Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Don Dusko said:

Ako vam je argument za loseg komentatora to koliko podnosi/ne podnosi odredjeni klub je po meni slab argument.Koga boli uvo za to?

Meni je vaznije kako prica i sta prica.

To sto ce se malo poradovati kosevima protivnika jaka stvar.

Ja svakako ne bih voleo da nas prenosi neko ko ne podnosi KKCZ tako da se to primeti u prenosima, kao npr. jačim radovanjem poenima protivničke ekipe. Međutim, mislim da bi svi ovi grobari sa Arene, recimo Edin (sa Koletom) ili Srđan Radojević, bili u stanju da prenose sasvim objektivno mečeve Zvezde. Zato bih bez ikakve dileme pre slušao nekog od njih, gde se može čuti i nešto pametno, nego Cakovića i njegovo BAAAAANG

Jasno mi je da svaki komentator želi da prvenstveno prenosi mečeve svog kluba ali KKP će prenositi ili Srđan ili Edin&Kole, što su svakako i najbolje opcije za prenose basketa na Areni. Mnogo mi je smislenije da varijanta koja preostane od te dve bude postavljena za mečeve KKCZ, pa nek se i rotiraju ili šta god, umesto da stave dva dunstera samo jer (pretpostavljam) navijaju za nas.

Svakako je malo i offtopic, pa nek prebaci moderacija ako je potrebno.

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Ako vam je argument za loseg komentatora to koliko podnosi/ne podnosi odredjeni klub je po meni slab argument.Koga boli uvo za to?

To sto ce se malo poradovati kosevima protivnika jaka stvar.

Ma da, neka navija komentator za protivnika i nek smanjuju reglere kada im se ne svidja pevanje sa tribina, sta ima veze. Najjace.

Ocekuj onda umesto momenata "Nece moci preko Kuzmica", Uhoh nije uspeo da polozi, laku noc. Isto je ali nije isto.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Ko će narodu ugoditi.

Jedni ne vole Plavsica jer je botovao za covica juniora. Jedni ne vole Kovačica jer ih iritira njegov glas. Jedni ne vole Cakovica i Karovica jer ispuštaju čudne zvukove 'Baaang", I ne raduju se pobedama,  a vole i protivnika.

Za Edina se pričalo da je ljigav i da naginje na drugu stranu. Druga strana ga je takodje pljuvali jer je jednom u prenosu rekao ' Poslušajte tribine ' a išlo je je..grobare...

Još samo Koletov dosije da utefterisemo i stavimo u fioku, I po potrebi izvučemo kad nam se nešto ne svidi.

Posted
8 minutes ago, No name said:

Ko će narodu ugoditi.

Jedni ne vole Plavsica jer je botovao za covica juniora. Jedni ne vole Kovačica jer ih iritira njegov glas. Jedni ne vole Cakovica i Karovica jer ispuštaju čudne zvukove 'Baaang", I ne raduju se pobedama,  a vole i protivnika.

Za Edina se pričalo da je ljigav i da naginje na drugu stranu. Druga strana ga je takodje pljuvali jer je jednom u prenosu rekao ' Poslušajte tribine ' a išlo je je..grobare...

Još samo Koletov dosije da utefterisemo i stavimo u fioku, I po potrebi izvučemo kad nam se nešto ne svidi.

Tako nekako i jeste, meni je Plavsic najvise odgovarao. Kovacic me nervirao jer igraju Zvezda Bajern on dozivljava orgazme na poene Lucica utakmkca se lomi a on vristi kada Lucic da poene. Sto se tice ekipe sa Arene iskreno meni niko od njih nije ni priblizno kao Plavsic, a nadam se samo da nece Edin da nas komentarise koji u poslednjem nekom podkastu nas spomenuo i oslovio sa Zvijezdom. Mi smo Zvezda a ne Zvijezda. Nista ovo nije upuceno na racun ljudi iz RS ili Bosne znam da nas u nekim delovima tamo zovu tako ali zivis u Bg bavis se novinarstvom i zoves nas Zvijezdom. Neka se drzi on komsija sto se mene tice.

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
On 4/1/2025 at 1:02 AM, duboko said:

pokazalo se da je Luka Mitrovic naveci problem ove ekipe

On je problem samo kad igra,inace je ok.

• Like 1
Posted

Zvezda,Zvijezda, Stela Rosa, Roter Stern, totalno nebitno. Normalno je da ce covek iz BIH da nas zove sa ekavicom.

Svetu se ne moze ugoditi jer nece se neko svakom svideti. Meni je recimo Plavsic bio skroz ok, kada pricamo striktno o prenosenju utakmica.

• Like 1
Posted

A meni je najvaznije da su se pobili u svlacionici poslije Spartaka i one sramote.

Za dva dana je utakmica sezone i nadam se da ovaj grk ima neko rjesenje jer ovo sto su prikazali u ponedjeljak je ocajno.

Aba ligu su ispustili ostala je jos EL i nadam se da su toga svjesni.

Eto nismo navikli da igramo doigravanje u EL, tu je trener u pravu.

S druge strane nismo navikli da ne budemo prvi u ABA, sta cemo sa tim treneru?

Krenuo je da vaćari poodavno

• Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, Don Dusko said:

To sto ce se malo poradovati kosevima protivnika jaka stva

Karovic prenosi ocajno, ne znam sta ti vidis u klasicnim frazama i bljutavim prenosima bez grama emocije. Znaci u petak kada krene da se raduje kosevima Efesa, ja treba da glumim neku laznu prisebnost jer to tako treba. 

Posted

krece priprema za najvazniju utakmicu u EL i to 33 put ove sezone...samo sto cemo dobiti ovu za razliku od prosle najvaznije...

odavno se videlo kakav odnos imamo ka ABA ligi, pocev od trenera pa do igraca...fokus na EL? Legitimno, ali moralo je ovo ipak mnogo ozbiljnije...

vidim da je dosta ljudi nezadovoljno...rekao bih da je glavni razlog to sto se ova sezona EL "oduzila" za nas, nismo je zavrsili kao obicno u januaru-februaru tako da nema bas bombasticnih najava dolazaka tako da kasni ocigledno najzanimljiviji deo sezone za vecinu na navijaca CZ "licititanje potencijalnih pojacanja"...

Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

Ne znam gdje da pitam pa cu ovdje.

Da li je ko iz Republike Srpske gledao programsku semu arene sport, izgleda da nema prenos EL bilo gdje  ili nije ubaceno jos?

Nema u šemi i, kako sam načuo, neće u BiH biti EL na Areni još neko vrijeme.

Ne znam tačno šta se čeka, ali za sada je izgleda tako. Ako griješim, biće mi drago.

Od zaebancije sa Kodijem (aplikacijom, ne igračem) mi je muka, ali to mi je jedina opcija.

• Thanks 1
Posted

Izgiboste svi od biranja komentatora u buducim prenosima, a na realnost da mi SBB-ovci jos nismo dobili Arene u programskoj semi, i da jos uvek egzistiraju ostaci SK programa se niko ne obazire....a kolo krece veceras🤔

Posted
2 minutes ago, LevonKendal said:

sto se tice prenosa u RS, moze se ocekivati uskoro za korisnike Mtel:a

Uskoro as in gledaćemu utakmicu u petak, ili uskoro as in Majk Daum se uskoro vraća na teren?

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, quentin said:

Uskoro as in gledaćemu utakmicu u petak, ili uskoro as in Majk Daum se uskoro vraća na teren?

Cak ni ljudi koji rade oko toga ne znaju to, ali rekao bih blize Efesu nego Daumu

Postoji mogucnost uzimanja signala sa Srpskog kanala koji prenosi EL, cak i veceras za Fener, samo sporo sve ide

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
3 hours ago, Cavani said:

Zvezda,Zvijezda, Stela Rosa, Roter Stern, totalno nebitno. Normalno je da ce covek iz BIH da nas zove sa ekavicom.

Svetu se ne moze ugoditi jer nece se neko svakom svideti. Meni je recimo Plavsic bio skroz ok, kada pricamo striktno o prenosenju utakmica.

Plavšić je i meni sasvim ok kad prenosi Zvezdu, kod njega mi smeta što ponekad deluje totalno nezainteresovano dok prenosi utakmice nekih drugih timova.

Posted (edited)
4 hours ago, Cavani said:

Nije normalno, to nije stvar prevodjenja na drugi jezik nego narjecja (ekavski, ijekavski, ikavski i ta prica), ako se neko zove Zvezdan, na ijekavici je isto Zvezdan a ne Zvjezdan. Isto i za Zvjezdana sa one strane Drine, on u Srbiji nije Zvezdan. Tako i ime kluba. Generalno ludost je ime naseg kluba prevoditi na bilo koji jezik po mom misljenju, al na to mi ne mozemo uticati. Znam da nikad nismo imalu Ujedinjeni Mancester, Realni Madrid ili Jetreni bazen (ovo zvuci fenomenalno, koliko god ja karikirao😁)

Generalno u EL se pridrzavaju imena Crvena Zvezda i lome jezik da to tako bude. Nisam cuo na ELTV Red Star ili nesto slicno.

Edited by ojzibb66
  • Like 1
Posted
1 hour ago, ojzibb66 said:

Nije normalno, to nije stvar prevodjenja na drugi jezik nego narjecja (ekavski, ijekavski, ikavski i ta prica), ako se neko zove Zvezdan, na ijekavici je isto Zvezdan a ne Zvjezdan. Isto i za Zvjezdana sa one strane Drine, on u Srbiji nije Zvezdan. Tako i ime kluba. Generalno ludost je ime naseg kluba prevoditi na bilo koji jezik po mom misljenju, al na to mi ne mozemo uticati. Znam da nikad nismo imalu Ujedinjeni Mancester, Realni Madrid ili Jetreni bazen (ovo zvuci fenomenalno, koliko god ja karikirao😁)

Generalno u EL se pridrzavaju imena Crvena Zvezda i lome jezik da to tako bude. Nisam cuo na ELTV Red Star ili nesto slicno.

Ja o tome i govorim. Pritom moj kum je iz RS i ja nemam nista protiv ekavice. Svake godine idem na neki fudbalski turnir u Republiku Srpsku. Turnir igraju naviajci Zvezde i svi kazu tamo Zvezda a ne Zvijezda. Nemoguce je da se neko ne prilagodi, samo je stvar da li oces ili neces, a Edina ocigledno boli uvo da se potrudi da izgovara ime naseg kluba kako treba. Jedno je objasniti Italijanu, Nemcu i ostalima kako se kaze Zvezda a drugo je objasniti Bosancu, Crno Gorcu, Makedoncu i ostalima kako se kaze Zvezda... Inace SBB sutra pusta Arenu sport, danas bez EL za SBB gde treba navijati za Fener protiv Barse. U slucaju da Barsa izgubi a mi dobijemo Efes onda cemo zavrsiti ispred Barse.

Posted
6 hours ago, Cavani said:

Normalno je da ce covek iz BIH da nas zove sa ekavicom.

7 minutes ago, Amigo21 said:

Pritom moj kum je iz RS i ja nemam nista protiv ekavice.

Zvezda - ekavica

Zvijezda - ijekavica

Zvizda - ikavica.

Nijemojte da me nijervirate.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2