Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

8 hours ago, K.Dot said:

Samo lud čovek bi priželjkivao smenu Sferopulosa, jer je svejedno ko je na klupi. Mi boljeg od njega sigurno ne možemo dovesti, tj. takav neće doći. Nadam se samo da će se sledeće sezone dovesti igrači koje možeš da uklopiš u nekakvu košarkašku filozofiju, pa neka to bila i skroz napadačka run and gun košarka ali da se zna kako želimo da igramo i da se u skladu sa time potpisuju igrači. Ali opet setim se da domaća osnova ima višegodišnje ugovore pa mi nije dobro ali nema veze, možda budemo igrali EC pa se tu bolje snadju nego u EL sa velikim momcima. Elem ako stvarno izgubimo sutra ja bih pustio Tea i Sferopulosa da isteraju ovo do kraja ali samo da zamene mesta, da Sfero postane igrač veteran a Teo i zvanično glavni trener. 

Svrstavam sebe u lude.

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 3

Meni je jedino žao što Saša Obradović svoju prvu priliku u Zvezdi nije iskoristio na najbolji način. Jeste bilo loše igre, poraza, čudnih odluka, ali i on sam je rekao da se sve to pogodilo da bude u korona dobu, kada nije bilo pomoći publike. Ako izgubimo ovo večeras, a od Olija 90% gubimo bez centara, sve se crta da mu se da druga šansa. Nije da nam nije poznato da trenere smenjujemo kao na traci, ali možda kod njega ne prođe baš najbolje dOmAća OSnovA. 

• Like 4

9 hours ago, K.Dot said:

Samo lud čovek bi priželjkivao smenu Sferopulosa, jer je svejedno ko je na klupi. Mi boljeg od njega sigurno ne možemo dovesti, tj. takav neće doći. Nadam se samo da će se sledeće sezone dovesti igrači koje možeš da uklopiš u nekakvu košarkašku filozofiju, pa neka to bila i skroz napadačka run and gun košarka ali da se zna kako želimo da igramo i da se u skladu sa time potpisuju igrači. Ali opet setim se da domaća osnova ima višegodišnje ugovore pa mi nije dobro ali nema veze, možda budemo igrali EC pa se tu bolje snadju nego u EL sa velikim momcima. Elem ako stvarno izgubimo sutra ja bih pustio Tea i Sferopulosa da isteraju ovo do kraja ali samo da zamene mesta, da Sfero postane igrač veteran a Teo i zvanično glavni trener. 

Nije lepo da budem lud, a da to ne znam...

• Ha-ha 3

Od kako je Sferopulos tu mi po nepisanom pravilu u duplom kolu jednu utakmicu igramo odlicno, a drugu ocajno. Zelim da verujem da su u klubu svesno pikirali ovu drugu utakmicu kao vazniju i da cemo veceras izgledati dobro. Iskreno, bez obzira na sve, ocekujem jednu rutinsku pobedu veceras.

• Like 3
  • Love 2

Protiv Armanija je prosek godina našeg sastava bio skoro 31. Nadam se da će nam Braun doneti dodatno iskustvo kad počne igrati (videćemo da li će to biti decembar, januar, februar, mart ili april). :smiley53:

2 minutes ago, Smrtokapa said:

Strah me je šok terapije i Duško efekta više nego ekipe Virtusa same po sebi.

Ipak, očekujem pobedu, ali na guzove, što bi rekao pokojni Bard.

Nenad Jakovljević će ih voditi večeras, pitanje da li je Duško uopšte trening odradio sa njima. Tako da se nadam da taj Duško efekat ipak kreće od narednog kola, i nemam ništa protiv. 😄

• Like 1
  • Thanks 1

2 minutes ago, Djirona said:

Nenad Jakovljević će ih voditi večeras, pitanje da li je Duško uopšte trening odradio sa njima. Tako da se nadam da taj Duško efekat ipak kreće od narednog kola, i nemam ništa protiv. 😄

Dobroje. Biće delimičnog Duško efekta u smislu da je Bolonjeze sigurno već uvatio stra' 💀 ali mi je ipak lakše nakon ovog infoa :classic_biggrin:

• Ha-ha 1

Bože, ova tema, kao rad nekog studenta psihologije na lsdu. Jbno neverovatno. 

Ta količina bipolarnosti, bukvalno ono, next stop Laza Lazarević.

Nekonstantnost ove ekipe, zapravo još važnije - nemogućnost da se bude konstantan (zbog većeg broja faktora, isluženost igrača, prazne i prenatrpane pozicije, godine, povrede itd) je sine qua non ove ekipe i pomirite se sa tim. Još letos je trebalo da se pomirite. Biće konstantnije kada se kompletiramo i kada prođe naopak raspored. Do tada, to nam je što nam je. 

Podrška ekipi i lagana pobeda večeras. 

• Like 18
  • Love 2
  • Thanks 1

16 hours ago, pavlaka said:

I tim koji je izgubio Aba finale..

Fali Kamaco i Martin.

25 minutes ago, DameTime said:

Belineli trenutno, kucka Miši poruku sa pitanjem da li Zvezdi treba pojačanje 😄 

spacer.png

Miša be like, stigo Duško, a? 

spacer.png

Hahahahahaha

e ajde da krenem sa vama za Beograd ne mogu wizz air-omv ako odgovara i ima mesta cekam na aerodromu.Odgovori sto pre plz

• Like 1

8 minutes ago, Placebo Lone star said:

Hahahahahaha

e ajde da krenem sa vama za Beograd ne mogu wizz air-omv ako odgovara i ima mesta cekam na aerodromu.Odgovori sto pre plz

- Mogu ja još da gu opalim...

- Za to ja služim. Može da dođeš da mi budeš produžena ruka na terenu 

• Ha-ha 2