KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 925 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Gledam ovaj Zalgiris,  koliko oni igraju promenljivo,  ali kakvi god da su u tom trenutku oni nas dobiju. Mi ih sačekali u areni pred 20.000 ljudi, posle 15 dana pauze, a oni bez nekoliko igrača, i mi glat izgubimo.

Ta pobeda i eventualna sutrasnja protiv Virtusa bi nas zakucala da budemo bezbrižni u 10 najboljih 3 kola pred kraj

..ali aj sad

Posted

Znači "samo" da dobijemo obe ove nedelje i u 6 smo 😁

Nadam se da nas neće mnogooo žuljati usrani Žalgiris...

Sutra nema izgovora a protiv Reala  "ko živ , ko mrtav" (mada takve utakmice ,zasad, igramo jako loše)

Posted (edited)
7 minutes ago, Giorgio II said:

Znači "samo" da dobijemo obe ove nedelje i u 6 smo 😁

Nadam se da nas neće mnogooo žuljati usrani Žalgiris...

Sutra nema izgovora a protiv Reala  "ko živ , ko mrtav" (mada takve utakmice ,zasad, igramo jako loše)

Nikakve garancije nema da smo 6 sa te dve pobede. Bajern ce imati najmanje 19, a vrlo verovatno i vise pobeda i to je vec 5 ekipa iznad nas, plus Efes najverovatnije 19 i utakmica sa nama, a i Real u slucaju da izgubi od nas opet moze do 19. Plus Milano ako pobedi Barsu verovatno ide na 19. U eventualnom trouglu sa tim ekipama tesko da cemo biti 6, pre tek 8, a mozda i 9.

U top 10 mozemo i samo sa jednom pobedom, pod uslovom da Pariz do kraja pobedi samo Albu, a da Milano ima vise od 18 pobeda.

Edited by kokodakalo
Posted

Obrni okreni, ako dobijemo sutra, mislim da teško možemo da ispadnemo iz deset. To je uostalom bio i naš primarni cilj ove sezone. Sad što su nam svima apetiti porasli, šta je tu je.

Ne poklapaju nam se toliko loše ovi rezultati do sada, mada mogao je Žalgiris da dođe do pobede u kneževini.

Elem, šta god da uradimo u ova tri meča u Areni, ubeđen sam da ćemo odigrati dosta dobar meč u gostima kod Panatinaikosa. Nešto mi sve liči da će nam ta pobeda biti potrebna za ulazak u šest, a mnogo bih voleo da grešim.

Nego, da nam je neko ponudio da imamo 17 pobeda na četiri kola pre kraja i da tri od ta četiri meča igramo kući, svi bi mi to pre početka sezone prihvatili.

Još jednom, uživajmo dok traje ova sezona jer stvarno mislim da ćemo jako teško ponoviti ovakvu sezonu u Evroligi, iako sam čuo da će Drčela raditi punom parom tokom leta 😎

• Like 6
  • Thanks 2
Posted

U slucaju da mi, Pariz, Barsa i komsije budemo imali po 18 pobeda, mi smo 9, nisam gledao ko je 10, 11 i 12. Ono sto je nama bitno je da izbegnemo krugove sa Armanijem i videcemo koliko su losi krugovi sa Efesom i Realom. Ne verujem da cemo imati bolju kos razliku cak i da pobedimo, ali boze moj, ako dobijemo jednu od te dve i Virtus, mislim da nam 8 mesto ne moze pobeci, a vrlo verovatno ni 7.

• Like 2
Posted (edited)

Od kako se igra ovaj format od 34 utakmice svake sezone je za 6. mesto trebalo 20 pobeda (osim u one dve skraćene). Moguće da ove god bude drugačije, ko zna. Mi skoro sigurno ne možemo da budemo 6. sa eventualnih 19, ali nije ni važno, u nekom scenariju je možda i bolje biti 7.

Edited by MarioKempes
  • Like 1
Posted

Sledece kolo za nas vrlo interesantne utakmice su Bajern - Partizan, sta je dobro po nas zavisi od nasih utakmica protiv Virtusa i Reala. Ako dobijemo obe odgovara nam da Partizan pobedi u suprotnom navijamo za Bajern.

Takodje vrlo zanimljiva nam je i utakmica Armani - Barsa, rekao bih da nam ishod opet zavisi od obe nase, nisam pametan, ali mislim da Barsa ima tezi raspored do kraja i da ako izgubi u Milanu imamo dobru sansu da zavrsimo ispred njih..

Odgovara nam da Pariz izgubi sve do Albe. 

Posted
17 minutes ago, Brajant Danston said:

Obrni okreni, ako dobijemo sutra, mislim da teško možemo da ispadnemo iz deset. To je uostalom bio i naš primarni cilj ove sezone. Sad što su nam svima apetiti porasli, šta je tu je.

Nije bas tako, cak sta vise  uopste nije tesko da se to desi. Recimo Pariz pobedi Real u gostima i Albu kao domacin ide na 19, Partizan pobedi Bajern i Zalgiris, izgubi od Reala ide na 18. Real izgubi od Pariza, pobedi nas i komsije ide na 19. Barsa pobedi Milano i Virtus i ide na 19. Milano virtus i baskoniju i eto ih na 18. U tom slucaju mi ispadamo. Nista od ovog nije nemoguce. 

• Like 1
Posted

E jbg kolega. Danston napiše da teško možemo da ispadnemo iz 10 ako dobijemo sutra. Ti napišeš nije baš tako, štaviše i onda nabrojiš 10 rezultata koja treba da se poklope. :lol_2: 

Ako ovaj uvod u duplo kolo ne pokazuje da kalkulacije možemo okačiti mačku o rep, evo ja ne znam.

• Like 4
Posted
8 minutes ago, kokodakalo said:

Nije bas tako, cak sta vise  uopste nije tesko da se to desi. Recimo Pariz pobedi Real u gostima i Albu kao domacin ide na 19, Partizan pobedi Bajern i Zalgiris, izgubi od Reala ide na 18. Real izgubi od Pariza, pobedi nas i komsije ide na 19. Barsa pobedi Milano i Virtus i ide na 19. Milano virtus i baskoniju i eto ih na 18. U tom slucaju mi ispadamo. Nista od ovog nije nemoguce. 

Dobijamo mi 2/3 kuci 😉

• Like 1
Posted

Evroliga je ove sezone toliko luda i nepredvidiva da je skoro nemoguće znati šta nam odgovara maltene do poslednjeg kola.

Štedimo tanke živce i fokusirajmo se na našu ekipu, a ostalo će bogovi košarke složiti da bude kako nama odgovara.

• Like 7
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
44 minutes ago, BojanaCZV said:

Imamo li info sta se desava oko Dauma?

Prešao je na futoški pre 4 dana i sledeće nedelje ide na magnet 😁

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, Čvarkov said:

E jbg kolega. Danston napiše da teško možemo da ispadnemo iz 10 ako dobijemo sutra. Ti napišeš nije baš tako, štaviše i onda nabrojiš 10 rezultata koja treba da se poklope. :lol_2: 

Ako ovaj uvod u duplo kolo ne pokazuje da kalkulacije možemo okačiti mačku o rep, evo ja ne znam.

Sve mi se pomesalo,vise ne znam za koga da navijam i ko sa kim igra do kraja.Jurim im kao Radovan treci Vilotice.Taman kad nekoga otpisem on pobedi i unese pometnju.Da su dobili Pariz i Zalgiris sjebali bi im onaj kompjuter koji inace ne radi.

• Like 3
Posted
55 minutes ago, Brajant Danston said:

Ne poklapaju nam se toliko loše ovi rezultati do sada, mada mogao je Žalgiris da dođe do pobede u kneževini.

Elem, šta god da uradimo u ova tri meča u Areni, ubeđen sam da ćemo odigrati dosta dobar meč u gostima kod Panatinaikosa. Nešto mi sve liči da će nam ta pobeda biti potrebna za ulazak u šest, a mnogo bih voleo da grešim.

Nego, da nam je neko ponudio da imamo 17 pobeda na četiri kola pre kraja i da tri od ta četiri meča igramo kući, svi bi mi to pre početka sezone prihvatili.

Još jednom, uživajmo dok traje ova sezona jer stvarno mislim da ćemo jako teško ponoviti ovakvu sezonu u Evroligi, iako sam čuo da će Drčela raditi punom parom tokom leta 😎

Imam isti osecaj.

Posted

Zena nocas sanjala da joj crna mačka skočila na lice. Vrištanje, panika...  Jedva sam je smirio.

Pitam je jutros da li se seca kako se zvala mačka iz sna, da nije možda Vil ili Vili, tako nešto...

Ostatak razgovora nije preporučljiv

• Ha-ha 4
Posted

Bilo kako bilo za nas je najvažnija utakmica protiv Virtusa. Jednostavno moramo je dobiti. Efes i Real su u naletu i biće jako teško protiv njih kao i protiv Pao u gostima. Biću zadovoljan sa pobedom protiv Virtusa i 1 pobedom od preostale tri. To je naša realnost. Samo večeras da se raspali Klajburn ne zapali protiv nas ili eventualno Kordinije. Moram da kažem zbog baksuza....

Posted

Pobedom protiv Virtusa cemo imati 18 pobeda i biti petoplasirani na tri kola pre kraja (uz dve utakmice kuci). Nisam siguran da postoji navijac koji bi ovakav scenario odbio pre pocetka sezone. I generalno imamo dobru EL sezonu, najbolju do sada, konstantno smo medju 10 i ostvarili smo neke velike pobede. Bilo je i neocekivanih poraza, ali retko koja ekipa se nije sa time suocila. U svakom slucaju je bilo vise pozitivnih nego negativnih momenata. Naravno, sve ovo moze lako da se unisti veceras u slucaju poraza protiv Virtusa. 😄

U "normalnijim" okolnostima veceras bi overavali svoje mesto u PI, a ovako ostaje pitanje da li cemo sa 18 pobeda uopste biti u 10. Takodje, do sada bi Real vec ucvrstio svoje mesto u prva 4, pa bi nam u petak dolazio u Arenu bez velikog imperativa pobede, ali jbg... 

Srecno veceras svima, zaista se nadam da necemo previse zivaca potrositi, iako ocekujem tezak mec.

• Like 3