Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

17 hours ago, srlepajce said:

IMG-20241205-170311.jpg 

Tim sa kojim smo igrali najlepsu kosarku godinama unazad

Ovo je roster i minutaza za razbucavanje Oly u sred Atine

Da Despot i Laza (ili npr. Deda i Laza danas) odigraju po 27 i 25 minuta večeras, ovde bi termonuklearna bomba roknula. Duškovo nije ovo socijalna ustanova da svi moraju da igraju at its best. 

• Like 3

8 minutes ago, NMX said:

Da Despot i Laza (ili npr. Deda i Laza danas) odigraju po 27 i 25 minuta večeras, ovde bi termonuklearna bomba roknula. Duškovo nije ovo socijalna ustanova da svi moraju da igraju at its best. 

Pa i nije bila socijalna ustanova. Evo ovde su tri igrača koja nisu ulazila u igru. 

3 hours ago, Kronostime said:

Od tih 6 na strani Partizan je gostovao i u EL Derbiju.

:classic_biggrin:

I Makabiju. I sva dupla kola obavezno kod kuce dok su im protivnici uglavnom putovali. 

Nije presudno al nije ni zanemarljivo.

• Like 8

6 minutes ago, Borky said:

I Makabiju. I sva dupla kola obavezno kod kuce dok su im protivnici uglavnom putovali. 

Nevezano samo za Partizan, jel se bavio neko time kako Evroliga pravi te rasporede? Svakako nije svejedno ako gostujes u duplim kolima ili si domacin. Tu postoji ozbiljan prostor za blago favorizovanje nekoga.

• Like 13

10 minutes ago, Borky said:

Šta god, ali mi ovakvi možemo da sanjamo rotacije od sinoć, jasne uloge uz izvlačenje maksimuma iz svakog igrača i onakvu atmosferu.

A naša uprava se ovih dana polomila oko transfera Dalibora u Spartak i zašto Teu još nije stigao kater za kohibe sa logom KKCZ.

Edited by Wingwalker
  • Like 3
  • Tuzno 1

Dobijamo mi danas ali nece nam to resiti probleme a to je igranje sa jednim centrom(Petrusevim) vec dva meseca. Da li neko zma sta je sa Braunom? Cim nije vec ozvanicen verovatno su lekarski pregledi lose prosli. Ne bi nam bilo prvi put da potpisemo igraca koji ne prodje lekaarske Nnoko, Tomphinks... 

12 minutes ago, Borky said:

Njima zato od Nove godine kreće pakao od rasporeda, a nama ide lakši deo, pa sa tim u vezi izuzetno je bitno da u tim utakmicama kod kuće kojih će biti baš dosta, pobeđujemo, tako da ja stvarno ne vidim razlog, bar još uvek, za toliku dramu. Od početka januara kreće najbitniji deo sezone, imaćemo u jednom trenutku tri vezane utakmice kod kuće, pa dva gostovanja Partizanu i Makabiju, pa opet dve kod kuće i gostovanje Albi.

• Like 1

Nemam pojma na cemu ljudi baziraju optimizam i nadaju se nekoj komotnoj pobedi veceras, mizerne su sanse da gledamo tako nesto. Uostalom, ako smo se necega nagledali svih ovih godina to su razocaravajuce partije na gostovanjima poput ovog.

Ovaj roster ima previse rupa da bi bilo koga rutinirao, a posebno ekipu koja sigurno nece potcenjivacki pristupiti mecu (kao Fener i Monako), vec ce grebati i rukama i nogama da nas dobije i napravi prvi korak ka vadjenju iz kanalcine u kojoj se nalazi. Videti pod derbi.

Imaju dovoljno cvrstine i defanzivnog potencijala da naprave problem nasem staticnom napadu, a vala i dovoljno ofanzivnog talenta da prave visak i kaznjavaju nasu mlohavu odbranu. Sengelija ce nas sasvim izvesno upropastiti.

Mislim da je ono sto smo gledali u Parizu best case scenario, dakle teski cripple fight, pa da se nadamo da cemo nekako iscupati pobedu.

Jedino sto ja beskompromisno ocekujem je vise volje, zelje i energije nego u Milanu. Ako posle onako bednog izdanja opet izadju na parket kao mrtva puvala, onda stvarno **** (ne smem da napisem, da ne dobijem ban).

• Like 2
  • Thanks 1

3 minutes ago, Wingwalker said:

Šta god, ali mi ovakvi možemo da sanjamo rotacije od sinoć, jasne uloge uz izvlačenje maksimuma iz svakog igrača i onakvu atmosferu.

Postuj kao da je decembar 2022. ili dcembar 2023.

Bukvalno svake godine ista priča.

Mi možemo da sanjamo, pa kaže redom (svake godine isto)

- Žocove rotacije

- Jasne uloge igrača Partizana

- Atmosferu u Areni (wtf)

- Roster pun znalaca a ne isluženih raga

- Atletiku a ne penzioneraj

I evo tako 4 godine za redom. Ja ne znam kako vam ljudi ne dosadi ovo. Pritom ovo nije komentar direktno tebi, samo se nadovezao, nego generalni komentar.

Derbi je bio pre 15 (PETNAEST) dana. Pre 14 dana i 22 sata, ovde je vladala euforija kako deremo komšije stoka razlikom, kako im se završava EL sezona krajem novembra. 

Sutra kad Partizan izgubi neku a mi dobijemo nekog favorita, što je sve normalno, očekivano i što je na kraju dana draž košarke i jedan od benefita ovakog takmičenja i ovako ujednačene EL, opet će biti - jebemo, karamo...

• Like 7
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1

40 minutes ago, NMX said:

Despot tu utakmicu odlicno cuvao Vezenkova + je stigao da upakuje 8 poena, Lazic takodje dvije vazne trojke dao i u odbrani odradio posao.

I nisu igrali svih 12 igraca + je Bentil odigrao samo 6 minuta i sto je najvaznije dobio si Oly i to u gostima. Tako da mi nije jasna poenta ovog posta.

1 minute ago, fradler said:

Nemam pojma na cemu ljudi baziraju optimizam i nadaju se nekoj komotnoj pobedi veceras, mizerne su sanse da gledamo tako nesto. Uostalom, ako smo se necega nagledali svih ovih godina to su razocaravajuce partije na gostovanjima poput ovog.

Ovaj roster ima previse rupa da bi bilo koga rutinirao, a posebno ekipu koja sigurno nece potcenjivacki pristupiti mecu (kao Fener i Monako), vec ce grebati i rukama i nogama da nas dobije i napravi prvi korak ka vadjenju iz kanalcine u kojoj se nalazi. Videti pod derbi.

Imaju dovoljno cvrstine i defanzivnog potencijala da naprave problem nasem staticnom napadu, a vala i dovoljno ofanzivnog talenta da prave visak i kaznjavaju nasu mlohavu odbranu. Sengelija ce nas sasvim izvesno upropastiti.

Mislim da je ono sto smo gledali u Parizu best case scenario, dakle teski cripple fight, pa da se nadamo da cemo nekako iscupati pobedu.

Jedino sto ja beskompromisno ocekujem je vise volje, zelje i energije nego u Milanu. Ako posle onako bednog izdanja opet izadju na parket kao mrtva puvala, onda stvarno **** (ne smem da napisem, da ne dobijem ban).

Pa u ovih 13 kola, već dva protivnika smo rutinirali samo tako (Fener u gostima i Bajern kod kuće) i delimično rutinirali Monako u gostima, tako da se ne slažem sa tvojom konstatacijom, a posebno se ne slažem sa konstatacijom da je bilo ko ušao u meč sa nama tako što nas je podcenio, jednostavno u Evroligi svako svakoga može da dobije, tako da nema mesta opuštanjima, jer svaki poraz može na kraju skupo da te košta.

Druga stvar, mi pola ovih utakmica koje smo do sada odigrali igramo bez ključnog igrača zbog povrede i bez Nedovića koji je takođe važan igrač i pored svega smo i dalje na solidnom skoru.

10 minutes ago, JPM said:

Nevezano samo za Partizan, jel se bavio neko time kako Evroliga pravi te rasporede? Svakako nije svejedno ako gostujes u duplim kolima ili si domacin. Tu postoji ozbiljan prostor za blago favorizovanje nekoga.

Nas je onako bas najgori moguci. Duplo kolo Francuska,Italija, Spanija a kad jednu igramo kod kuce po pravilu je prva neko tesko gostovanje i dolazi nam ekipa koja je imala laksi trening kod kuce. 

Jbg po meni i to je vazan faktor a jos narucito na nasu vremesnu ekipu.

• Like 2

1 minute ago, Sokmeniki said:

Despot tu utakmicu odlicno cuvao Vezenkova + je stigao da upakuje 8 poena, Lazic takodje dvije vazne trojke dao i u odbrani odradio posao.

I nisu igrali svih 12 igraca + je Bentil odigrao samo 6 minuta i sto je najvaznije dobio si Oly i to u gostima. Tako da mi nije jasna poenta ovog posta.

Post je appreciation Duškovoj teoriji da klub ne treba da bude socijalna ustanova. Ne kritika toga. Jer ne da nije igralo svih 12 nego je 5 igrača igralo maltene 30 minuta. Moguće da se nismo razumeli.

• Like 6

2 hours ago, forumko topic said:

Meni je jedino žao što Saša Obradović svoju prvu priliku u Zvezdi nije iskoristio na najbolji način. Jeste bilo loše igre, poraza, čudnih odluka, ali i on sam je rekao da se sve to pogodilo da bude u korona dobu, kada nije bilo pomoći publike. Ako izgubimo ovo večeras, a od Olija 90% gubimo bez centara, sve se crta da mu se da druga šansa. Nije da nam nije poznato da trenere smenjujemo kao na traci, ali možda kod njega ne prođe baš najbolje dOmAća OSnovA. 

Ko da mu da drugu sansu?

Teca koji je otisao zamalo. Teca koji ga najurio i kudio po svim medijima gde god se pojavio.

• Like 1

11 minutes ago, Borky said:

Nas je onako bas najgori moguci. Duplo kolo Francuska,Italija, Spanija a kad jednu igramo kod kuce po pravilu je prva neko tesko gostovanje i dolazi nam ekipa koja je imala laksi trening kod kuce. 

Jbg po meni i to je vazan faktor a jos narucito na nasu vremesnu ekipu.

Ako me dobro sluzi pamcenje matematike, mislim da cak nije ni moguce rasporediti tako da svi klubovi imaju jednak broj duplih domacinstava, duplih gostovanja i pola pola, jer je broj duplih nedelja manji znacajno od broja timova koji ucestvuju, tako da je unapred neko u losem polozaju.

Ovo bi moglo da se uredi samo ako bi svake nedelje tek po neki od ucesnika igrao duplo kolo. Onda bi to bilo izvodljivo. Nesto kao NBA, ne igra svaka fransiza isti broj utakmica nedeljno.

• Like 1

1 hour ago, NMX said:

Bože, ova tema, kao rad nekog studenta psihologije na lsdu. Jbno neverovatno. 

Ta količina bipolarnosti, bukvalno ono, next stop Laza Lazarević.

Nekonstantnost ove ekipe, zapravo još važnije - nemogućnost da se bude konstantan (zbog većeg broja faktora, isluženost igrača, prazne i prenatrpane pozicije, godine, povrede itd) je sine qua non ove ekipe i pomirite se sa tim. Još letos je trebalo da se pomirite. Biće konstantnije kada se kompletiramo i kada prođe naopak raspored. Do tada, to nam je što nam je. 

Podrška ekipi i lagana pobeda večeras. 

Za razliku od ekipe na terenu, ekipa ovde na ofrumu pokazuje konstantnost. Barem neko, makar i kada se o psihi radilo.

A ekipa na terenu se ili neće kompletirati ili će se to desiti da ima uticaj na KRK i eventualno ABA. Za EL voz prolazi u decembro ako se ne priberemo.

23 minutes ago, NMX said:

Post je appreciation Duškovoj teoriji da klub ne treba da bude socijalna ustanova. Ne kritika toga. Jer ne da nije igralo svih 12 nego je 5 igrača igralo maltene 30 minuta. Moguće da se nismo razumeli.

My bad.

Apropo Tea i njegovih prigovora i dobacivanja kako sudijama tako i treneru, sjetim se kako je to don Dusko rjesavao.

Najcesce su bili to Mitrovic i Nedovic, kad krenu pri izlasku iz igre nesto objasnjavat njemu a on ih samo uredno isprati do kraja klupe i pokaze da sjednu.

Meni je bas bila upecatljiva ta situacija sa Nedovicem, ali ne znam koja utakmica , da li protiv Cibone u Pioniru ili protiv nekog EL kluba.

• Like 1

39 minutes ago, Amigo21 said:

Dobijamo mi danas ali nece nam to resiti probleme a to je igranje sa jednim centrom(Petrusevim) vec dva meseca. Da li neko zma sta je sa Braunom? Cim nije vec ozvanicen verovatno su lekarski pregledi lose prosli. Ne bi nam bilo prvi put da potpisemo igraca koji ne prodje lekaarske Nnoko, Tomphinks... 

Verovatno se razgovara o ceni terapije koju ćemo platiti za igrača koji će da bude na raspolaganju za par meseci.

38 minutes ago, Hroničar985 said:

Njima zato od Nove godine kreće pakao od rasporeda, a nama ide lakši deo, pa sa tim u vezi izuzetno je bitno da u tim utakmicama kod kuće kojih će biti baš dosta, pobeđujemo, tako da ja stvarno ne vidim razlog, bar još uvek, za toliku dramu. Od početka januara kreće najbitniji deo sezone, imaćemo u jednom trenutku tri vezane utakmice kod kuće, pa dva gostovanja Partizanu i Makabiju, pa opet dve kod kuće i gostovanje Albi.

Naći ćemo način da sve te navodne pogodnosti sjebemo i to sve izgubimo.

Edited by drakon1

Mene zanima sta bi bilo da nama neko da 100 miliona budzet za jednu sezonu i da to moramo potrositi, nebitno neki Arap, padnu pare sa neba, da to bude drusteveni eksperiment.

Kakvu bi mi ekipu sklepali, kakvi bi tu talovi bili sunce ti jebem i da se to sve televizijski isprati kao rijaliti.

Tacno cu pisati arapima nekim molbe da to urade, sta je za njih 100 miliona.

• Ha-ha 1

Duško #Ivanović je sinoć nešto malo pre ponoći stigao u Bolonju (slika sa aerodroma), a u ovim trenucima nalazi se na šuterskom treningu #Virtus-a pred duel sa #KKCZ. Konačna odluka hoće li on voditi meč, ili će to ostati zaduženje Nenada Jakovljevića, biće doneta na sastanku posle treninga

Marko Ljubomirovic

2 minutes ago, Nellthe said:

Kakvu bi mi ekipu sklepali,

Davidovac, Mitrovic, Lazic, Dobric bi dobili povisicu. Ostalo bi bili dobro poznati evroligaski igraci u poznim godinama. 

• Like 3