Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

1 minute ago, Perkos2 said:

Šta je sportska nepravda, prvi put Luka traži čelendž gde je u pravu kad ono prc, potrošili ga pajtosi na nameran faul. Dobili smo ovo ne znamo ni sami kako ali očit je nered u ekipi, kako će se to dovesti u red nemam pojma.

To se može dovesti u red jedino ako Sferopulos preseče i prestane da forsira sulude petorke da bi Teo mogao da bude na terenu

3 minutes ago, Crni said:

Kako je lepo i slatko bez Mise, ceo tim deluje pobednicki, jednostavno prodise.

Kako bi lepo bilo da odjebe vise, 

Pa da Zvezda u buduce sto vise pobeda upise.

Lepa rima Crni - da tim jednostavno prodiše, Teo odjebi više. :classic_biggrin:

• Thanks 1

Da li mislimo da smo sa ovakvom igrom i pobedom nešto dobili? Naravno da ne. Problemi su tu, i biće sve dok ne dodje do promena. Ovakve pobede mažu oči, guraju probleme pod tepih, živi se od utakmice do utakmice.  Jad i beda, da neko ovako izgleda sa sprcanih x miliona u tim.

Šta reći o utakmici. Ni sami ne znaju kako su dobili.

Pisao sam ranije, ako penzioner i najveći kancer ovog tima uzme preko 5 minuta mi gubimo.  Večeras je igrao 4 minuta. 

Ljudi su tankovali Milano da bi večeras ovako izgledali? Ovakve ekipe koje biraju kada će da se pojave na utakmici treba žestoko da dobiju po ušima. 

• Like 5

Danas sam najavio pobedu i rekao sam da nam pobeda nece resiti nase probleme. U pobedi necu kritikovati neke strance koji ovde ljudi brane ali ti neki stranci i dalje su slabe karike nase ekipe. Kada kritikujem strance to ne znaci da sam fan Tea ili Mitra i ja sam logicno misljenja da je Teo bivsi igrac ali i od najskupljih igraca ja ocekujem da budu lideri a toga za sada nema. Inace u pobedu sam bio ubedjen jer je Virtis u bas losoj formi uz Albu su trenutno najgora ekipa u ligi i samo zato sam prognozirao pobedu a vec sam najavio i nas lagan poraz sledece kolo a daj boze da pogresim...

• Thanks 1

1 minute ago, NMX said:

Posle 75:65, serija 29:12.

Kako smo ovo napadacki odigrali, ja ne znam.

Ostaju problemi strasne nekonstantnosti u igri. Cekamo Bokija i Nedu za bolje od ovoga.

Bravo Ajzea, bravo Zvezdo.

Kad je prigustilo vratili smo se prostim principima. Lopta u ruke Jagu i Kenanu da kreiraju, bez komplikovanja.

Jago 5 poena i 4 asistencije u tom periodu, Kenan 10 poena i 2 asistencije. Petrušev 7 poena.

• Like 14

2 minutes ago, Sinnerman said:

Ova pobeda je kao kad pacijentu za vreme hemoterapije jedan dan nije muka. Problemi pod tepih, idemo dalje. Da se bogu molimo da taj Braun bude kapisla koja će pokrenuti eksploziju.

Najezih se od tvoje metafore.Ali,tacna je.

Zli jezici bi rekli da smo sa ortacima iz EL odradil jedan slatki "draw cooking" kada se pravio raspored sezone sa 10 meceva u BG u prvih 14 kola i 15. mecem protiv Albe, verovatno bi ova grupa nikotinskih ovisnika u crveno-belom bila na 13-2 skoru i legdzit kontender za F4..

Sa 3 i po dobra igraca imamo 4 pobede na vrucim parketima...respekt svima na parketu i zalizanom pored...

Kenan dzukela, daj, bre vrtite blokove 20 sekundi napada ko treba da ostane sekund sam na poziciji... Ako Mitar i Deda dobiju infarkt, jbg, rizici pusenja i vejpovanna...

• Like 3

1 minute ago, Milko Miller said:

Pa nije Virtus Krka pa da treba očekivati pobedu od 20 razlike samo sto su u lošoj formi. Bili su i blagi favoriti po kladionicama, a uvek je nezgodno da igraš protiv ekipe posle trenerske promene. 

Jeste ali su matora ekipa(i mi smo) koja je pre nas igrala produzetak...A duplo kolo...

Mozda je i to razlog sto su bas energetski pali polovinom 4Q.

Bravo za muda. Ja iskreno nisam verovao da dobijamo kada smo gubili deset razlike, ali sreca pa Kenan, Yago, Kalina i ekipa nisu tako razmisljali. Ranije su nas ovakve utakmice gde bi gubili kostale mnogo, ali evo za promenu pobeda. 

E da, konacno i da nam sudije malo vrate za izivljavanje koje trpimo godinama, pa i veceras do zavrsnice. Ona nesportska Teodosicu je komedija, pa ne vide kad Sengelija kaci loptu koja ide u aut, gomila nekih smesnih 2+1, ali kada se uslo u zavrsnicu progledali su nam kroz prste kod faula u napadu Kenana, i neke 50:50 situacije su sudile za nas. Ali moraju jos da vracaju, jer mnogo su nas unistavali u proslosti.

7:7, a 8 gostovanja. Ja sam zadovoljan sa te strane. Do kraja prvog dela kuci sa Olijem i Makabijem, u gostima sa Efesom. Tu mora bar jedna pobeda, a ako budu dve to je sjajno. Nekim ostalim stvarima koje se ticu trenera, igre i pojedinih igraca nisam zadovoljan, ali da ne mracimo sad posle pobede. 

• Like 1