Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

5 minutes ago, Don Dusko said:

Nemam reci. Idu nam veoma bitne utakmice a vama glavna tema prelazni rok pa jebote.

PTSD. Navika da u ovo vreme nam je jedina zanimacija prelazni rok. Pusti, treba se navići i na ova lepa vremena. Kad se Deda navikao i na zimsko a ne samo prolećno vreme i mi ćemo valjda. 😄 

P. S. Jbt. kakav raj, kakav med i mleko. Borba za TOP4 mesta u EL plus prelazni rok. Cigani u orgazmu. 😄

• Like 1

49 minutes ago, Mile1 said:

Sezona kao iz snova, a pripremite se za bas vrelo leto. Da najavim mozda oprastanja ruzne proslosti 

Ne volim da šalterišem, ali što li mi to liči da se radi o Milutinovu? I pre nekoliko godina su vođeni pregovori, ali valjda mu je tada savetovano da ne prelazi kod nas. 

Po onome što sam čuo od dosta ljudi, čovek je Zvezdaš.

Edited by Brajant Danston
  • Like 1

53 minutes ago, Webad said:

Aleeeeeksaaaaaaaaooo 🤔🤔

Ne

37 minutes ago, Don Dusko said:

A moderacija u banovizmu.

Izvinjavam se, ponelo me bas sam se obradovao kada sam cuo vesti. Neka ide na odgovarajucu temu

• Like 2

21 minutes ago, Brajant Danston said:

Ne volim da šalterišem, ali što li mi to liči da se radi o Milutinovu? I pre nekoliko godina su vođeni pregovori, ali valjda mu je tada savetovano da ne prelazi kod nas. 

Po onome što sam čuo od dosta ljudi, čovek je Zvezdaš.

Može Milutinov samo kao bek ap Bolomboju. Bokišku niko da nije pipnuo ruke sečem. 

• Like 5

Bokiboj o ovacijama i skandiranju sa tribina ❤️

Znači mi to mnogo. Nikad to nisam iskusio pre no što sam došao ovde. Definitivno osećam podršku. Navijači osećaju da sam veliki deo ovog tima, da imam veliki uticaj na igru, a ja osećam njihovu ljubav i zahvalan sam im na tome.

Neće on niđe!

Edited by Čvarkov
  • Like 8
  • Love 5

50 minutes ago, Čvarkov said:

Bokiboj o ovacijama i skandiranju sa tribina ❤️

Neće on niđe!

I ne treba,nadam se da ce ostati do kraja karijere,takav igrac ne raste na svakom drvetu. I kao licnost i kao sportista

• Like 4

Ne da će faliti Nedović,nego baš bedak što će se morati bez njega.

Ne sviđa mi se što se naredne dve utakmice uzimaju zdravo-za-gotovo. Makar ja stičem takav dojam..ne toliko na forumu koliko u komunikaciji sa ljudima.
Lako se zaboravlja da su i Fener i Monako F4 timovi.

Bila bi zadovoljština uzeti bar jednu pobedu.

Edited by Drug Crni
Dopuna posta
  • Like 7

1 minute ago, Drug Crni said:

Ne da će faliti Nedović,nego baš bedak što će se morati bez njega.

Ne sviđa mi se što se naredne dve utakmice uzimaju zdravo-za-gotovo. Makar ja stičem takav dojam..ne toliko na forumu koliko u komunikaciji sa ljudima.
Lako se zaboravlja da su i Fener i Monako F4 timovi.

Bila bi zadovoljština uzeti bar jednu pobedu.

I ja imam utisak da ima svadbarske atmosfere kod navijaca, ali verujem da su igraci i strucni stab ozbiljno shvatili ovu sansu. Vrlo verovatno je ono lelemudanje sa Dubaijem proizvod usredsredjenosti na ovo duplo kolo

• Like 1

Pozdrav, izvinite sto prekidam nirvanu o prelaznom roku i preglabanju o nedovicu, ali da li neko kojim slucajem prodaje karte za monako nivo 400? 

Promena plana, trebalo je samo ici na fener ali ipak moze i monako pa sad nema karata vise

Kad bi sutra nekim čudom(posle ovolike pauze) Brown igrao odbranu kao u Monaku, pa udavio Hayes-Davis-a, mnogoooo bi značilo....ali

Mislim da će Kalina i Gidra dosta igrati sutra na 4 zbog njega

Edited by Giorgio II

2 hours ago, Mile1 said:

Izvinjavam se, ponelo me bas sam se obradovao kada sam cuo vesti. Neka ide na odgovarajucu temu

Ako se dobro secam zabranjene su zagonetke a i ti se izdvajao posto si govorio o imenima konkretno.

Posto kazes da nije Aleksa, na pamet mi padaju jedino Milutinov, Panter i Douzer da su bez ugovora na kraju sezone.  Ako moze potvrda da li je 1 od njih trojice, ne mora konkretno ko je.

14 minutes ago, kojan said:

Pozdrav, izvinite sto prekidam nirvanu o prelaznom roku i preglabanju o nedovicu, ali da li neko kojim slucajem prodaje karte za monako nivo 400? 

Promena plana, trebalo je samo ici na fener ali ipak moze i monako pa sad nema karata vise

Biće za Monako još jedan kontigent sigurno. Prati samo sajt tickets.rs.

13 minutes ago, Kosjan Willavić said:

I ja imam utisak da ima svadbarske atmosfere kod navijaca, ali verujem da su igraci i strucni stab ozbiljno shvatili ovu sansu. Vrlo verovatno je ono lelemudanje sa Dubaijem proizvod usredsredjenosti na ovo duplo kolo

Nisam sigurna da je bas svadbarska atmosfera.

Meni vuce na strah od neuspeha, ali stihijski, pa se cuti onako iz predostroznosti.

Da se ne lazemo, dupla pobeda bi nas lansirala bas visoko, negde gde nikada nismo bili u nasoj istoriji.

Ja ocekujem jako jako tesku utakmicu. Par lopti ce odluciti. I to ne one na kraju utakmice, nego par lopti tokom svake cetvrtine 🙂

Ali da idemo jednu po jednu.

Prvo Fener, pa posle Monako 🍀

• Like 7

3 hours ago, Mile1 said:

Sezona kao iz snova, a pripremite se za bas vrelo leto. Da najavim mozda oprastanja ruzne proslosti 

Vasi nema šta da opraštamo, on je naš Ciganin, a taj drugi... kako bude.

Fener sutra... svaka sledeća je teška, nadam se da će nas Gudura ispoštovati kao i do sada i da ćemo nekako primiriti NHD.

Edited by MarioKempes
  • Like 1

Полако почиње период сезоне кад ме једнако стресирају наше утакмице и утакмице наших директних конкурената за пласман у Евролиги. Пет од пет лоших резултата првог дана овог кола, а тек треба да одиграмо наш меч и то против тима који би у теорији требао бити јачи од нас.

Верујем у победу док год играмо смислено и без срљања, али како расту амбиције екипе, тако расте и нервоза... као да ја играм са њима. Мислим да су гости јак и искусан тим, али још се никаква веза није направила између плејмејкера и центара и зато верујем да се ипак ми питамо. Ако одбрана на крилима буде добра, победићемо; а не могу да не приметим да бисмо сутра уз три тријумфа домаћина засели на "друго" место у Евролиги и то не након три-четири кола, него 21. Како онда да не сањамо Абу Даби?

Кључ за победу сутра добре партије двојца из тројке Добрић,Калинари и Деда,илити домаће осовине ,наравно може и Лука да се укључи али да не претерујемо.Солидно је одрађивао посао у задње 4 победе...