Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)

Mi Efesa moramo dobiti,kako ne znam ali moramo,velika šteta bi bila da ne udjemo bar u play in.Bilo bi dobro da se rezultati slože tako da Panatenaikosu zadnja ništa ne znači,a oni ako ne igraju punom snagom mogu se dobiti.Sto se tiče pozicije od 1 do 4,nije nešto važno, jer osmi može biti teži protivnik od petog.Sto se tiče ostalih rezultata nešto ne vjerujem da će nam nešto ići u korist,mislim da će Partizan dobiti Zalgirisa koji je izgubio sve šanse, a i mislim da imaju 5:0 protiv njih,nisam Real nešto gledao ali ako igraju kako su sinoć igrali Partizan će ih lagano uzeti a moguće i Pariz.Ne znam šta im znači ona zona gdje protivnik ima otvorene šuteve,valjda im je Unikaha za vikend dala 23 trojke a mi da smo bar još dvije pogodili dobili bi.

Edited by Taki
Posted
1 minute ago, Taki said:

Mi Efesa moramo dobiti,kako ne znam ali moramo,velika šteta bi bila da ne udjemo bar u play in.Bilo bi dobro da se rezultati slože tako da Panatenaikosu zadnja ništa ne znači,a oni ako ne igraju punom snagom mogu se dobiti.

Moj ugao gledanja je da top 3 ekipe zaziru od mogucnosti da u 1/4 igraju protiv Reala. Tako da zbog toga izgube neku tekmu da ne bi dosli u situaciju da igraju sa Realom. Ukoliko Real ode na 6. mesto onda ce i Pao gledati da izgubi zadnji mec kako bi ga Monako pretekao. Mozda mi je teorija pogresna ali tako razmisljan.

• Like 1
Posted
21 minutes ago, suptil said:

Moj ugao gledanja je da top 3 ekipe zaziru od mogucnosti da u 1/4 igraju protiv Reala. Tako da zbog toga izgube neku tekmu da ne bi dosli u situaciju da igraju sa Realom. Ukoliko Real ode na 6. mesto onda ce i Pao gledati da izgubi zadnji mec kako bi ga Monako pretekao. Mozda mi je teorija pogresna ali tako razmisljan.

Iz dva razloga pogrešno. Što se tiče kalkulacija ostalih timova, nemoguće je predvideti poziciju Reala da bi se moglo sada kalkulisati. Što se tiče mogućnosti da Pao bude želeo da namerno izgubi kako ne bi bio 3. na kraju, skoro su nepostojeće šanse da bude postojala takva mogućnost. Pao igra sa Monakom sledeće kolo i pobednik tog meča je skoro sigurno treći bez obzira na ishod zadnjeg kola.

Posted
26 minutes ago, TB Told said:

Iz dva razloga pogrešno. Što se tiče kalkulacija ostalih timova, nemoguće je predvideti poziciju Reala da bi se moglo sada kalkulisati. Što se tiče mogućnosti da Pao bude želeo da namerno izgubi kako ne bi bio 3. na kraju, skoro su nepostojeće šanse da bude postojala takva mogućnost. Pao igra sa Monakom sledeće kolo i pobednik tog meča je skoro sigurno treći bez obzira na ishod zadnjeg kola.

Ni ovo nije čak 100% sigurno, to jest ako Monako pobedi ili ako Pao pobedi sa više od 3 poena razlike onda je pobednik definitivno treći bez obzira na rezultate poslednjeg kola. Ako Pao dobije sa manje od 3 poena razilke onda sve odlučuje poslednje kolo. Pao isto ne može da dopusti da izgubi obe utakmice jer u tom slučaju postoji mogućnost da onda izgube i domaći teren u plejofu i da ih Bajern sa dve pobede prestigne.

Jedina mogućnost za Zvezdu da Pao bude koliko-toliko nezainteresovan je Paova pobeda u Monaku sa više od 3 poena razlike.

• Like 3
Posted
27 minutes ago, NikolaTest said:

Zgranut sam izjavama Petruseva i Kalinica da su bili iznenadjeni zonom. Kako jbt to?!

jbg,nisu pazili kad se radio skauting:classic_laugh:

Posted
59 minutes ago, NikolaTest said:

Zgranut sam izjavama Petruseva i Kalinica da su bili iznenadjeni zonom. Kako jbt to?!

nije do njih...😁

nisam gledao KZN...da li je Janis rekao nesto na tu temu ?

Posted
5 minutes ago, Wingwalker said:

nije do njih...😁

nisam gledao KZN...da li je Janis rekao nesto na tu temu ?

Nisam ni ja...

Vraticu sutra ako budem imao vremena pa delim znanje (ako saznam)

Posted
1 hour ago, Bejn said:

Pre ćemo dobiti nezainteresovani i neambicoznio PAO negoli Efes. A ne bi ni bila neka šteta da ne uđemo u 10.

Bila bi velika šteta i apsolutno smo zaslužili da budemo u 10 i bićemo.

• Like 14
Posted
9 minutes ago, Čvarkov said:

Osim F4 ništa ne priznajemo kao uspeh. Nismo mi neka tamo Barselona da se borimo za plasman među 10.

• Like 3
  • Love 1
Posted
12 minutes ago, Čvarkov said:

Eto, mislim sasvim drugačije. To deseto mesto, oni koji vode klub, bi predstavili kao iskorak u EL ambicijama i narednih godina sve bi bilo isto kao i dosad. Ništa se ne bi promenilo a KKCZ je potreban kompletni reset od uprave do igračkog kadra.

Posted

Nisam rekao da ćemo biti 10. nego u 10. Skoro cele sezone smo iznad 50%, dobili smo 2x Oli i Monako, Barsu i Fener u gostima, 2x Pariz sa kojim se svi muče, imali smo period gde smo igrali vrlo dopadljivu košarku, a takođe i period sa beton odbranom. Dobili smo rekordnih 9 utakmica u gostima. To što se nekima ne sviđa roster, ne znači da nismo zaslužili da budemo u top10. A i da ne završimo u 10, mislim da je jasno da se politika kluba neće menjati.

• Like 26
Posted (edited)

Ako smo ovim zadovoljni onda neka se nastavi po starom i oprobanom Čovićevom receptu.

Edited by Bejn
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 2
Posted
14 minutes ago, Bejn said:

Eto, mislim sasvim drugačije. To deseto mesto, oni koji vode klub, bi predstavili kao iskorak u EL ambicijama i narednih godina sve bi bilo isto kao i dosad. Ništa se ne bi promenilo a KKCZ je potreban kompletni reset od uprave do igračkog kadra.

3 minutes ago, Bejn said:

Ako smo ovim zadovoljni onda neka se nastavi po starom.

Pa i jeste iskorak. Cele sezone ste bili na rekordu od .500 tj. iznad toga. Kako to nije iskorak u odnosu na 15-16. mesto koje ste zauzimali prethodnih godina i evroligašku sezonu završavali u decembru? 

Vi ste sada pali na tabeli jer je ova sezona užasno izjednačena, ali kad se pogledaju dobijene utakmice (pogotovo u gostima), godinama niste imali ovakvu sezonu. Kad se u obzir uzme selekcija koja jeste bila loša, znači da ekipa overachieveuje, što je pohvalno za stručni štab i te igrače koji igraju iznad mogućnosti.

To što navijači blizanaca izgleda misle da su entitled na top 8 ili F4, ili da je budžet od 15 M (okvirno) garancija za takve rezultate je upravo to - navijačka zabluda...

• Like 11
Posted
8 minutes ago, Čvarkov said:

Nisam rekao da ćemo biti 10. nego u 10. Skoro cele sezone smo iznad 50%, dobili smo 2x Oli i Monako, Barsu i Fener u gostima, 2x Pariz sa kojim se svi muče, imali smo period gde smo igrali vrlo dopadljivu košarku, a takođe i period sa beton odbranom. Dobili smo rekordnih 9 utakmica u gostima. To što se nekima ne sviđa roster, ne znači da nismo zaslužili da budemo u top10. A i da ne završimo u 10, mislim da je jasno da se politika kluba neće menjati.

Pri čemu se plasmanom u plej in ne završava sezona. Prošle godine je Makabi iz plej ina došao na par minuta do F4, bez najboljeg igrača u skoro celoj seriji, protiv kasnijeg prvaka Evrope.

Dok se ovde oni koji zameraju klubu nedostatak ambicija "hrabro" opraštaju od bilo kakvih šansi u doigravanju, pri čemu ako ništa drugo sa prve 4 ekipe trenutno imamo 5-2 učinak do sada i tri pobede u gostima.

6 minutes ago, Bejn said:

Dovoljno je i F8, pa makar i prvi put.

Voleo bih da mi objasniš kako plasman u 10 isključuje mogućnost plasmana među 8. 

• Like 8
Posted
10 minutes ago, TB Told said:

Voleo bih da mi objasniš kako plasman u 10 isključuje mogućnost plasmana među 8. 

Ne isključuje ali je malo verovatno. Da sad ne nabrajam od koga smo sve gubili ( od kupa pa nadalje) i koga smo dobili.

• Ha-ha 2
Posted

Apsolutno smo zaslužili da budemo u 10. Od početka smo u gornjem delu tabele,  borimo se , ne odustajemo.

Bili bi nagrada da bar budemo u 10, jer celu sezonu riljamo za ovo. Svoj manjak kvaliteta , nadogradjujemo kroz borbu. 

Nadam se da ćemo uspeti. Zato maksimalna podrška igračima. 

VERUJEM !!!

• Like 6
Posted

Ali sa Plavsicem iz krajnosti u krajnost. Super sto se rasplakao lik kad su mu skandirali, ali to nece promeniti cinjenicu da je pisao narudzbenice NC i da je botovao kad god mu je bilo trazeno. 

Sad se valjda ljudi sazalili jer ga je doskorasnji sef izmaltretirao javno u emisiji. 

Glupost. Sram ga bilo i za Lorenca i za Duska, kao i za ono botovanje za Filipa u momentima dok se od citave zvezdaske javnosti prave budale.

Tada je pokazao da nije z od zvezdasa. 

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted

I meni su smetala određena komentarisanja i tekstovi Plavšića. Više od samog prestanka komentarisanja Darka Zvezdinih utakmica, ovde su mi pre svega pomešana osećanja besa i tuge i svega onoga što nosi ovo gašenje preko noći televizije koju smo dugo gledali i prelazak na režimsko glasilo, a da ne govorim o tome što je Plavšić Komentator sa velikim K u odnosu na razne Karoviće i Cakoviće.

• Like 6
Posted

Plus botovanje za Prađeda i smaranje sa dedinim proljećem svaki put kad odigra dobru partiju nakon 15 katastrofalnih.

Ali ok ja znam da oprostim tako da mu želim sve najbolje u daljem radu, šta god to bilo.

• Like 3