Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

458 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      41
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      357
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

16 minutes ago, СтелаРоса said:

Oly 73, Makabi 73, Barselona 74, Baskonija 73, Pariz 69, Monako 82 (76 posle regularnog dela), Partizan 71, Asvel 66

Ovo je broj primljenih poena od navedenih ekipa koje smo pobedili u poslednja dva meseca. Izgubili smo od Fenera (96 primljenih poena) i Makabija (85 poena). Ocigledno smo promenili stil igre, krenuli mnogo vise da "rudarimo", da igramo jaku odbranu u kontinuitetu. I mislim da ovoj ekipi vise lezi ovakva kosarka, nego ona u prvih nekoliko meseci gde smo umeli da budemo raspucani, gde smo bili medju najboljim trojkaskim ekipama i u top3 po asistencijama. Nije bilo realno da odrzimo visoke procente suta jer nemamo previse dobrih sutera u ekipi. 

Kako nemamo dobre šutere za tri. Canaan, Neda, Jago a i Kalinari je ove sezone na visokim procentima u EL. Tu je još i Dobrić u spot-up situacijama i Daum i Gidra na papiru ali u praksi još ne ove sezone.  Pa ne bi se baš reklo da nemamo arsenal u tom elementu igre. 

Edited by bodo
  • Like 3

Kako situacija stoji, vama su krucijalne 2 utakmice u Nemackoj i ona protiv Reala kuci.

Alba jer su laki bodovi ali za vas bas...

Bayern zbog medjusobnog i preskakanja na tabeli.

I Real zbog slicnog razloga.

Kalkulatori vec sada mogu da budu upaljeni.

Sviđa mi se ova rudarska košarka, mnogo više nego li kad igramo na "poen više".

Navikli smo se pod Radonjom na ovakvu košarku gdje smo imali mnogo uspjeha,

i drago mi je što opet to demonstriramo.

Kalina je dobro rekao Nedoviću.

Jeste da smo u napadu zadnjih par utakmica totalno statični i bezidejni, toliko da oči krvare,

ali cilj opravdava sredstvo.

Idemo sad na najteže moguće gostovanje. Nek' nam je Bog u pomoći. 😄

• Like 1

9 hours ago, Clash said:

@Volterje li bilo sve pod kontrolom na lajv temi, da ne citam?

Nisam je čitao, a utakmicu sam pogledao u reprizi. Bio sam u goste, komšiki je bio rođendan i morao sam da odem jer me obožava. Kad god me vidi razvuče osmeh i onako od milja samo kaže - de si bre ti majke ti ga. Beskrajno simpatična i duhovita osoba. Što se utakmice tiče još jedna utakmica sa dobrom defanzivom. Kontrola od početka do kraja. Filip je bio malo bezobrazan, izmrcvario ga Partizan pa je živčan zbog umora. Protiv Igokee brze tri lične, sinoć štetovao, mora malo da se smiri. Nije korektno ni prema saigračima. Dobro je odmorio i sad je prilika protiv Albe da izdominira. :smiley53:

Edited by Volter

Pozdrav, ne bih da baksuziram ali me zanima da li neko zna one cene karata za F4 sto su negde objavili da li je 300e najjeftinija karta za komplet ili samo za jedan. I da li se karte pustaju 25.2. u prodaju? Izvinjavam se ako je bilo vec diskusije o ovom, na brzinu sto sam prelisato nisam nasao.

Niko da pomene Nedino bacanje za loptu tamo pred kraj.

Zofri skor korektan sve ove utakmice kad smo se sastajali, vidi se da je dobar momak.

Daj nekako da se izvuce pobeda u cetvrtak pa da idu momci na zasluzeni odmor.

• Like 5

Situacija je takva da ako dobijemo sutra možemo da se nadamo nekom 4-4 odnosu u zadnja 8 kola, sto bi značilo 20-14 skor i verovatno top 6 ili neki baksuzni krug pa bismo ispali u plej in, ali kao nosioci.

Poraz opet vuče u neku neizvesnost jer možeš da završiš bukvalno od 7. do 10. pozicije. Sve je na par pobeda razlike.

1 minute ago, BojanaCZV said:

Zofri skor korektan sve ove utakmice kad smo se sastajali, vidi se da je dobar momak.

Ni najmanje mi ne prija ovo picko grobarska sto mu vicu. Ocito vrlo korektan i dobar lik. U jednom duelu bukvalno se krvnicki "tuku" za loptu on i Boki, i cim su sudije svirale mrtvu loptu, sve ok, opusteno. Nema trzavica. Dobar lik.

• Like 1
  • Tuzno 1

1 minute ago, JPM said:

Situacija je takva da ako dobijemo sutra možemo da se nadamo nekom 4-4 odnosu u zadnja 8 kola, sto bi značilo 20-14 skor i verovatno top 6 ili neki baksuzni krug pa bismo ispali u plej in, ali kao nosioci.

Poraz opet vuče u neku neizvesnost jer možeš da završiš bukvalno od 7. do 10. pozicije. Sve je na par pobeda razlike.

giphy.gif?cid=6c09b952fsq9620j766k79qya8

3 minutes ago, Kronostime said:

giphy.gif?cid=6c09b952fsq9620j766k79qya8

Daće Bog da se i ti zabrojis, bratac.

1 minute ago, Manu said:

Tačno već vidim kako se Albi sutra vraćaju i Hermanson i Procida, ipak je njima utakmica protiv nas meč sezone. I tako svake sezone.

I opet smo duplo bolji.

• Ha-ha 1