Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Poklopili se svi rezultati veceras, znaci samoubicemo se sutra 100% 😳

Kao i u celoj ovoj sezoni,cim nam rezultati idu na ruku mi puknemo😀

• Like 4
Posted

Ako dobijemo sutra, pobeda Mudure&co u Minhenu bi imala višestruki značaj za nas. PAO bi bio nezainteresovan u poslednjem kolu, a u slučaju poraza tu bi svakako Bajern upao sa nama u krug što verujem da nam odgovara u svakom scenariju.

Ludilo, pregoreće mi mozak od kalkulacija. :smiley5:

• Like 3
Posted

Ako Fener dobije Bajern i mi dobijemo Efes,ogromne su sanse da budemo na kraju 8. i igramo sa Efesom play in.Ako tu puknemo imacemo popravni kuci protiv Pariza ili Bajerna.

Posted
11 minutes ago, NikeAir said:

Ako Fener dobije Bajern i mi dobijemo Efes,ogromne su sanse da budemo na kraju 8. i igramo sa Efesom play in.Ako tu puknemo imacemo popravni kuci protiv Pariza ili Bajerna.

Jok, brate. U tom scenariju smo sedmi. Osmi je Pariz, deveti Efes, deseti Bajern.

• Like 3
  • WOW 1
Posted
7 minutes ago, MarioKempes said:

Jok, brate. U tom scenariju smo sedmi. Osmi je Pariz, deveti Efes, deseti Bajern.

Bili bismo sedmi ako Real dobije u Areni i izađe iz kruga KKCZ-Efes-Bajern-Pariz. Ako KKP dobije i ostavi Real u krugu 19-15 ekipa, mislim da bi Efes bio ispred nas jer ima 2-0 sa Realom.

Svakako, za početak da dobijemo sutra, vreme je da se momci skupe i odreaguju, a pokazao je i Efes slabosti u poslednja dva kola.

Posted
On 3/29/2025 at 1:13 AM, mind. said:

Da li je do mene posto sam citao selektivno upise ili zaista ljudi misle da je ovo kraj sezone za nas?

Igramo na domacem terenu protiv ekipe slicnog ranga u najvatrenijem ambijentu, a maltene da nismo izasli iz Beograda vec 10-15 dana. Po ovim upisima Banki i ekipa iz Stambola bi vec trebalo da otvaraju sampanjac i da slave…

Ta utakmica vredi duplo, ako racunamo nasu pobedu u koju zaista verujem uz neke, mozda ocekivane poraze Barse i Pariza, kao i cinjenicu da ce u zadnjem kolu najverovatnije pobediti sve tri ekipe (igraju sa Virtusom, Albom i Baskonijom), postoji vrlo realna sansa da se:

Napravi cetvorougao Barsa-KKCZ-Efes-Pariz gde mi imamo 4-2, Barsa 4-2, Efes 1-5 i Pariz 3-3

Pretpostavljam da Barsa ima bolji kolicnik i da ce nas to gurnuti na 8. mesto, ali sve to pod uslovom da mi dobijemo nas sledeci mec. 

Verovatno utakmica u rangu sa Darusafakom onomad, biti ili ne biti, ali nikako jos nije kraj sezone.

Citiracu samog sebe, usled neocekivane pobede Barsa, a jos manje ocekivanog poraza Bajerna, vrlo je realan cetvorougao Bajern-KKCZ-Efes i Pariz sa 19:15, a u tom slucaju:

7. Zvezda: 4-2

8. Pariz: 3-3

9. Efes 3-3 

10. Bajern: 2-4

Apsolutno sve zavisi od naseg meca sutra, kao i od meca Fener-Bajern, uz pretpostavku da ce Real pobediti, mi cemo imati vrlo lepu sansu da ukrstimo sa Fenerom.

• Like 2
Posted
3 hours ago, Dropkick Murphys said:

Sećaju se neki, kako sam krenuo da igram na komšije jinx tikete na 0:2, protiv Reala u onoj plej of seriji, gde sam duplirao uplate posle svake utakmice. 

Od njihove utakmice s Barselonom do danas (a imam svedoke sa foruma), dao sam oko 25% plate, što na pojedinačne utakmice, što u lajvu, što na igru da ulaze u plej in, plej of, imaju 20+ pobeda, idu na F4, osvajaju. 

Nisu imali šanse. 

Mene, ako se sete, sete se... To je bila moja dužnost. 

Stavi i sutra neki dinar na dubl Efes & Armani, zlu ne trebalo :default_coffee:

• Love 1
  • Pumpaj! 1
Posted
7 hours ago, Born Ready said:

Bili bismo sedmi ako Real dobije u Areni i izađe iz kruga KKCZ-Efes-Bajern-Pariz. Ako KKP dobije i ostavi Real u krugu 19-15 ekipa, mislim da bi Efes bio ispred nas jer ima 2-0 sa Realom.

Svakako, za početak da dobijemo sutra, vreme je da se momci skupe i odreaguju, a pokazao je i Efes slabosti u poslednja dva kola.

Tako je. Ono što sam pisao važi za scenario da oni koji su u top10 (Pariz, Barsa, Real) dobiju svoje otpisane protivnike (Alba, Virtus, Partizan). U suprotnom se otvara milion novih kombinacija.

Ipak, Real će biti jako motivisan u BG jer pobedom ide na 5. mesto i na Monako u plej ofu. Porazom bi lako mogao da ukršta sa PAO-om. A kad je Real motivisan znamo da mu se i kockice (čitaj: logistika) nekako bolje slažu.

Posted (edited)
32 minutes ago, MarioKempes said:

A kad je Real motivisan znamo da mu se i kockice (čitaj: logistika) nekako bolje slažu.

Real kada je motivisan za kreveljenje to tako utiče na sudije da im zvižde kao na protestima.

Parizeri sinoć da su uzeli šut za tri sa klupe tokom tajm auta...ubacili bi.

Ali i to je tankosava kada igraš protiv albino nosoroga Eurolige smrdljive.

Edited by Wingwalker
Posted

Više se nadam u šefa stanice nego u nas. Eto toliko verujem Sveropulosu i ortacima..

Nije da se potajno ne nadam i pobedi , ali kakvi smo mi a kakav protivnik , više šansi ima virtus nego mi. 

Ali neka iznenade, neka pokažu suprotno. 

• Like 4
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 3
Posted
1 hour ago, Sector said:

Veći sam optimista za PAO nego za večeras.

A ja sam optimist da Milano gubi od Virtusa a čini mi se kako se naš meč bliži da nam rastu šanse. A nisam tako razmišljao prošle sedmice još uoči dvoboja sa Realom. Bio sam poprilično siguran da komšije gube u Kaunasu a poraz Bayerna je bio poprilično iznenađenje, dosta veće nego poraz Fenera i lagani poraz Monaka doma. Kako god dobijemo li večeras cilj je ispunjen. A ako dobijemo obe mogli bismo i do 6.mesta. Sad je i dalje sve na nama. 

Posted

Veceras je jedna od najvaznijih utakmica u novijoj istoriji kluba. Svi moraju biti veceras na 110% i navijaci i igraci i strucni stab.

Navijanje zadnjih par utakmica je bilo fenomenalno tako da mislim da ce i veceras oni ispostovati, sada je red na igracima i treneru.

Jeste da nisam njegov ljubitelj, ali mislim da ce Sfero veceras da nadmudri Bankija i da odlicno pripremi mec.

Sve staje veceras u 40 minuta, igraci ako poginu kao nikada dobijamo ovo, svako ko udje mora da izgine i da ima bilo kakav doprinos ako zelimo da pobijedimo.

A sto se tice krajnjeg ishoda utakmice ostavicu ovde izjavu Deje Radonjica:

Posted
36 minutes ago, Hroničar985 said:

A možemo li u nekoj kombinaciji da budemo šesti? Pretpostavljam da bi nam za taj scenario trebale dve pobede?

Možemo ako Barsa izgubi od Virtusa. Ako Zvezda, Paris, Efes, Bajern i Barsa imaju 19-15 skor, mi bi bili najbolji u medjusobnim duelima i bili bi sesti. Ako i Real izgubi od Partizana, Real bi bio peti, Efes sesti, a mi sedmi. Ali ako hoćemo da budemo realni u našim željama, bitno je da pobedimo Efes, da Pariz pobedi Albu i da Bajern izgubi od Fenera. U tom scenariju mislim da je najgore sto možemo da budemo osmi. 

• Like 1
Posted

Danas je taj dan. Neće biti Olimpijakos jedini kome smo prekinuli seriju pobeda! 🔥

Sa druge strane, neka večeras pokaže ko je glavni šef stanice u Italiji. 💪

• Like 5