Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

Just now, Урош19 said:

Ajd što sam ja ovde okačio sliku nego sam majci poslao to u 4 ujutru, žena se verovatno frapirala. Izgleda da su dve flaše viskija i 20 malih pivi previše za 4 čoveka.

Moja supruga na ovakve sinovljeve akcije ima običaj da kaže bolje da sam kamen za kupus rodila. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 24

25 minutes ago, BojanaCZV said:

Svaka cast za plitke carapke na ovu hladnocu!

Ja nosim skoro stalno plitke, jednostavno klima je takva da mi duboke nisu potrebne, a termalne one debele volim i rado ih se secam.

Prošla zima je bila prva u mom životu da sam je celu proveo noseći patike. Nije bilo potrebe za gojzerice.

• Like 4

10 minutes ago, JPM said:

Ja nosim skoro stalno plitke, jednostavno klima je takva da mi duboke nisu potrebne, a termalne one debele volim i rado ih se secam.

Svaka vama čast koji to možete. Ja kad obujem te plitke čarape na dugačke nogavice bude mi prosto neprijatno.

Doduše nisam ni ja nešto relevantan, modni ukus mi je takav da se ne opasujem kaišem nego konopcem za preskakanje.

• Like 1

12 minutes ago, DameTime said:

Plitke čarape ftw. A ovako ćete svi da spavate, neki možda i s druge strane vrata, kad date zadnji dinar za Abu Dabi :classic_biggrin:

Scena, Abu Dabi, jedna soba i nas nekoliko sa foruma svi spavamo na podu. E sad ne znam kakva je zakonska situacija u Abu Dabiju sa konzumiranjem alkohola da li sme ili ne sme da se pije, da bih nastavak priče imao epilog. U odnosu na to da li spavamo pijani ili zato što smo ostali bez para pa smo imali samo za sobu bez kreveta. 😂

4 minutes ago, Smrtokapa said:

Svaka vama čast koji to možete. Ja kad obujem te plitke čarape na dugačke nogavice bude mi prosto neprijatno.

Doduše nisam ni ja nešto relevantan, modni ukus mi je takav da se ne opasujem kaišem nego konopcem za preskakanje.

Ja vala duge gaće nosim od novembra do aprila. 😄

5 minutes ago, Čočo said:

Ja vala duge gaće nosim od novembra do aprila. 😄

Što kaže moj komšija iz Han Pijeska, mi skinemo duge gaće samo od prvog do trećeg avgusta. Da se operu. 

• Like 3
  • Ha-ha 24

Mene su pre dvadesetak godina našli jedno jutro kako ležim na belom tepihu, krvava moja glava, krvav tepih. 

Roditelji bili uvereni da me neko lepo udesio a u stvari me prag mučki zapeo i ostavio da spavam pocepanih usta i razbijenog nosa. 

Veče pre toga smo igrali za Strazburom 2:2.

Tu noć sam pio vinjak poslednji put za narednih 15 godina.

P.S. protiv PSVa ima dvoje dugačkih gaća da nosim kako stoje stvari

• Like 3

3 hours ago, Smrtokapa said:

Teo se lepo odmorio pošto nije igrao protiv lažnih Arapa.

Ako ne bude u protokolu ni sada za ovo duplo kolo, to bi definitivno značilo da je full time prebačen u ulogu enforcera i tompus-momka u svlačionici.

Ako Teo ne bude u 12 u obe ove utakmice to znaci da je Janis poverio zadatak da spremi slavlje u Abu Dabiju. 
Generalna proba ce biti sredinom februara u Nisu.

Edited by Dragan Mićić

Sferopulos je rekao da Nedović sigurno ne igra u sredu, Lazić trenira individualno, a Teo bez kontakta. Tako da verovatno bez njih svih u sredu, uz Dauma naravno.

Edited by Bruda

20 minutes ago, Bruda said:

Sferopulos je rekao da Nedović sigurno ne igra u sredu, Lazić trenira individualno, a Teo bez kontakta. Tako da verovatno bez njih svih u sredu, uz Dauma naravno.

Znači 11 raspoloživih igrača. Mogao bi Kostić da upadne u 12...

• Like 1