,prosle sezone je i pruzio po neku partiju ali ove sezone igra kao penzos. Udje opali koju trojku uveke tim u problem i izadje.

Mogu da se slozim donekle, ali Yago je ove sezone bas los, kreacija 0.

• Like 2
Posted (edited)

Teo je u 12, bar prema semaforu. Mada se mali Kostic zagreva (a nema ga na semaforu). 

Nivo 400 sat pre meca 99% pun.

Edited by NMX
  • Like 1
Posted

Mislim da ne postoji bolji trenutak za ovako bitnu utakmicu od trenutne situacije. Igramo odlučujuću utakmicu pred našim navijačima, sami odlučujemo/ne zavisimo od drugih, protiv direktnog rivala u borbi za plej of/plej in, oni u seriji pobeda kojoj mora doći kraj u jednom trenutku (svi se nadamo da je to večeras), mi (trebalo bi) motivisani nakon lošeg starta protiv Reala i nošeni borbom iz drugog poluvremena sa poslednje utakmice. Ne mogu bukvalno da dočekam utakmicu, za razliku od kolega kod mene Jack čeka u zamrzivaču kraj utakmice.

• Like 1
  • Love 1
Posted

2025. slusam izlapelog Djurovica i njegovu najavu Zvezdine utakmice sezone...Isuse Hriste😵‍💫

Hvaljen bio Youtube i SK kanal (propustam prvu utakmicu u sezoni, zbog porodicnih razloga😔)

• Like 1
Posted
22 minutes ago, СамоТи3 said:

Јефтини трикови Ефеса, ајмо ајде сви у напад! 🔴

Ne znam da li je iko poverovao da neće igrati. I da nije trik, uvek stisnu zube protiv nas kao što @Sector kaže. A i neka ih u najjačem sastavu pa kom opanci kom obojci.

• Like 2
  • Pumpaj! 1