Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

Posted (edited)

Dok mu Gedraitis greje klupu... A očigledno nespremni Dobrić počinje utakmicu... Uskoro ćemo mi ponovo o prelaznom roku dominantno da pišemo... Nema leba od ove ekipe... Napadački limitirani, plus pročitani... Trinki rutinirao... 

Edited by Issey
Posted (edited)

Teodosic da zapali cigarku u odbrani i da se ne mrda je manja steta nego ovi bekovi, sto kao nisu rupe u odbrani.  (Btw Nedovica i Kanana kad pronadjes na raskorak izbacujes ih  ko budale, pa su iste kratercine defanzivno kao i on).

Nasi bekovi, i plejevi... hvatamo prikljucak, kljucan deo meca, oni gledaju u Petruseva kao u Isusa, da mu uvale vaterpolo pas za centra. I da on bunari neko iskljucenje.
Mora da koristimo Teodosica, i da ucimo kako da ga sakrivamo. Inace skoro svaki mec ce da bude ovakav.

Edited by BattleBender
  • Like 6
Posted

Debeli rastavio Sfera. Bas su nas rutinirali, na mozak, na iskustvo, na cvrstinu, u sustini na sve ono sto treba da bude nas TM.

Mnogo lakse se igra kad spolja imas igraca sposobnog za 1 na 1. Trinki dao loptu Francisku i cao. Ili pljusne trojku ili spakuje zicer dole. 

Jbg, mi smo prvo dovodoili 2. i 3. pleja, pa tek onda prvog da se uklopi s njima. CMM dobar momak, deluje da mu je stalo, ali dzabe. Nema on taj kvalitet, danas na -6 tacka sebi u nogu u prodoru. Bas deluje kao tremaros, sto je otp najgora moguca osobina koju prvi plej bilo koje ekipe moze da ima. 

• Like 9
Posted
35 minutes ago, fradler said:

Neslana sala od bekovske linije

Da nije bilo No Eu barjaka iskreirali bi nesto za sebe i isporučili  svoje, ovako...

Posted

Daum je pojam za ovo što mi imamo na PF. 

Nedaru treba što prije produžiti, jedno 3 milke godišnje, dok nam ga neki gigant ne preotme. 

• Like 3
  • Love 1
Posted

Previše minuta za Nedovića, koji je igrač manje u odbrani, a u napadu odbija da proba sa ulazima. 

Nisam siguran da li su CMM i Kenan odigrali i jedan minut zajedno, nego su uvek bile petorke u kojima je ili Jago ili Nedović morao da se krije u odbrani. 

Isto tako igramo presporo, čak i kad ima prilike za bržu igru, to se ne koristi. 

Posted

Težak poraz ali u ovom trenutku samo puna podrška stručnom štabu i igračima. Nema više pametovanja, navijajmo koliko možemo da ova naša Zvezda uhvati plej of

• Like 3
Posted

Izgleda da osim gledanja u pasulj kad će nam bekovska linija odigrati dobro, izgleda da u pasulj trebamo gledati i kako će Janis da pripremi utakmicu. Ozbiljan fejl. Imaš 15 dana da pripremiš jedan, jedini, jebeni meč i ti budeš potpuno nadigran od jebenog Žalgirisa. Posle Makabija najveći poraz u sezoni. Ovu bruku zaboraviti samo ako se kao i posle Makabija spoje 3,4 pobede. 

Svi željni košarke osim izgleda naših košarkaša. Janis razmontiran. Igramo najružniju košarku. Ako Bolomboj i Petrušev ne odigraju dobro u napadu mi nemamo ko koš da pogodi. JE ZI VO. 

• Like 1
Posted
25 minutes ago, Filbi said:

on je svoje odmrmorio prijatelju ako ti je kup u nisu reper jbg

Ma kakav kup, nisam na to ni pomislio. Drvi se ovde kako je Teodosic rupa u odbrani, kako ne moze da isprati ovaj tempo, mator je...Evo, nasi bekovi u punoj snazi, ubise se od igranje odbrane, a o napadu da ne pricam, Mekintajer se svadja sam sa sobom, a o Jagu ne treba trositi reci, Nedovic ispada smesan, bukvalno se sprdaju sa njegovom odbranom.

Teodosic je doktor kosarke i u ovim godinama za sve nase bekove!!

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Cavani said:

Vodila se dilema koga zadrzati od Nedovica i Kenana.

Dogodine ne zadrzati ni Nedovica ni Kenana ni Jaga.

Kenan je verovatno igrač koji pravi najtupavije faulove u Evroligi. On je jedan od bekova koji uzaludno trčkara da nađe prostor za šut, ne zavisi naravno sve od njega, nego i od saigrača. Redovno i kuka zbog toga. Al je on neko ko nam je ove sezone i doneo nekoliko pobeda. Nedovića nema ni potrebe više da komentarišem, penzija ili Kina. A za Jaga mi žao što ga nismo prodali, zaradili bi koji evrić. :smiley53:

• Like 2
Posted

Tužna bezmuda skupina. Nema ovde onog između nogu da bi se pravio neki iskorak. Prava ekipa sa pobedničkim mentalitetom ovakve utakmice rutinski dobija, pogotovo ako joj se desilo da slične već izgubi, ali ova ekipa to nije. Ova ekipa opet uđe sa stavom "lako ćemo“, iako je već nekoliko puta kažnjena za to, jer ne uči ni na sopstvenim greškama. Dovoljno dana za odmor, Žalgiris desetkovan, šta je sad, ajde recite šta je sad?! Kriv sam i sam što se ložim na to kako se sad može nešto više, pa možda 4. mesto i slične stvari, pa me ovi ko zna koji put vrate u realnost. Treba smanjiti očekivanja na minimum, gledaš utakmicu po utakmicu i to je to. Sa ovom ekipom ne možeš da budeš siguran nigde.

Očajno pripremljen meč trenera, očajan i opušten ulazak u utakmicu. Mi nemamo kršteno organizovan napad, a i kako da imamo kad nemamo pleja, nemamo beka. KMM teška prevara od igrača, Nedović je devojčica, Kenan, osim par utakmica, ništa, Francisko ih pravi na budale celu utakmicu. Kalina igra na silu već mesecima i to sve više ne liči ni na šta. 

Dobijeno je nekoliko utakmica na silu, ali ne može tako doveka. Ej, od ogavnog Žalgirisa ovako bedno da izgubite u sred Beograda, mrš!

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
40 minutes ago, Hroničar985 said:

Ma kakav kup, nisam na to ni pomislio. Drvi se ovde kako je Teodosic rupa u odbrani, kako ne moze da isprati ovaj tempo, mator je...Evo, nasi bekovi u punoj snazi, ubise se od igranje odbrane, a o napadu da ne pricam, Mekintajer se svadja sam sa sobom, a o Jagu ne treba trositi reci, Nedovic ispada smesan, bukvalno se sprdaju sa njegovom odbranom.

Teodosic je doktor kosarke i u ovim godinama za sve nase bekove!!

Naravno da nije. Bukvalno je njegov najbolji meč u El naš najgori meč sezoni. 

Edited by TB Told
  • Like 1
Posted

Ne znam dal samo meni smeta ali Petrusev ima taj momenat da umisli da je Kevin Garnet, dečko nije sastavio sezonu u istom klubu već 2-3 godine po pozajmicama, često umišljen a kad je gusto nema ga nigde

Posted

Kompletnu spoljnu liniju bi valjalo naglavacke isutirati iz kluba, ali naravno, nema nista od toga. Misa ide u penziju, svi ostali mucenici ostaju, samo jos godinu dana stariji.

Dodacemo jednog beka eventualno, a znajuci nas, bice to neki Shaq Harrison.

Proklet klub...

Posted

Na zalost, nemamo igraca koji ce da povuce ekipu, Filip nam je najbolji ofanzivni igrac, a bekovi su bas kriticni i sporadicni. Ne mislim da je Trinki razvalio Sfera, sve je u granicama ocekivanog, samo je Trinki imao Francicka, a mi ni resenja defanzivno ni nekoga ko moze ofanzivno da odgovori. To je to, idemo dalje i da probamo da iscsupamo jos 3-4 pobede pa sta bude bice. Samo da u prelaznom roku ne bide produzavanje Nede, ostavljanje Yaga...CMM bi bio ok za back up pleja, samo je malo skip za drugog pleja. Moramo nekada da dovedemo i igraca koji je sposoban da zatrpa kao Francisko veceras.

Posted

Mnogo me je ova ekipa razocarala veceras

Ona situacija kad Nedovic odmahuje da igra 1 na 1 i sutira trojku preko 2 ruke sa 10 metara onda sam znao da gubimo,mogli bi da nadjemo nekog beka i morali bi od ovog leba nema

Posted

Како су нам се резултати поклопили да се зацементирамо у топ 6. Само смо требали да добијемо као фаворити, на домаћем терену, и то након 10 дана одмора. 

• Like 10
Posted
3 minutes ago, Filbi said:

Ne znam dal samo meni smeta ali Petrusev ima taj momenat da umisli da je Kevin Garnet, dečko nije sastavio sezonu u istom klubu već 2-3 godine po pozajmicama, često umišljen a kad je gusto nema ga nigde

Definitivno nije tip koji ce povuci kad ekipi ne ide. Kad stvari krenu nizbrdo, obori pogled i samo redja gluposti.

Posted (edited)

Problem je i sto nemamo clutchera, ne zna se kome ide lopta u finisu da resava. Tj ide Kodiju, koji je uzasan suter, i na sve to je stalno u nekom grcu i zentu. U stanju je da u utakmici igra pet minuta toplo, pa hladno. I taj njegov ulaz je precenjen, jer ima snagu, ali nema tehniku (danas je lepo zavrnuo u finisu, a onda i izgubio loptu kao Rebic potom) i onda se zaleti iz sve snage i frljne loptu na kos. Potpuno je iracionalno da on ima loptu u finisu, a opet, Kenan ne moze 1 na 1 nikog da izdribla, niti da pretrci.

Ni Nedovic ni Jago nisu srecna resenja, ali koliko-toliko srecnija od prve dvojice.

Tanko je to, doci ce ovakve utakmice kad ce u finisu neko morati da napadne 1 na 1, a mi cemo morati da se uzdamo u to da li je Nedovic ustao na desnu nogu tad. Prilicno tanko za klub koji pretenduje na neke velike stvari. 

Edited by Markoss
  • Like 4
Posted

Kad pogledam rezultate veceras, ovaj poraz bi trebao manje da boli, a zapravo je jos grdje.

Veceras je bolja ekipa pobedila, a glede tabele, kao da se kolo nije ni igralo, dakle, sve je u nasim rukama u nastavku takmicenja.

Ako ne uspemo, nismo bili dovoljno hrabri, a ni kvalitetni.

• Like 1
Posted

Mi smo toliko daleko od F4, da ne možemo u plejofu ni do majstorice, sve i da imamo prednost domaćeg terena, protiv 6 od 8 timova koji će tu biti. 

Kraj sezone i top 8 mnogo zavisi od toga kakvog pleja imaš, naročito kad ti propadnu sve ideje u napadu, kroz regularne akcije. 

Nadao sam se da ćemo ti biti jaki, a deluje da smo najlošiji od svih u gornjoj polovini tabele. 

Kenan cele sezone pokušava da iščačka loptu na 2 sekunde do kraja napada i uvek pravi faul i niko iz stručnog štaba mu nije nalupao šamare još uvek. Neverovatno. 

• Like 6
Posted (edited)
42 minutes ago, fradler said:

Definitivno nije tip koji ce povuci kad ekipi ne ide. Kad stvari krenu nizbrdo, obori pogled i samo redja gluposti.

Decko ubaci 20 minuta za poluvreme i drzi nam glavu iznad vode. Bilo bi super da moze da ubaci jos 20, ali onda bi verovatno igrao u Filadelfiji, a ne Zvezdi.

Veci je problem sto je nama jedino napadacko oruzje koje je smisleno i prolazi - vaterpolo pas na Petruseva. Naravno da krenu bolje da brane to ekipe kako utakmica prolazi, danas su ga i udvajali, kao i protiv Partizana.

E onda kad dodje do toga, bilo bi lepo da makar neko od ovih segzi napadackih bekova bude u stanju bilo sta da ubaci, a ne da uvaljuju koske jedan drugom ili sutiraju preko tri ruke, jer Nedovica mrzi da se cima na ulaz, a Kenan ne moze mene da pretrci. 

Edited by Markoss
  • Like 9
Posted (edited)

Ne znam da li vise hocu da se roknem kada Braun baci katapult sa poludistance ili kad pickasto ide na polaganje, nikad nisam video da nekom vertical ide u minus cm

Edited by drperce
  • Like 6