Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      35
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      89
    • Niko!
      179

Recommended Posts

Ljudi moji mi smo do sada ostvarili čak šest pobeda na strani, a ako se po jutru dan poznaje neka se niko ne iznenadi ako na kraju imamo dvocifren broj pobeda van svog terena.

Sve ovo znači da Arena mora da grmi na svakom meču do kraja!

Ko će sada da dočeka Pariz...

Edited by Brajant Danston
  • Like 9

4 minutes ago, СтелаРоса said:

Nadam se da ga nikada necemo dovesti, koliko je to meni bezvezan igrac. Naravno i veceras sa brutalnom statistikom 18p i 7sk, ali toliko nebitan, gusi ekipu, naravno promasi ili izgubi loptu kad god ne treba, itd... Kakav bi epski zajeb bio da ga je neko platio letos milion evra. Sa sve onim ponasanjem zeljnim paznje, gestikulacijama, konstantnom pricom sa sudijama, protivnickim igracima...

Sad pogledao njegovu statistiku jer je na kraju utakmice izašlo da je bio najbolji igrač Baskonije sa indeksom 23. Piše da je imao 3 izgubljene lopte, naš (gledao sa sinom i njegovim drugom) utisak je da ih je bilo barem duplo. Dva neverovatno glupa faula u napadu. Utisak mi je da izlazi iz opanaka, da se tako izrazim. Pokušava da održi status zvezde tima i onda pravi gluposti i uleće u situacije gde nema izlaza. Njemu treba dobar sistem. Verujem da bi u Partizanu, na primer, bio jedan od najboljih igrača lige.

• Like 4

Vas, Misa, tihi heroj, ulazi u igru, tup, tup, tup... zvizne trojku i nada se, da ce kao protiv Spanije o tablu da sklizne... Mislim, skliznula je, Keramicarima da smanje minus. Takve, legende prosto da pozelis. Dres o svod Pionira/Arene da okacis...

PS. Mene bi bilo sramota, da naplacujem ljubav!

• Like 7
  • Tuzno 2
  • WOW 3

1 minute ago, uncletima said:

Vas, Misa, tihi heroj, ulazi u igru, tup, tup, tup... zvizne trojku i nada se, da ce kao protiv Spanije o tablu da sklizne... Mislim, skliznula je, Keramicarima da smanje minus. Takve, legende prosto da pozelis. Dres o svod Pionira/Arene da okacis...

PS. Mene bi bilo sramota, da naplacujem ljubav!

A ko ste Vi?

• Like 5

Ovo je bila ta utakmica koja nas može vinuti visoko, kao šta bi poraz nakon +17 bio vrlo bolan i verovatno ostavio posledice. Imamo dobar tim i lepu priliku da napredujemo na lestvici i uključimo se u borbu za HCA. Ali idemo redom. Meč po meč. A svi su oni winnable. Sada je sve na nama. 

• Like 3

Jago:

"Dobro sam. Biću spreman za narednu utakmicu. Moram malo da se pazim, jer je ista noga koju sam povredio prošle sezone. Osećao sam bol, ali sam želeo da pomobnem ekipi, jer sam bio potreban momcima", rekao je Jago za "Meridian sport".

Jago je uprkos bolu insistirao da se vrati na parket.

"Želeo sam da budem na parketu. Sedao sam na klupi, a onda me je pitao da li želim i da li mogu da igram. Odgovorio sam da hoću da igram i da mogu. Momci su odradili sjajan posao posle reakcije Baskonije. Zadržali smo samopouzdanje i pobedili", istakao je brazilski plejmejker.

• Like 5
  • Love 43

Sferopulos je ušao u raspravu sa jednim od novinara, koji ga je optužio da je čuo šta će Baskonija odigrati, pa da je zato tražio tajm-aut uoči poslednjeg poseda domaćina.

-Iznenađen sam ovim pitanjem, vrlo iznanađen. Video sam kako su izašli na teren, onda sam uzeo tajm-aut, da bi mi postavili odbranu. Ako ne znate košarku to je vaš problem. Pitanje me   vređa. Rekli ste da sam ozvučio tajm-aut i video šta će oni igrati. Zvao sam ga jer sam želeo da postavim odbranu u odnosu na njihovu petorku. To je deo košarke, vidim njih, pa onda   postavim odbranu.

• Like 26
  • Thanks 3

Prodao je Teo tu pricu o ljubavi mnogima.

Na kraju ispliva sustina.

Nego ne zelim da u noci ovako bitne pobede trosim vreme na njega.

Bolomboj igra olraund igru, sumnjam da postoji bolja petica u ovom trenutku u evropi.

Koliko samo otezava suteve protivnicima kojeg god oni gabarita bili...

Uliva sigurnost i  cvrstinu, donosi pobede i nadam se da ga zdravlje posluzi.

Kalina je bio nedorecen, dopustio da mu skupe neke lopte pred nosom,sto obicno to nije slucaj, ali samo prisustvo je neprocenjivo.

Dedi ovaj protivnik nije bio mec ap, sto je Janis video i posteo muka svih nas, pa i samog dedu.

Braun za 14min 2 asistencije, cetiri poena i 6 skoka...

Vrlo autoritativno deluje u odbrani i ne sumnjam da ce podici plafon celom timu.

Kodi je ap en daun, mora to bolje bar u prenosu.

Rokas je stvarno odigrao odlican mec, takav je preko potreban.

Nedovic jos jedna neubedljiva, bleda partija, nije vredna pominjanja.

Kenan mec viner, sto i nije slucajno.

Jago plesao do povrede, steta za njega ako je pobredio list.

Dobar tim imamo i dobro ga vodi Janis.

Mnogo vazna pobeda, jos jedno gostovanje u nizu, sada da se malo odmore momci od putovanja.

• Like 26

"Dobro sam. Biću spreman za narednu utakmicu. Moram malo da se pazim, jer je ista noga koju sam povredio prošle sezone. Osećao sam bol, ali sam želeo da pomobnem ekipi, jer sam bio potreban momcima", rekao je Jago za "Meridian sport".

Jago je uprkos bolu insistirao da se vrati na parket.

"Želeo sam da budem na parketu. Sedao sam na klupi, a onda me je pitao da li želim i da li mogu da igram. Odgovorio sam da hoću da igram i da mogu. Momci su odradili sjajan posao posle reakcije Baskonije. Zadržali smo samopouzdanje i pobedili", istakao je brazilski plejmejker.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 3

Kouč Jani baš raste sa ovim timom. Od savršenih mečeva, do skandaloznih, reda tesnih poraza, sada su na red došle i one najslađe - tesne pobede. Uporedo svi zajedno lečimo neke traume i guramo do obećane zemlje. A svega toga ne bi bilo da smo odradili kancerogeni NČ manevar, oterali trenera posle prve krize u novembru/decembru. Znamo i da je većina bila za to kao narkomani u raspad fazi koji ni ne vide i ne mare za drugo rešenje, valjda se i nešto naučilo iz svega. 

Hoće Bogovi košarke da vrate dobrim kada se ponašaš iole normalno i poštuješ red veličina i trenerski kontinuitet. I kad nemaš udbaško govno u klubu koje truje sve živo i neživo i navlači nesreću i haos. 

Čestitke momcima, ovo je statement pobeda samo za vašu dušu. Zvezda je najzajebanija ekipa u Evroligi. Niko živ ne zna kad je kome dan i ko je u ritmu od 12 odabranih. Kao Olimpijakos u Dudinoj eri, mogu te natrpaju i Kešelj i Mancaris sa kraja klupe kao i prve violine. Što bi reko Vujak prava reaktivna košarka. Prilagođavamo bez frke. A to je cilj od početka. Teraj dalje. Arena mora da gori. Mnogo smo bre mlohavi a momci zaslužuju Radonjinu tvrđavu. 

Edited by Molina23
  • Like 22
  • Love 8