Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

441 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      344
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      178

Recommended Posts

Neverovatno da nismo pravili faul na 3 razlike kada je kod Pantera bila lopta, mada mislim tj deluje da je Janis nekoliko puta trazio da se napravi faul, bas smo rizikovali tu, Panter bas pogadja iz driblinga preko ruke.

• Like 2

32 minutes ago, Stefi88 said:

Neverovatno da nismo pravili faul na 3 razlike kada je kod Pantera bila lopta, mada mislim tj deluje da je Janis nekoliko puta trazio da se napravi faul, bas smo rizikovali tu, Panter bas pogadja iz driblinga preko ruke.

Ma jok. U takvim okolnostima Panteru bezi lopta u aut.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 10

48 minutes ago, Stefi88 said:

Ali ne i preko Bolomboja! 🔥

images.jpg

• Ha-ha 2

14 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Један фан фект Калинић има бољи проценат за 2 него са бацања

63.2% за 2

59.5% са бацања

Mislim da se jednostavno mnogo trosi, i kad je u ritmu utakmice to za dva vec ide nekako samo od sebe i ne razmisljas o sutu toliko. A kad se napravi ta nala pauza za bacanja taman malo ispadnes iz ritma za sekundu, razmisljas vise o sutu itd...

Bar je meni tako bilo kad sam igrao u mladjim kategorijama i kasnije na polu amaterskom nivou.

• Like 3

9 hours ago, Nini3112 said:

Ako je ovo tačno buklvano nemam sta da kazem

Nizak stav, aktivne ruke, brze noge a ako samo iskoci jako brzo se vrati na svog igraca.

Napisao sam pre da je Bolomboy jedan od retkih centara ako ne i jedini trenutno u evropi koji moze da ispuni bukvalno sve zahteve Sveropulosa posto voli covek hard switch igru.

• Like 16
  • Thanks 2

14 hours ago, Čvarkov said:

Bilo bi zanimljivo napraviti jedno multi citiranje nekad i sad postova forumaša o završetku sezone u decembru i Dedi, a može i poređenje postova kada gubimo u prvoj četvrtini tipa velikih 7:2 i na kraju utakmice kada pobedimo na live temi. Samo da Metalni do tad skloni opciju "hide". :classic_biggrin:

Od lelemuda, penzionera, svakakvih ružnih nadimaka i želja "samo da ga ne gledam više" ili "neka sedi pored Drčeline gospođe" do "ladan kao špricer", inteligentan i raznovrstan igrač koji može da pokriva od 1 do 5. Od ekipe pune penzionera i "završavamo sezonu u decembru" do "ovaj tim je pun kvalitetnih igrača i mudonja" i "idemo gas, serija pobeda, minimum top6".

Nit je Deda nemač pojma nit je go-to guy. Polivalentan je i smiren u napetim situacijama i najbolje deluje iz drugog plana kao džoker. Toliko nam je radosti doneo pa je ovo prava prilika (em nam je doneo pobedu protiv mrskog protivnika em ulazimo uskoro u novu godinu) da se zamole kolege forumaši da spuste gas i da mu za početak ne dodeljuju ružne nadimke i da ga ne vređaju. 

I ne radi se ovde samo o njemu, ali eto on nam je doneo mnogo više od nekih drugih. Kad su Mitar i Deda malo proigrali, na red su došli Jago, Daum i Rokas i ultimativni zaključci "evrokup igrači".

Duga je sezona, biće uspona i padova, imamo širok roster, ne mogu biti svi u formi u isto vreme, ali nesumnjivo svaki igrač u rosteru poseduje kvalitet, biće minijatura nekih igrača u zavisnosti od protivnika dok se neki drugi neće ni skidati. Ova sezona obećava i razlikuje se od prethodnih za sada. Ajde da ih podržimo, da nas zaobiđu povrede pa da se svi radujemo na kraju.

Izvinjavam se što sam malo odužio, ali ako smo mogli da čitamo svakodnevno kukanje mesecima unazad, izdržaćete i ovaj jedan post. :classic_biggrin:❤️

Moj dobri kolega, sve bih dao da se zakljucaju teme tokom lajva jer se tu sve i svasta zaista moze procitat. Pozivao sam takodje ljude koliko god svi mi znali za pojedine igrace njihove mane i da bi mogla bolja resenja biti na tim pozicijama,opet kad su tu nema potrebe da se slade i bukvalno slave greske istih vise nego sto se raduju dobrim potezima... Ova stvar mi nikad nece biti jasna al dobro. Desavalo se ako pohvalis Dedu,Luku cak da dobijas velike osude i da nije normalno zbog nacina na koji su odigrali sezonu ( a tema live o trenutnim desavanjima) reci lijepo nesto o momcima. Najgore je sto zivimo od danas do sjutra, sve je ovo lijepo poslije pobjede, poslije hipoterickog poraza od baskonije smo opet ekipa za 12. Mjesto ha ha kao i svake godine...

• Like 1

Oko faula u poslednjem napadu. To generalno postaje jako nezgodna opcija. Sada će iole iskusan igrač kad vidi da neko ide da napravi faul da iznudi faul pri šutu za tri poena. Opet ako odbrambeni igrač ide previše agresivno velika je mogućnost i da sudije dosude nesportski faul.

• Like 1

12 hours ago, Nini3112 said:

Ako je ovo tačno buklvano nemam sta da kazem

Malo mi je neverovatan ovaj podatak uzevši u obzir da je u ovoj utakmici Panter imao ono jedno dodatno to bi značilo da niko nije dao koš Bolomboju na sviču celu sezonu.

On jeste dobar u tim situacijama, ali nije prajm Hajns i kad je dolazio u Zvezdu to mu nikako nije bila bolja strana igre

• Like 2

8 minutes ago, Milos 3.14 said:

Malo mi je neverovatan ovaj podatak uzevši u obzir da je u ovoj utakmici Panter imao ono jedno dodatno to bi značilo da niko nije dao koš Bolomboju na sviču celu sezonu.

On jeste dobar u tim situacijama, ali nije prajm Hajns i kad je dolazio u Zvezdu to mu nikako nije bila bolja strana igre

Panter jeste dao preko Bolomboja trojku uz faul, ali ne iz izolacije, već iz pick-a, gde mu je primarni defanzivac bio Jago. 

• Like 6

"Kraj godine mi je bio težak, izgubio sam troje bliskih ljudi u mesec dana. To je život... Vremenom naučite da se nosite sa životnim izazovima unutar porodice i sami sa sobom. Trudite se da odvojite privatni život od poslovnog i da se nosite sa svime najbolje što umete, uz podršku ljudi koji su vam bliski. Na kraju krajeva, život ide dalje", rekao je Kenan.

Podrska za momka💪

• Like 9
  • Love 1

2 hours ago, Bejn said:

Idealna utakmica za Teodosića, Mitrovića, Litvanca, Lazića i još ponekog  da danas odmene i odmore  prvi poziv.

Istih 12 kao i protiv Barselone, nisu se ni vraćali za Beograd, ali se i ja nadam da će makar Kalinić da presedi ovu.

• Like 2

1 minute ago, Wingwalker said:

Manresa trenutno userava Baskoniju...29 : 11. Samo kažem...

Bas gledam utakmicu i zaprepascen sam koliko lose izgledaju. Kao razbijena banda, Laso je na ivici nervnog sloma. Manresa ciglari, ali ih pregazise energetski i na skoku. Govor tela vecine igraca Baskonije je uzasan, nesto je tamo trulo i valjalo bi da to iskoristimo...