Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

454 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      355
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      79
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      184

Recommended Posts

Kakva smo mi olupina od ekipe kada moramo da trpimo neke domace mediokritete vec nekoliko godina na talasu stare slave. Tako i cuveno kumce resio jednu utakmicu i evo vec na talasima jase punih 2 godine za million evra po sezoni. Ne bih sada spominjao i Luku Mitrovica koji je umislio da mu je kosarkaski klub dedovina pa nas vec nekoliko godina maltretira svojom kilavoscu. Slobodno raspalite po komentarima ali to nece resiti cinjenicu kako smo postali robovi domace osnove koja ima samo kontraproduktivne posledice po nas, plus trener ortak koji zeli svima da udovolji. Do kraja februara slobodan pad nalik zalgirisu

• Like 9
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 2

3 hours ago, JPM said:

Zato što da li mi skidamo gaće ili ne nema nikakvu težinu, kao kada Vučić poziva na dijalog.

Zato što trener i igrači imaju težinu i sramota je da se oni tako ponašaju.

Zato što pojedini jinxuju.

Što se tiče foruma ok, ali generalno je takvo mišljenje među velikom većinom navijača, a to već može da utiče na ekipu. 

Sa druge dve rečenice se slažem. 

Ali zar ne bi trebalo mi da im dajemo vetar u leđa?

Imamo najbolju ekipu u poslednjih 10 godina. Na jednu ili dve pobede smo od prvih 5-6 mesta. Imamo raspored dobar, dobre igrače, pune dvorane..

Zar treba tako da ih ispratimo u derbi?

Zar stvarno mislite da su Karlik, Tajrik i Nilikina bolji igrači od naših?

Zar ne treba da verujemo u pobede ako hoćemo čuda?

Ovo su pitanja za sve, ništa lično JPM

• Like 5

Da bre, na milionere koje su placeni stotinama hiljada dolara za jednu sezonu treba da utice misljenje navijaca. Ljudi bre ne znaju ni da postojite, bas ih briga. Mnogo ce se nasikirati. Oni jedino treba da profesionalno obavljaju svoj posao a ne da se brinu sta ce da kazu Pera, MIka i Zika.

• Like 5
  • Thanks 1

6 hours ago, Night wolf said:

Što se tiče foruma ok, ali generalno je takvo mišljenje među velikom većinom navijača, a to već može da utiče na ekipu. 

Mislim da na ovoliko iskusnu ekipu ne bi trebalo da utiče ništa osim stanja na parketu.

Imamo najbolju ekipu u poslednjih 10 godina. Na jednu ili dve pobede smo od prvih 5-6 mesta. Imamo raspored dobar, dobre igrače, pune dvorane..

Imamo najskuplju ekipu u poslednjih 10 godina. Tim nije skup pojedinaca, to ti je sigurno jasno. Tim zavisi od mnogo toga.

Zar stvarno mislite da su Karlik, Tajrik i Nilikina bolji igrači od naših?

Pisao sam već o tome. Na pozicijama 1 i 2 su barem duplo bolji. Na pozicijama 3,4,5 smo mi bolji ali ne previše, po poziciji. Osim toga, često je srce tima ta osovina plej-centar, a oni su tu bolji, nama je prvi plej Kodi koji ne vidi Bolomboja, a Yago je skorer. Oni imaju skorera u Džounsu ali i jednog vrlo stamenog igrača sistema u Lundbergu. Ja sam ličnog stava da je Lundberg najbolji njihov igrač. Verujem da se mnogi neće složiti, ali taj momak ne ume da podbaci, ovi ostali umeju.

Zavisiće mnogo od kriterijuma. Ako se bude mnogo sviralo, to nama odgovara, da igramo rutinerski u laganijem ritmu. Ako se bude pustila čvrsta odbrana, tu su oni bolji.

Zar ne treba da verujemo u pobede ako hoćemo čuda?

Verovao sam do pre Fenera i Makabija. A o Dubaiu ako krenem završiće se na psovkama.

Ovo su pitanja za sve, ništa lično JPM

Naravno, sve ok.

• Like 1

Obično se nisam slagao sa pretjeranim kritikama Davidovca ali ovo sto on igra je, može se reći bezobrazkuk. Zadnje dvije utakmice bez šuta,protiv Fenerbahčea jedan šut,znači poslije Barse tri nule,Pariz 8p i Fener 2p,još sad kad nema Dauma kada bi trebao malo povući.

Na onu priču kako odigra malo na kraju sezone protiv Partizana produži sebi ugovor sam gledao kao na šalu ali je to izgleda stvarno tako.Sad dade Barsi tricu i računa da je miran,čovjek udje,kao nešto igra bez da nešto pokuša i lagano kući,plata leže,opušteno bez stresa.

Ne znam da li je do mene i mog raspoloženja u poslednje vrijeme pa me ovi naši igrači baš nešto nerviraju 🙂 Dobrića sam smatrao kao pouzdanog korisnog igrača a sada ga ne mogu gledati,onu njegovu odbranu gdje pusti igrača da prodje pored njega,pa kao trči za njim,ajd promašene šuteva ali ta odbrana, muka teška za gledanje 🙂

Izuzetno mi se svidja ova atmosfera gde smo po svim parametrima već unapred izgubili, da smo prezaljeni, dok suprotna strana već pravi ražanj dok je zec u šumi. Samo polako...pitaju se i naši momci, ne možda puno ali se pitaju. Slično je bilo i u prvom istorijskom derbiju , gde su nas svi prezalili, pa dodje niotkuda pobeda 73-76...ima jos primera kada smo mi pravili ražanj,  gde je po svim "poznavaocima' košarke CZ bila siguran pobednik pa nas pobediše u pioniru u drugom derbiju u EL....tako da samo polako...lopta je okrugla.

Nas tim jeste uzdrman, ali neka ne zaborave da smo mi ove sezone dobili na strani neke vrhunske ekipe poput Monaka,Barselone, Fenerbahčea....i da će tek biti borbe. Ono što mi je bitni to je da grizu do kraja, da se ne predaju, da gaze za svaku loptu, a rezultat ako dodje dobro došao.

Edited by No name
  • Like 8

14 minutes ago, No name said:

Samo polako...pitaju se i naši momci, ne možda puno ali se pitaju.

Pitaju se isto koliko i momci preko puta.

Partizan je favorit, malo zbog atleticizma, malo više zbog trenutne forme, ali je pravi čas za reakciju ekipe posle razočaravajućih partija. Baš očekujem jednu dobru i neizvesnu utakmicu i odličnu sportsku borbu.

• Like 2

32 minutes ago, Smrtokapa said:

Loženje je ključ svakog uspeha, verujem u oba sve dok me realnost ne prizemlji na tvrdo. :smiley50:

Cim bude usla petorka Jago, Teo, Kenan, Deda i Muka bice bas jako prizemljenje ta petorka je u stanju da za 2 minuta izgubi utakmicu

• Like 2

Šanse su po meni 60-40 u korist komšija i to je to. Apsolutno imamo svoju šansu, imali smo laganu utakmicu u ABA ligi za vikend, sve vreme smo u Beogradu, dovoljno vremena za odmor i za pripremu. Evroligaške sudije će suditi tako da i tu nema mesta kukanju unapred. Dobijali smo ove godine i jače ekipe u gostima od KKP, a nadam se da i kod igrača postoji dodatna motivacija da se iskupe kako za poraz od Makabija tako i za onaj poraz u derbiju u prvom delu EL kada smo odigrali baš slabo i malodušno. 

• Like 10

Za sve koji su iz Republike Srpske i koji idu u Laktase u nedelju da javim da je danas Igokea/Dodik izdala saopstenje da ce cijene karata biti smanjene za 60% i umjesto 50KM bice 20KM.

"U nedjelju nam dolazi Crvena zvezda u goste, biće to jos jedan praznik košarke u Republici Srpskoj i Laktašima! Iako nam je za klub i budžet značajan prihod od karata, odlučili smo zbog gesta koji su Delije priredile za Srpsku i njen dan, da spustimo cijenu karte za 60% i umjesto dosadašnjih 50km, cijena ulaznice će biti 20km. I prihod od ulaznica cemo uplatiti u humanitarne svrhe. Potrudićemo se i mi da priredimo bar malo iznenađenje na utakmici. Vidimo se u nedjelju! Sportski pozdrav za sve Delije“, objavio je Dodik na tviteru.