Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

442 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      345
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      179

Recommended Posts

Rutinski na kraju.

Hvala Bokiju, Jagu i Dedi na iskazanom profesionalizmu.

Odmorili smo Kalinu što je odlično.

Kenan u kanalu, Nedović s kurcoboljom. Obojica da se dozovu pameti na vreme.

Kodi potpuno mentalno van utakmice.

Bez povrede. Pobeda. Teraj dalje.

• Like 1

Sjajna odbrana s petorkom Jago,Davidovac, Gedraitis, Petrusev i Bolomboy, s kojom smo prelomili utakmicu u poslovično nezgodnom Leonu Štukelju mi je negdje glavni utisak s ovog meča. 

Ista petorka je bila na parketu kad smo zaključali i Barsu, samo sto je umesto Rokasa na parketu bio Kalina. 

Ova visoka petorka daje rezultat u difensu i mislim da ćemo sve više vidjati ovako nešto u daljem toku sezone. 

Srce puno zbog Andreja što je on dao poslednje poene u ovoj godini. Nadam se da će dobiti i vecu minutazu uskoro. 

Davidovac nastavlja da igra u dobroj formi, dok Kodi, Kenan i Nedovic skroz suprotno.

Sve u svemu rutinska pobjeda, 11 u nizu, nakon Barselone i manje od 48h odmora. 

Idemo dalje! Još jače u 2025. 💪

• Like 3

Ja ne znam kako ona sala za fizičko vaspitanje redovno dobija dozvolu da se igraju utakmice...

Krka? Leon Stukelj...momentalno depresija u najavi....Krkljanac prva pomisao i tako svaki put. Ovaj put pre dva dana došli iz Španije posle pobede nad Barsom. Ovde nikakve lepote ne može da bude ni ti treba očekivati.  Ovde je samo bitno pobediti i nista vise.

• Like 4

Odseko sam se kada je Boki u skoku zavrsio iza kosa u neprirodnom padu, pomisilio sam da je zviznuo i koleno o stub, ali hvala Bogu, nastavi on...Ovde je bilo bitno, da se u ovoj pseudo hali za kosarku, niko ne polomi i povredi + klizaliste na stiker reklamama krke za parket, kako li se vec zovu.

• Like 14

Par zanimljivih stvari. Ko ide van 12 kad se Brown potpuno uklopi i Dobric oporavi.. Kako stvari sad izgledaju, nekako je nejrealnije Daum, mada mada mozda i Dobric bude 13. prase. Ja licno ne verujem da ce Luka ili neko od dvojca Neda, Kenan u publiku. Veceras je Petrusev igrao samo na 4 i to u 90% vremena u paru sa Bokijem, tako da mi trenutno lici da ce to biti primarni par visokih.

9 minutes ago, djurava said:

Par zanimljivih stvari. Ko ide van 12 kad se Brown potpuno uklopi i Dobric oporavi.. Kako stvari sad izgledaju, nekako je nejrealnije Daum, mada mada mozda i Dobric bude 13. prase. Ja licno ne verujem da ce Luka ili neko od dvojca Neda, Kenan u publiku. Veceras je Petrusev igrao samo na 4 i to u 90% vremena u paru sa Bokijem, tako da mi trenutno lici da ce to biti primarni par visokih.

Kodi Jago  Neda Kenan Dobric  Kalina Rokas  Braun Daum Deda  Boki Filip

40 minutes ago, djurava said:

Neću se ja iznenaditi ni ako se Brown preseli na tribine, to jest ako se do kraja sezone ne uspije uklopiti kako treba. Bilo bi super ako ispadne da je korisniji od Dauma, ali imam utisak da se ovaj malo više trudi od kada je Brown stigao.

• Like 2

Ja bih za početak vratio malog Kostića da kroz ovaj drugi deo sezone i utakmicama u ABA ligi ( a što da ne i neke minute u EL) da napreduje i od sledeće godine da bude ravnopravno deo tima. U KLS se već pokazao da je prerastao taj nivo takmičenja. 

Davidovac je vaskrsao ali se ne bih ja previše oslanjao na igrača koji je do juče i to u kontinuitetu dve godine imao penzionerska izdanja na terenu. Svakako je zaslužio trenutnim zalaganjem i igrama da bude u 12. 

Po meni iz 12 treba da ispadne Mitrović i jedan sa pozicije krilnog centra( Davidovac, Daum, Braun). 

Teodosića i Lazića više i ne računam kao deo takmičarskog tima. 

Ovako bi meni izgledali prvih 12:

Kodi, Jago, Kostić 1/2
Kenan, Nedović
Kalinić, Rokas, Dobrić 3/2
Davidovac, Daum, (Braun do hvatanja takmičarskog ritma je van tima). 
Bolomboj, Petrušev, (Mitrović van tima). 

Edited by Čočo
  • Ha-ha 1

Jbg sad, malo bi glupo bilo da se Kostic sad na silu uvodi umesto verovatno masno placenog Brauna ili Davidovca koji nam je znacajno doprineo u nekim vaznim pobedama u poslednji mesec dana. Romantiku na stranu, em je kontraproduktivno, em bi se  stavio prevelik teret na kilnca, em nema nikakve logike ni smisla. Neka njega gde je sada, polako da se uvodi ove godine u sistem, a dogodine ful tajm u ekipu.

• Like 27