Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted (edited)

Jebo nam je kevu Vlade Djurovic

https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/108938/vlade-djurovic-ostro-o-partizanu-i-zvezdi-mekintajer-kod-crno-belih-ne-bi-bio-ni-na-treningu/vest

"Ako bi sad Željku Obradoviću dali da uzme nekog ili nekoliko igrača iz tabora 'večitog' rivala, to bi bio samo Petrušev. Sa druge strane, Sferopulos bi uzeo jedno osam igrača i svi bi igrali u prvoj postavi. Mekintajer je najbolji plejmejker Crvene zvezde, a on tamo ni na treningu ne bi imao mesta. I Nilikina koji ne igra je bolji od njega. Bolomboj je najbolji centar, ali vrlo je jasno koliko bi igrao u Partizanu", zaključio je Đurović.

Ok, ili je @Miki28 Teoljub usao u starca Djurovica, ili je starac Djurovic poput transilvanijskog non roming trenera ostao bez stolice u prvom redu ali kod Zvezde. Trece nema.

Edited by JPM
  • Ha-ha 6
Posted (edited)

"Kup je osvojen jer tamo nisu bili Giedraitis i naročito Braun. Da su bili, pitanje je da li bi to bilo tako. Braun je igrač manje, daš protivniku fore, figuru kao u šahu. On ne može ni slučajno da da koš. Ne može ni da zakuca. Nije bio on igrač ni pre povrede, ali lako je igrati uz četiri majstora pored sebe. Tu daš četiri poena i to je dobro, ako ne da – opet dobro"

"Zvezda je propustila veliku šansu da uđe među Top 4. Isto kao protiv Makabija. Sada da bi se to nadoknadilo, mora da se dobije Bajern, što je vrlo teško jer su oni dobri domaćini. Biće vrlo teško, ali postoji šansa. Moguće je dobiti uz najbolju moguću utakmicu. Da jedanput počne u prvoj postavi Jago dos Santos. Odigrali su 50 utakmica do sada i svih 50 je počeo u prvoj postavi Kodi Miler Mekintajer, to mi nije jasno. Treba da igraju barem 30 minuta zajedno Bolomboj i Petrušev jer samo tako crveno-beli liče na pravi tim."

"Ne treba praviti paniku. I dalje postoje velike šanse za Top 6, ali takođe postoji i velika šansa da se ispadne ako ne nastave kako treba. Crvena zvezda ima dobar raspored, ali treba dobiti te neke utakmice. Propuštena je velika šansa da se ode gore. Imaju 2-0 protiv Monaka i Pariza i to su dve ekipe iz vrha. To niko nema u Evropi takav rezultat."

"Crveno-beli nemaju lidera. Najbolji igrač ubedljivo je Petrušev, ali on po psihologiji nije lider. U završnici treba da igra Jago više nego Mekintajer i mora Kalinić da popravi formu da bi nešto bilo. Ako Dobrić, Davidovac i Kenan daju ukupno do 10 poena, Crvena zvezda ne može ništa da napravi."

"Kenan je kao neka zvezda, ali kada se uporedi sa Sterlingom Braunom – to je nebo i zemlja, to nema blage veze. Kenan odigra svaku desetu, a doveden je da odigra od 10 utakmica osam dobro, ne jednu."

"Ako bi sad Željku Obradoviću dali da uzme nekog ili nekoliko igrača iz tabora Zvezde, to bi bio samo Petrušev. Sa druge strane, Sferopulos bi uzeo jedno osam igrača i svi bi igrali u prvoj postavi. Mekintajer je najbolji plejmejker Crvene zvezde, a on tamo ni na treningu ne bi imao mesta. I Nilikina koji ne igra je bolji od njega. Bolomboj je najbolji centar, ali vrlo je jasno koliko bi igrao u Partizanu"

Evo malo britkih misli 1 Vladea Djurovica. Kao i uvek ostar, ali studiozan :default_coffee:

edit. brzi JPM :classic_smile:

Edited by fradler
  • Like 1
Posted

Ovo za Kenana je tacno. Sterling Braun je verovatno i jeftiniji, ali mnogo je bolji. Ali ok, pre pocetka sezone to niko prakticno ne bi rekao, svaka cast Zocu za to.

Ovo za Sferopulosa je ubo poentu svaka mu cast. 

Jedino ovo da Kodi ne bi imao mesta na treningu Partizana nije tacno. Trening Partizana ove godine je toliko cesto bio desetkovan da sam verovatno i ja mogao ponekad da uskocim.

• Ha-ha 2
Posted

Divim se ljudima koji mogu neironično da prate analize dokonih ljudi a la šjor Đura, Mića Berić, Kuzmanović, Anđus i slični. Sve te površne hot takeove imate bilo gde na netu i od rendom anonimusa. Mada šta se ja čudim, ovaj narod je i Radetu Bogdanoviću napunio džepove i lansirao u eksperte.

• Like 16
Posted

Bolomboj je najbolji centar, ali vrlo je jasno koliko bi igrao u Partizanu

Brale...

Boki ne bi terena video kod Željka jer bi prednost imao ludi Tajrik dok ne dobije četiri faula sredinom druge četvrtine, a onda bi ga menjao moćni Balša.

U stvari u pravu je Molina, šta ja ovo komentarišem koji moj?

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Karikira cika Vlade, no tuzno je sto nije (pre)daleko od istine oko Brauna, Kenana i Kodija.

Ali najjace da Zelimir ne bi uzeo Kalinu. Zapravo, trojica nasih bi mu bili u startnih 5, od svojih bi ostavio Karlika i Sterlinga.

• Like 4
Posted
20 minutes ago, Molina23 said:

Divim se ljudima koji mogu neironično da prate analize dokonih ljudi a la šjor Đura, Mića Berić, Kuzmanović, Anđus i slični. Sve te površne hot takeove imate bilo gde na netu i od rendom anonimusa. Mada šta se ja čudim, ovaj narod je i Radetu Bogdanoviću napunio džepove i lansirao u eksperte.

Vlade Djurovic je svakako daleko veci strucnjak od ostalih nabrojanih. Tako da bas ne ide poredjenje ako si ih poredio.

Ovo su bas ostre reci i verovatno prejake ali nisu totalna glupost. Kenan jeste nekonstantan a Kodi jeste prakticno slabiji od bekovske linije Partizana.

E sad, zaboravio je tipicno za nekog ko kritikuje, da pomene da je pozicija 3,4,5 nasa dosta jaca.

Ali nije on Andjus.

• Like 2
Posted

Realno bi se odlično uklopio na forum gospodin Đurović, tačno mogu da ga zamislim kako dominira ovom temom. 

• Like 8
  • Ha-ha 4
Posted (edited)

Đurović bi se odlično uklopio na ovu temu.

E jebiga...ima brzih.

Edited by JPM
  • Ha-ha 3
Posted (edited)
38 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Pitati Vladu pa kako to da Zvezda ima 16-11 a niko ne valja?

Samo ne treba sad ritnuti kofu i prosuti tih 16-11, a poceli smo prosipati, pri tom nam igra ne lici ni na sta vec duze.. nadajmo se najboljem

Edited by Nate
  • Like 1
Posted
33 minutes ago, Smrtokapa said:

Brale...

Boki ne bi terena video kod Željka jer bi prednost imao ludi Tajrik dok ne dobije četiri faula sredinom druge četvrtine, a onda bi ga menjao moćni Balša.

U stvari u pravu je Molina, šta ja ovo komentarišem koji moj?

Ludo zvuci ali Tajrik i Bolomboj su najbolji centri u el ove sezone, Tavares je fino usporio, Matijas nije za poredjenje.

Bolomboj strasna odbrana uz sjajno korišcenje igre Zvezde i fina otvaranja u reketu gde se hrani, dok Tajrik po net rejtingu je iznad Vezenkova cak, defanzivno samo iza Bolomboja, Tavaresa i Kevarius Hejsa...

Posted
21 minutes ago, JPM said:

Vlade Djurovic je svakako daleko veci strucnjak od ostalih nabrojanih. Tako da bas ne ide poredjenje ako si ih poredio.

Ovo su bas ostre reci i verovatno prejake ali nisu totalna glupost. Kenan jeste nekonstantan a Kodi jeste prakticno slabiji od bekovske linije Partizana.

E sad, zaboravio je tipicno za nekog ko kritikuje, da pomene da je pozicija 3,4,5 nasa dosta jaca.

Ali nije on Andjus.

Ne poredim, nasumično sam nabacao imena a ima ih štogod. Lično Đuru i volim, imao sam prilike davno da iskafanišemo. Krivo mi što se krhkog zdravlja mlati samo da ga iskoriste za preglede i klikove, ne treba mu to uopšte.

• Like 1
Posted
18 minutes ago, Čvarkov said:

Ne bi bio dobar forumaš nego bi se dobro uklopio.

Uklopio bi se u forum...which makes him aaaa?

• Love 1
Posted
53 minutes ago, Guru said:

Realno bi se odlično uklopio na forum gospodin Đurović, tačno mogu da ga zamislim kako dominira ovom temom. 

Mene on jako podseca na nekog ovde sa foruma😀

Posted

Vlade hot tejkuje jer zna da to prolazi kod Srba, njegovo vidjenje moderne kosarke je relevantno kao vidjenje prosecnog prolaznika. 

e sad, problem je sto i prosecan prolaznik vidi (i video je na pocetku sezone) koliko je nekompatibilna nasa bekovska linija, i koliko je besmisleno dovesti Mekintajera da besomucno vrti pozicioni napad, koji vrti samo za nijansu bolje od istog tog naseg imaginarnog prosecnog prolaznika

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Cekajte, kako 8 igraca moze da igra u startnoj postavi koja broji 5 momaka?

giphy.gif?cid=6c09b952x0i6cn67uquwg2v0ke

Hoce da kaze valjda da Sfero ima 8 startera, to jest da ne ume da se opredeli za uloge.

Mislim ja tako to tumacim 😄