Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

2 minutes ago, Nellthe said:

Mene zanima sta bi bilo da nama neko da 100 miliona budzet za jednu sezonu i da to moramo potrositi, nebitno neki Arap, padnu pare sa neba, da to bude drusteveni eksperiment.

Kakvu bi mi ekipu sklepali, kakvi bi tu talovi bili sunce ti jebem i da se to sve televizijski isprati kao rijaliti.

Tacno cu pisati arapima nekim molbe da to urade, sta je za njih 100 miliona.

Ništa ne bi bilo. Mi bi vratili Tejića, Rebića i Dangubića ako bi se javno izvinio Čoviću za sasvim opravdano BATovanje. Eto, to ti je 100 miliona očas posla.

15 minutes ago, drakon1 said:

Verovatno se razgovara o ceni terapije koju ćemo platiti za igrača koji će da bude na raspolaganju za par meseci.

Naći ćemo način da sve te navodne pogodnosti sjebemo i to sve izgubimo.

Pouzdano znaš da će tako biti, jel? Evo, ja gledam malo optimističnije i mislim da ćemo većinu utakmica dobiti, vraća nam se Bolomboj, igramo kod kuće, a ko zna, možda pre toga dobijemo i Baskoniju u Španiji, pa nam to bude dodatna motivacija.

Ja lično volim da svoj optimizam temeljim na nekim pokazateljima koji su barem približno pozitivni. U suprotnom, pokušavam da se ne izjašnjavam 🙂 

U ovom slučaju bez komentara.

11 hours ago, Gudura said:

Neverovatno koliko pojedini likovi ovde imaju visak slobodnog vremena i manjak kvalitetnog zivotnog sadrzaja. Svakodnevni lament u 20+ postova, gde se place, kudi i proklinje sopstveni klub i velica komsija, a kad se cunak okrene, onda se rade "kvalitetne" analize. Aman ljudi, ovo je jebeni sport, ima toliko lepih, manje lepih, a svakako bitnijih stvari od toga kako stojimo na tabeli iz godine u godinu. Popizdis posle utakmice, opalis jedan revoltirani post, izadjes na vazduh, vidis se sa dragim ljudima i prodje te, ovo samotrovanje u 20 i kusur postova istih likova u toku dana, je bukvalno za mozdani udar. Odmorite malo, i zbog drugih, a pre svega zbog vas samih🙄

Hval ti sto si odvojio deo svog slobodnog vremena,i u sred svog kvalitetnog zivotnog sadrzaja,napisao ovaj ne tako kratki post,i sve nam skresao u lice.Posebno sam zahvalan na zlata vrednom i nadasve originalnom savetu.

• Like 2
  • Ha-ha 2

2 minutes ago, Hroničar985 said:

Pouzdano znaš da će tako biti, jel? Evo, ja gledam malo optimističnije i mislim da ćemo većinu utakmica dobiti, vraća nam se Bolomboj, igramo kod kuće, a ko zna, možda pre toga dobijemo i Baskoniju u Španiji, pa nam to bude dodatna motivacija.

Mi ćemo nešto od tog nabrojanog i dobiti, ali ova ekipa je nekonstantna i moze da izgubi od svakoga i to mnogo češće nego da prijatno iznenadi protiv nekog favorita. Već sam napisao da smo i prosle sezone imali bolji skor protiv ekipa koje su bile iznad nas nego sa ekipama koje su sezonu završile iza nas.

Jednostavno smo nepouzdana četa, i to nam je nazalost karakteristika zadnjih barem 5 godina. Nismo nikad dovoljno zreli da rutiniramo protivnike koji su slabiji od nas, nego vrlo često gubimo takve utakmice. Već vidjeno, kako bi se reklo. Za razliku od prethodnih sezona, meni je pun kxxxc takve situacije. Imamo mnogo više para nego nekad, a bauljamo godinama u donjem delu EL sa istom igrom, sa istim pristupom sezoni, sa istim sistemom izabira igračkog kadra, sa istom filozofijom svega....

• Like 4

1 minute ago, liv7 said:

Hval ti sto si odvojio deo svog slobodnog vremena,i u sred svog kvalitetnog zivotnog sadrzaja,napisao ovaj ne tako kratki post,i sve nam skresao u lice.Posebno sam zahvalan na zlata vrednom i nadasve originalnom savetu.

Ok je Gudura, nije mislio ništa lično biliv mi.

Elem, niko nije prokomentarisao retko novinarsko pitanje nekog našeg o tome da li kouč računa na Kodija i Filipa zbog njihove jadne minutaže. Korleone nam se malko naljutio na taj upad novinara a ja moram da kažem bravo. To je pravo pitanje. Kome još nosioci igre igraju trećinu utakmice?

• Like 2

13 minutes ago, Veteran said:

Ocekivao sam od Marka da poznaje pravila EL o mogucnosti igranja i licenciranja. 
Kako za trenera tako vazi i za igrace. 

Rok je 24h pre prve utakmice u kolu.

Ja sam optimista pred ovu utakmicu.Svi najbitniji uslovi za pobedu su tu.1) Sraman poraz u prethodnom kolu.2)ostre kritike ekipe u medijima.3) "dizanje ruku" od ocekivanja da ova ekipa moze ista da uradi dobro na terenu.4)opsti konsenzus da je protivnik,koji nije igracki jaci,favorit. Kad se na to dodaju(sa pravom) ogromna ocekivanja od Duska Ivanovica koji ipak nece  moci veceras da vodi ekipu,crta nam se pobeda,pa ce uprava moci da se posveti novom zadatku-anesteziranju javnosti od sramotne odluke da na "bracu iz Pireja" idemo bez trenutno  najboljeg igraca.

27 minutes ago, Borky said:

https://imgur.com/a/kp5mzne

Jedna zanimljivost. Chat je navodno od Clayburna.

neumesan komentar fejk - kvačila...

ali zato večeras obara rekord u brzini napuštanja terena usled totalne nesnadjenosti sudija da uspostave očekivani kriterijum kada ON igra u Bolonji.

Janis je sam sebi spakovao ovakvu desnu ruku na terenu...ali uz nju ide i ta luda glava i famozni kohones.

Najgore po klub i ovu sezonu je što je sada i treneru jasno da će u slučaju spuštanja Tea na 5 minuta po tekmi biti na birou u roku od ''danas za sutra''.

Preplakaćemo Mišinu oproštajnu sezonu...uz nadu da je to ova.

Edited by Wingwalker
  • Tuzno 1

6 minutes ago, Wingwalker said:

neumesan komentar fejk - kvačila...

ali zato večeras obara rekord u brzini napuštanja terena usled totalne nesnadjenosti sudija da uspostave očekivani kriterijum kada ON igra u Bolonji.

preplakaćemo njegovu oproštajnu sezonu...a nadam se da je to ova.

Da,dosta zanimljivih reakcija od Tea,Moneka,Toka... naravno sve pod uslovom da je chat pravi.

• Ha-ha 3

7 minutes ago, Igor_ said:

Dal neko poveruje da je ovo stvarno njegov cet. 

Ma ovo su verovatno likovi iz Podkasta 6.75 pravili. Dobra fora u svakom slucaju.

Edit: Ceka se @DameTime da uleti sa 'gi,gu,ga' komentarom 😄

Edited by NikolaTest
  • Like 1

"Rok za registraciju kako igrača, tako i svih članova stručnog štaba, ističe u 18 časova dan pre prve utakmice kola", piše u zvaničnom pravilniku elitnog evropskog takmičenja, član 10.9.

Prva utakmica 14. kola je održana u četvrtak, što znači da je registracija za Ivanovića istekla u sredu u 18 časova, a Virtus je saradnju sa crnogorskim stručnjak zvanično objavio sinoć, u četvrtak uveče u 18 sati i 30 minuta.

Baš zbog toga je bilo logično da će naredne dve utakmice Virtusa, jednu protiv Zvezde u Evroligi i drugu protiv milanske Olimpije u italijanskom takmičenju, voditi asistenti Nenad Jakovljević i Danijele Parente.

https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/83563/italijanski-mediji-tvrde-da-ce-dusko-ivanovic-ipak-voditi-virtus-protiv-zvezde-u-14-kolu-evrolige/vest