KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 927 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
36 minutes ago, Dzo23 said:

Raduje forme iz prethodna dva meča. Digli smo se kad je bilo najteže i kad smo praktično gotovo svi mislili da je sezona propala. 

Lijepo je kad se pobjeđuje, ali je ipak važnije kako se pobjeđuje. 

Ako igraš loše možeš pobjediti jednu, dvije na guzove, ali isto tako neminovno je da upadneš u seriju poraza. 

Tako smo mi dobili Albu, Asvel, iako smo loše izgledali, pa nas je kasnije to stiglo.

Ovo što smo odigrali u Pireju je zaista bilo impresivno. Onda smo otišli u Čačak i odigrali još jednu odličnu utakmicu. Neko će reći jeste, ali to je Borac, nije mjerodavno.

Samo ću reći da je sve bitno, a mi smo se mučili mnogo puta i protiv lošijih ekipa od Borca.

Tu su neke stvari koje itekako ulivaju optimizam, kako za večerašnju utakmicu, tako i za nastavak. 

Vidićemo kako će izgledati naša smol bol petorka večeras. Protiv Olija je to prošlo, ali večeras igramo protiv Šengelije. Znamo kako je on moćan u igri leđima, i koliko voli da igra u kontaktu. Žižić se takođe vratio. Znamo da je to još jedna tijelesina i da može svima da napravi veliki problem, iako ne igra dobro ove sezone, i dosta je propustio utakmica zbog povrede.

Ništa lakši posao nas ne očekuje nego u Pireju, ali bitno je da igramo našu igru, na krilima ove forme koju smo uhvatili. 

Bilo bi dobro da nema neke negativne atmosfere u hali. Ako krene loše bez uzdaha, negodovanja i slično. Nadam se, takođe, da se grupa neće baviti nekim sporednim stvarima.

Nek grmi jako Zvezda šampion!

Voleo bih da se napravi neka kritična petorka i da ih jurimo po terenu

• Pumpaj! 1
Posted

Skoro deceniju nismo bili u ovakvoj situaciji.. Jasno mi je da smo svi izmuceni silnim bezuspesnim sezonama u EL, jasno mi je i da je ove sezone nismo uspeli da vezemo duze od 15 dana dobre forme, jasno mi je i da je atmosfera u hali bas mlaka poslednjih godina, ali eto nekako smo sebe doveli u situaciju da imamo kuci 3 utakmice koje mogu da nas odvedu tamo gde nikad nismo bili. Mislim da je vreme da se skupimo svi (igraci i navijaci) i zajedno dodjemo do cilja. Sve sto je do sad bilo se zaboravlja i staje u naredne 4 utakmice. Na kraju mozemo biti 4., a mozemo i 12., sto znaci da ce za 3 nedelje momci biti ili ekipa heroja ili ekipa penzionera. 

• Like 4
  • Love 1
Posted
31 minutes ago, LevonKendal said:

Vecerasnja utakmica ce biti teza od naredne tri zajedno.

Како људи моји? Видим провејава неки усер гаћа пред меч. Шта је ово? Не знам одакле. 

Чему да се надамо ако не можемо екипу која је у најгорој форми добити на домаћем терену?

Лаганих 10-20 разлике за нас на крају.

• Like 4
Posted

Virtus može biti opasan ako je motivisan a mislim da će ih motivisati 20 hiljada ljudi,a i Ivanović ima razloge za dodatnu motivaciju.Večeras će biti sve samo ne laka utakmica, i nama najvažnija od ove 4 preostale.

• Like 3
Posted
8 hours ago, Todo said:

Ja mislim, ako uz Virtus dobijemo Real i Efes sigurno smo u 6. Ne znam kako računaš da neko bude ispred nas? Ko?

Slažem se, naravno. Sa te tri pobede bismo imali 20 i prilično izvesno top6. Ono što sam ja pisao odnosilo se na slučaj da završimo sa 19, kao što sam i naveo.

Posted

Na današnji dan 2014 je bio delirijum u Areni! Rekord Evrokupa, rekord Evrope, 24.232 čoveka u dvorani.

Zvezda se plasirala u polufinale Evrokupa! 

Neverovatni potezi Čarlsa Dženkinsa doveli su arenu do erupcije, Dženkins je tada sam pobedio ekipu Budiveljnika u produžetku i poslao Zvezdu u polufinale Evrokupa!

Tada je prema svim informacijama, oboren rekord i to je utakmica sa najviše posetilaca na jednoj utakmici u Evropi.

MOLIM VAS POBEDITE VEČERAS ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Like 13
  • Love 3
Posted
1 hour ago, Big Ticket said:

Како људи моји? Видим провејава неки усер гаћа пред меч. Шта је ово? Не знам одакле. 

Чему да се надамо ако не можемо екипу која је у најгорој форми добити на домаћем терену?

Лаганих 10-20 разлике за нас на крају.

Mi smo samo pet puta ove sezone pobedili dvocifrenom razlikom u Evroligi i iskreno rečeno ne verujem da ćemo danas imati sve pod kontrolom od početka do kraja. 

• Like 2
Posted

wolf-of-wall-street-leo.gif.181f6f0b02d99a33001eb7bca7ecec84.gif

Dusko pustiJo!

Delije pokazuju neka sizofrena cepanja skoro ko predsednik im, dobro, hajde, bolje i to nego nista i da brane ljudima da kazu sta misle i osecaju, i da je samo ono sto tribina misli ispravno i dozvoljeno. 

Idemooooooo!

• Like 2
  • Pumpaj! 2
Posted

-Pobeda bez nerviranja od prvog minuta

-Ozbiljno pumpanje na tribinama

Veliko bravo i za trenera i igrače i za Zvezdaše na tribinama!

Idemo dalje da padne kralj.

• Like 9
  • Pumpaj! 11
Posted (edited)

Trebala nam je jedna laganica pobeda za dodatan boost i za odmaranje nosilaca u drugom poluvremenu. Nadam se samo da se nismo ispucali pred Real.

Btw, najubedljivija pobeda nasa, do skora je bio PAO plus 33, sad je Virtus plus 36. 

Ako se ne varam, jedna pobeda nam je sigurica za top 10, a dve za top 6?

Fino se culo i sta je trebalo da se cuje. 

Pada Real, ovo nam je peak sezone.

Edited by Markoss
  • Like 16
  • Pumpaj! 8
Posted

Hehe, duplirali smo koš razliku na tabeli. Do sad +32 sad još +36.

Bravo Zvezdo, bravo ekipo, bravo Zvezdaši.

Delije, slobodno ližite dupe gazdi. Gotovi ste.

• Pumpaj! 3