Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

414 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

2 hours ago, JPM said:

Pa pazi, i jedno i drugo je tacno.

Ali takve stvari se i drugima desavaju, zato je vazno imati i srece sa rasporedom ili rosterom i svojim i rivalovim.

Fener je bio ne oslabljen vec bas desetkovan, ali cini mi se kako smo tada odigrali dobili bi ih i kompletne.

Samo da ponavljamo taj fokus u odbrani kao na tom mecu.

• Like 1

54 minutes ago, Dzo23 said:

Ovih 8 dana kao vječnost bez KK. Momci su imali dovoljno vremena za trening i analize nakon bolnog poraza od komšija.

Ne zanima me ni Dozet, ni Drčelić, a ni Bagzi. Svi su oni prolazni. Nemamo ništa od kukumakanja.

Idemo da ponesemo momke do izuzetno bitne pobjede, i da se vratimo na pobjednički kolosjek. Aj Zvezda!

Ako tebe ne za imaju, mene zanimaju zato sto su te osobe najveci uzrok zasto smo usli u sezonu sa jednim centrom i sa dva kako bi ih nazvao dva polukosarkasa. Vec 9 godina nismo prismrdeli nekoj borbi za plej of, a kamoli nesto vise. Poslednjih 6 sezona zavrsavamo takmicenje pre svetog nikole. Ali ajde da sirimo optimizam na bazi nicega. Svi ozbiljni klubovi su doveli zamene za povredjene igrace, samo mi nesto cekamo vagamo i na kraju dovedemo igrace koji su gori od mitrovica

• Like 21

Nemojte ljudi sad da kukamo na pojacanja. Odredjeni holivudski glumac upravo dobija otkaz u ekipi koju smo dobili na pocetku sezone, pa ako nastavimo sa kukanjem, mozda se Muresan Jr oproba ponovo u nasem dresu sto bi bila komedija na vec postojecu tragediju.

Molim vas da cutimo barem dok se pomenuti glumac ne vrati u holivud.

• Ha-ha 2

Danas CMM mora da igra 30 min...Kalina,Petrusev, Cannan, na max sa ...25-30 min...Rokas i Nedovic takodje da se uključe....Ladili su jaja svi do jednog pre 7 dana ( osim Filipa) , sad su se nadam se regenerisali i spremni da dobiju jednu odličnu ekipu i dodjemo do skora 6/6 .

Dobric u 12 da se vrati. Treba nam energija koju on ima. 

Nadam se da će sumanutoj rotaciji doći kraj, da će nosioci dobiti veću minutazu, a štetočine poput Teodosica I Mitrovica biti svedene na minimum. Samo tako mi možemo nešto da uradimo. 

Edited by No name
  • Like 3

Au smuci mi se i dan i utakmica, a samo sam hteo da prelistam forum uz popodnevnu kafu i da vidim sta se ocekuje od utakmice veceras. Pet dana se nije dve stranice napisalo ovde i sad za noc ispisaste 10 samo zbog pobede komsija!? Kakav Drcelic i kakvo pomaganje drugim ekipama se pominje ovde u svakom trecem upisu, imaju li bilo kakvi argumenti za to ili samo po default-u posle poraza mora da padne tesko mracenje pa nije bitno ni sta se pise vec uperuje prstom u sve redom. 

Mora da se shvati da nije Zvezda jedina ekipa u ovoj ligi i da ne zavisi svaka utakmica samo od nase ekipe. Jednostavno su ljudi u derbiju bili bolji, spremili se maksimalno i odigrali vrhunski mec, ne znam sto je tesko priznati to. Nismo mi nikoga oziveli vec su se oni skupili u teskoj situaciji i pokazali ono sto se znalo, a to je da imaju dosta kvalitetan roster. Meni je jednak porazu na terenu bio i poraz na tribinama, al i ovde smo ozbiljno podbacili, sramota je da se vise stranica pise posle pobede Partizana nego posle nasih pobeda.. 

• Like 14
  • Thanks 1

Otiso na Marakanu posle godinu dana - pobeda 

Idem veceras u Arenu posle ko zna koliko - aj da vidimo.

Janis nije imao vise vremena za pripremu neke utakmice od starta sezone.

Bez obzira na njihovu formu i nase izdanje prosle nedelje, mi smo bolja ekipa sa boljim igracima i boljim trenerom, ako odigramo kako umemo dobicemo.

Nema neke filozofije, samo jako i koncentrisano, srecno momci!

• Like 6
  • Thanks 1

56 minutes ago, JPM said:

Nemojte ljudi sad da kukamo na pojacanja. Odredjeni holivudski glumac upravo dobija otkaz u ekipi koju smo dobili na pocetku sezone, pa ako nastavimo sa kukanjem, mozda se Muresan Jr oproba ponovo u nasem dresu sto bi bila komedija na vec postojecu tragediju.

Molim vas da cutimo barem dok se pomenuti glumac ne vrati u holivud.

spacer.png

:classic_unsure:

• Ha-ha 10
  • Tuzno 5

40 minutes ago, Creed Bratton said:

Au smuci mi se i dan i utakmica, a samo sam hteo da prelistam forum uz popodnevnu kafu i da vidim sta se ocekuje od utakmice veceras. Pet dana se nije dve stranice napisalo ovde i sad za noc ispisaste 10 samo zbog pobede komsija!? Kakav Drcelic i kakvo pomaganje drugim ekipama se pominje ovde u svakom trecem upisu, imaju li bilo kakvi argumenti za to ili samo po default-u posle poraza mora da padne tesko mracenje pa nije bitno ni sta se pise vec uperuje prstom u sve redom. 

Mora da se shvati da nije Zvezda jedina ekipa u ovoj ligi i da ne zavisi svaka utakmica samo od nase ekipe. Jednostavno su ljudi u derbiju bili bolji, spremili se maksimalno i odigrali vrhunski mec, ne znam sto je tesko priznati to. Nismo mi nikoga oziveli vec su se oni skupili u teskoj situaciji i pokazali ono sto se znalo, a to je da imaju dosta kvalitetan roster. Meni je jednak porazu na terenu bio i poraz na tribinama, al i ovde smo ozbiljno podbacili, sramota je da se vise stranica pise posle pobede Partizana nego posle nasih pobeda.. 

Zao mi je sto ti je zbog 10-tak ispisanih stranica presela popodnevna kafa.Verovatno zbog mucnine nisi mogao da se dovoljno fokusiras na sustinu upisa-niko ovde ne kuka zbog poraza vec zbog sramnog pristupa.Ne pijem kafu,ali i mene hvata mucnina kad procitam da neko pravda onakvo ponasanje nasih igraca na terenu,nekakvom dobrom igrom Partizana.Sta je problem priznati da smo izgubili,pred svojim navijacima, jer smo znatno manje zeleli pobedu od najveceg rivala?

• Like 2

2 minutes ago, K.Dot said:

Ovo je toliko nategnuto da će svakog trenutka pući. 

Mozemo bilo koji segment da analiziramo.

Meni je jedini upitan ovaj koja je ekipa bolja, s obzirom na utisak koji su oni do sada ostavili, mada meni deluje da su oni blizu svkog maksimuma, dok mi jos uvek nismo odigrali nijednu utakmicu kompletni. Videcemo tamo u februaru-martu.

Ovo oko igraca, za nas igra proslogodisnji top asistent lige, dva elitna beka, jedno od boljih krila u ligi, Petrusev...

Mnogo igraca koji mogu sami da ti donesu utakmicu, mnogo velikih utakmica i rezultata u zbiru.

Njih vuce Gordi sa sistemom igre koji im je legao samo tako, kao i Edvards koji igra u zivotnoj formi a za koga je vecina ovde letos smatrala da je tek granicni EL igrac.

Nemaju oni nekog izrazenog individualnog kvaliteta, ali igraju u dobrom sistemu, sa energijom i odlicnom timskom hemijom koju diktira "domaca osnova" iz reprezentacije i selektor, uz Bukera i pomenutog Edvardsa koji gaze na 100% cele sezone.

Zasluzuju svaki respekt, ali nisu dzabe drugo najvece iznenadjenje u ligi, ima opravdanja za to sto ih niko nije video u 10 na pocetku sezone.

• Like 3

Ako mene pitate, ovo je barem za sada utakmica sezone. Pobeda je preko potrebna, igrači moraju da pokažu reakciju nakon derbija.

Za razliku od nekih ranijih mečeva, večeras baš nisam optimista, ovo što sam do sada video od Bajerna je fantastično, pre svega jer do sada ni blizu nisu imali pomoć sudija kao recimo Žalgiris. Imaju sjajnog trenera, odlične individualne i posle sto godina u Evroligi igraju veoma dobro. Za mene je na osnovu svega do sada viđenog Bajern plej-of ekipa.

Ono što me raduje je što sam video da je Bolomboj polako počeo da trčkara, koliko god mi ovde kukali, sve bi bilo drugačije da se on nije povredio.

Ovo je ujedno veliki ispit i za Sferopulosa, mada me teši to što smo imali dosta vremena da se pripremimo. Samo se nadam da ćemo konačno od početka krenuti dobro, a ne da od samog starta jurirmo prednost rivala. Petrušev bi morao da krene na petici od prvog minuta, nema tu više mnogo filozofiranja.

Srećno, i dalje verujem u ovaj tim, ali nas čeka baš težak zadatak.

Jos malo zavrsavam sa poslom, idem do kuce da pojedem nesto i krecem na utakmicu.

Idem da navijam za Zvezdu ovakva kakva jeste posto trenutno ne postoji drugacija.

Ja se na svakoj utakmici nadam da cemo pobediti. I verujem u to.

Ne razumem da se prvo pokenjam po igracima, treneru, upravi i onda kad izgube slavodobitno kazem esamvamreko, a ako kojim slucajem pobede onda napisem ok, ali videcemo sta ce biti za 10, 15, 30, 45... dana. 

Znam da je ovo old school pristup ali sam mator da se menjam pa cu ja ovako cerati i dalje.

Aj nek je sasrecom.

• Like 6
  • Love 3

52 minutes ago, The_Big_S said:

Više nego dovoljno čunjeva u odbrani imamo.

Pored Teodosića, Davidovca, Mitrovića, Plavšića nam samo fali samo još jedan!

A za slikanje pored terena?

Sta fali i onako vjerovatno od nove godine igramo rekreativno pa nek se bar djeca slikaju. 😃

6 hours ago, СтелаРоса said:

Ono u derbiju je stvarno bilo mlako, nema zivota u navijacima na tribinama. Naravno, najveci deo krivice snose trener i igraci, ali opet kazem, vreme je da se i mi trgnemo, da doprinesemo da se napravi dobra atmosfera i da pomognemo momcima da danas pobede.

Poptuno je nerealno očekivati da atmosfera ne zavisi od dešavanja na terenu. Ne mislim na to što smo gubili, već što nije bilo bilo kakvog ozbiljnog pokušaja vraćanja u meč.

Od njihovog preokreta u drugoj četvrtini razlika se samo povećavala, katastrofalan start treće (2:10) i četvrte (3:12) četvrtine, ne znam kakvo se navijanje tu moglo očekivati.

• Like 2

5 minutes ago, TB Told said:

Ne mislim na to što smo gubili, već što nije bilo bilo kakvog ozbiljnog pokušaja vraćanja u meč.

Bilo je krajem treće četvrtine. Petrušev je dao koš uz dodatno bacanje, živnule su tribine. Bilo je -9 i poslednji napad, da smo poentirali, uz prvi napad u polsednjoj četvrtini, moglo se ozbiljno zakuvati. Ovako je Kodi izgubio loptu, otišli su na +11 i tako je završena treća četvrtina a i naša nada u preokret. Problem organizovanih je što su pre svega oni fudbalski navijači. U košarci, pogotovo kad imaš ozbiljnu utakmicu i igraš ozbiljno takmičenje, nema vremena da izređaš sve pesme posvećene klubu. Imaš pauze ili kad je utakmica rešena, pa pevaj do mile volje. 

• Like 1

1 minute ago, Volter said:

Bilo je -9 i poslednji napad, da smo poentirali, uz prvi napad u polsednjoj četvrtini, moglo se ozbiljno zakuvati. Ovako je Kodi izgubio loptu, otišli su na +11 i tako je završena treća četvrtina

Nije baš tako bilo, bilo je osam i poslednji napad, gde je Kodi izgubio loptu i četvrtina je završena sa -8. Poslednja je započeta sa Kodijevom novom izgubljenom loptom i kontrom za +10, a sledeći napad je Lazić imao ono dodavanje pravo u ruke protivniku. U tom trenutku je bila i jača atmosfera, ali to je sa ove tri minijature ugašeno.

• Like 3

1 minute ago, TB Told said:

Nije baš tako bilo, bilo je osam i poslednji napad, gde je Kodi izgubio loptu i četvrtina je završena sa -8. Poslednja je započeta sa Kodijevom novom izgubljenom loptom i kontrom za +10, a sledeći napad je Lazić imao ono dodavanje pravo u ruke protivniku. U tom trenutku je bila i jača atmosfera, ali to je sa ove tri minijature ugašeno.

Moja greška, šta ćeš, napadaju me i godine pa se i zaboravlja. :classic_biggrin: U svakom slučaju ništa ne menja to da nam je ovo bila poslednja šansa za povratak i da je Kodi usrao motku.