Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

448 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      351
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      181

Recommended Posts

6 minutes ago, Nini3112 said:

Uhvatio sam sebe sinoć na utakmici dok sam gledao Bolomboja na terenu da sam pustio suzu radosnicu. Prvi put sam taj neki čudan i lep osećaj imao. Nema tih reči kojim bi se opisao naš Bobiška da usled nedostatka reči svoje divljenje sam spreman da iskažem u vidu svoje prve tetovaže u vezi Bobiške. Nešto ovako:

maxresdefault-edit-29271853973137.jpg

😄

50 minutes ago, Čočo said:

Odbrana, odbrana, Zvezdo samo odbrana! 🔥😄

Praštajte, najbolja drugarica sa faksa rodila jednog krasnog dečaka, naravno malog Zvezdaša. Malo se popilo. Živeli! 🍻❤️

Au Čočo svaka ti čast, hvala što si me podsetio na ovaj hit. Pre jedno 6 godina je ova pesma bila nezaobilazna kad se zacirka

• Like 1

1 minute ago, Čočo said:

Uhvatio sam sebe sinoć na utakmici dok sam gledao Bolomboja na terenu da sam pustio suzu radosnicu. Prvi put sam taj neki čudan i lep osećaj imao. Nema tih reči kojim bi se opisao naš Bobiška da usled nedostatka reči svoje divljenje sam spreman da iskažem u vidu svoje prve tetovaže u vezi Bobiške. Nešto ovako:

😄

Au brate, nemoj vise ni jednu da si popio. Nemoj da vozis zovi taxi i pravo na spavanje.

Molim moderaciju da pozove odgovarajuce sluzbe.

• Like 1
  • Ha-ha 2

1 minute ago, Clash said:

Au brate, nemoj vise ni jednu da si popio. Nemoj da vozis zovi taxi i pravo na spavanje.

Evo još jednu da završim i to je to. 😂

• Love 1

7 minutes ago, Čočo said:

😄

Brate ja se stvarno nadam da su tvoje privatne priče 100% izmisljene

• Love 1
  • Ha-ha 8

Jbt ne možeš više ni da se napiješ ko čovek i da otvoriš dušu na forumu zbog pritiska forumaša. A ovamo pritisak žene: "došli smo da uživamo i pijemo, a ti opet visiš na forumu". Pritisak na sve strane. Dokle više?!

• Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 11

2 minutes ago, Čvarkov said:

Jbt ne možeš više ni da se napiješ ko čovek i da otvoriš dušu na forumu zbog pritiska forumaša. A ovamo pritisak žene: "došli smo da uživamo i pijemo, a ti opet visiš na forumu". Pritisak na sve strane. Dokle više?!

Ma ne bi ja nego me strah da ne bude kao Mamurluk u Bangkoku.

• Love 1
  • Ha-ha 1

24 minutes ago, Clash said:

Odgovarajuća služba be like:

Spoiler

spacer.png

• Like 1
  • Ha-ha 2

2 minutes ago, Brajant Danston said:

Upravo počinje repriza na SK.

Lepa prilika da se posle duže vremena posvetim svom zapostavljenom alkoholičarskom životu.

Tako je! Ljubi te brat. Pravda i za @Čočo-a.

Kod mene obrnuta situacija. Ja ću morati reprizu da odgledam trezan.

• Like 2
  • Love 1

3 hours ago, JPM said:

Igraju oni kaubojstinu sve vreme, zato su i opasni po druge ali ne i ozbiljan tim.

Takav tim moze da pobedi bilo koga kada ih takva igra sluzi. Ali lepo je neko sinoc primetio, takva igra ne donosi rezultate na ozbiljnom nivou. Bilo bi pravo cudo ako bi se odrzali na ovom nivou, a ja sam siguran da ce maksimalno igrati plej in.

Meni je ovo presmešno. Pariz pre svega igra drugačije nego ostali EL timovi, zato su interesantni, a i te kako mogu biti ozbiljna ekipa.

Druga rečenica je opšte mesto, pa svaki tim danas može da pobedi svakog, kada ih igra služiako im je dan. Dalje, košarka sa brzim pace-om, mnogo šuteva za 3 i mnogo trčanja nije izmišljena u oktobru prošle godine od strane Pariza. Još timova je igralo ili igra takvu košarku i donela im je rezultate na ozbiljnom nivou.

Da li će se održati na nivou, igrati PO ili pak plejin zavisi od mnogo faktora. Pre svega, košarka koju igraju je izuzetno fizički zahtevna, tako da ih povrede i bolesti mogu usporiti (mada se to dešava i ostalima) i učiniti da vežu poraze. Svoju seriju pobeda su imali kad su neke druge ekipe stagnirale, tako da će se to manje-više iznivelisati do kraja regularnog dela.

EL više i nema neke kanta ekipe i neozbiljne, dosta je tu kvaliteta, zato i jeste ujednačena sezona bez favorita.

Edited by DameTime
ja sam izgleda još u 2024.
  • Like 1

1 hour ago, Smrtokapa said:

Bez brige, imamo mi idiotske teme i kad igramo loše.

A što se tih tema tiče, one se ne javljaju zato što smo mi ovde na topiku nenormalni (ne kažem da nismo nenormalni već da to nije uzrok), već zato što živimo u društvu koje ima gomilu idiotskih neuralgičnih tačaka, pa nije moguće od tih problema tek tako pobeći u čistu košarku, a ni ne treba.

Sto bi mi cigani rekli biju nas u glave hoce da nas poludu.

• Ha-ha 1

16 minutes ago, Čvarkov said:

Sad kad @Čočo utripuje da je video Deda Mraza.

Screenshot-20250111-231621-Chrome.jpg

E jbg. da sam ovo video pre 10minuta tražio bih oko njega i vilenjake. Ovako, došao sam kući i kako stadoh pred ženine oči, pogled je bio dovoljan da se otreznim u momentu. 😂

Edited by Čočo
  • Ha-ha 4

7 hours ago, Leo said:

Mnogi smo se smejali kada je dr.mr. prognozirao na pocetku sezone da cemo imati 20 pobeda 😃

To je još blago, ja imam chatove od leta gde pišem da klub koji dovodi igrače iz Olimpijakosa, Virtusa, Barselone, Efesa i plaća obeštećenje za rekordera takmičenja iz konkurentske Baskonije ne pravi tim samo da uđe u plej of i takođe, koja je poenta učestvovanja u takvom takmičenju ako ne planiraš da ga osvojiš. A od tad smo doveli još jednog igrača iz Olimpijakosa i jednog praktično iz Monaka.

Kada je reč o drugoj mini-temi:

First Team All Foreign: Marcus Williams, Charles Jenkins, Tarence Kinsey, Quincy Miller, Joel Bolomboy.
Second Team All Foreign: Omar Cook, Billy Baron, Rokas Giedraitis, Stratos Perperoglou, Maik Zirbes.
Just missed the cut: Nate Wolters, Mouhammad Faye.
Nisam računao Jaku Blažića i Pera Antića kao strance.

Team All Nostalgic: James (Scoonie puni) Penn, Larry O'Bannon, Adam Morrison, Regie Freeman, Obinna Ekezie.

• Like 3

1 hour ago, Ikac said:

To je još blago, ja imam chatove od leta gde pišem da klub koji dovodi igrače iz Olimpijakosa, Virtusa, Barselone, Efesa i plaća obeštećenje za rekordera takmičenja iz konkurentske Baskonije ne pravi tim samo da uđe u plej of i takođe, koja je poenta učestvovanja u takvom takmičenju ako ne planiraš da ga osvojiš. A od tad smo doveli još jednog igrača iz Olimpijakosa i jednog praktično iz Monaka.

Imaš li neki chat za klub koji dovodi igrače iz Efesa, Baskonije, Virtusa, Bajerna, Albe, Šarlota, Šarlota, NjuJorka, MVP-a G lige...? Za šta je on pravio tim? Nije valjda samo da uđe u plej of?

2 hours ago, Cavani said:

Mi ostali na forumu koji ne spadamo ni u jednu od te dve grupe bismo hteli samo da gledamo kosarku.

Po mogucstvu.

Mogucnost postoji, al steta sto nisi podrzao tu mogucnost vec si bio protiv ako se dobro secam komentara. Ne mislim da si imao neku losu namerno naravno, al nadam se da razumes da sam i o tvom interesu brinuo izmedju ostalog posto si u toj 3. grupaciji koliko vidim (a takvih forumasa je verovatno i najvise) i da je to bilo za sveopste dobro i na dobrobit i jednih koji bi o xy temi i drugih koji im repliciraju sa kontra stavovima i 3. kojih bi samo o kosarci. Svi bi bili zadovoljni a ovako cemo imati podjednako nezadovoljne sa obe strane i toga ce biti sve vise, kao sto je bila ova rasprava na nekoliko stranica. No na stranu to sad da ne otvaramo novu diskusiju po tom pitanju cisto podsecanja radi sam ti odgovorio na ovo.

Elem, kad smo sekundarne teme poput kosarke, koja je uzgred na pdf-u kosarka gde bi valjda trebala biti priroitet a sve ostalo sekundarno a ne primarno, mada je to rekao bih redak slucaj cak i kad smo u seriji pobeda i na najvisem plasmanu ikada u Evroligi... Trenutno smo 4. odbrana po defanzivnom rejtingu i 4. odbrana po primljenim poenima po posedu. Nijednog trenutka nisam imao sumnju u Sferopulosa sto se tice tog segmenta ove sezone, pisao o tome vise puta ranije. Verujem da cemo do kraja biti u top3 odbrane svakako (cak ako ne i najbolja jer imamo laksi raspored i jer se Braun polako uigrava a verujem da ce biti jos spremniji kako bude odmicala sezona), pod uslovom da ne bude nekih vecih povreda odredjenih igraca koji najvise doprinose u tom segmentu. Kada se pogledao na pocetku ovaj roster sa Nedovicem i Teodosicem, undersized Jagom i Kenanom, Dobricem, Daumom, Davidovcem, Mitrovicem (plus i Plavsicem koji je uzimao neke minute u El) gde svi oni imaju odredjene defanzivne mane i gde zapravo nemamo nijednog bas vrhunskog defanzivca osim Bolomboja, koji je pritom propustio cak 9 utakmica, jasno je da ostavljen ogroman pecat timske defanzive od strane Sferopulosa. Ne bih iskljucio da je u tom segmentu u smislu priprema defanzivnih zadataka od utakmice do utakmice mozda i najbolji trener u Evroligi, a daleko od toga da mu je to jedini kvalitet.

• Like 2

31 minutes ago, MarioKempes said:

Imaš li neki chat za klub koji dovodi igrače iz Efesa, Baskonije, Virtusa, Bajerna, Albe, Šarlota, Šarlota, NjuJorka, MVP-a G lige...? Za šta je on pravio tim? Nije valjda samo da uđe u plej of?

Ne pričamo mnogo o Partizanu, ali neki konsenzus je da klub koji promeni 14 od 15 igrača ne bi trebalo da očekuje mnogo u prvoj sezoni, tj. barem ne od starta prve sezone.

Lično, nisam bio impresioniran tim pojačanjima, Carlick Jones je odličan i konstantan igrač, Sterling Brown ima odličnu karijeru, a Duane Washington je talentovan ofanzivac koji je trebalo da bude neki X faktor, ne računajući Marinkovića povratnika i Bošnjakovića koji je klinac, ostatak pojačanja su bila kocka od kojih se za sada mislim samo centar Jones opravdao. Ntilikina je defanzivna zver ali sa ozbiljnim napadačkim limitima, otprilike tako nekako vidim i Bongu, Davies je sve slabiji poslednjih sezona, Mike mislim da bi mogao da bude dobar, a to ne mislim za Pokuševskog koji je čist bust i pitanje je da li će biti rotacioni igrač u EL.

Da odmah napomenem, većinu zaključaka izveo sam iz dve međusobne utakmice, nekoliko četvrtina koje su bile na TV u teretani i nekoliko završnica koje sam uhvatio.