Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

412 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

O kakvoj najvecoj bruci u poslednjih 10 godina pricate? Samo prosle sezone smo pukli 45 razlike od Efesa, da ne idem dalje unazad. 

Nekima smeta sto smo tako mlitavo delovali bas protiv Partizana, ali to je samo jedna lose odigrana utakmica.

5 minutes ago, TB Told said:

Kad napišeš nešto ovako i ostatak poruke činiš neozbiljnim.

Napisao je jedan forumas neki dan, osim Zeljka Obradovica ne postoji nijedan trener koji bira svih 12 igraca. Svakog trenera doceka par igraca koje nije birao, on treba da izabere koga hoce jos. Sfero je sigurno birao produzavanje Bolomboya, Yaga, Tea i Giedraitisa. Takodje je insistirao na Canaanu i CMMu, a nije se sigurno gadio na Kalinica i Petruseva, a evo ovde je bilo informacija da je i jako zalio Plavsica.

Tako da je on birao 9 igraca, sto ga cini trenerom sa odrijesenijim rukama u cijeloj ligi 

Njemu su samo nametnuti Davidovac, Mitrovic i Dobric, moze ih jednostavno klupirati, ali nece jer moraju svih 12 igraca igrati do kraja prve cetvrtine da se ne bi nekom zamjerio i zato je njegova odgovornost ako im daje minutazu, a da ih pritom nije zelio.

• Like 1

5 minutes ago, Cavani said:

O kakvoj najvecoj bruci u poslednjih 10 godina pricate? Samo prosle sezone smo pukli 45 razlike od Efesa, da ne idem dalje unazad. 

Nekima smeta sto smo tako mlitavo delovali bas protiv Partizana, ali to je samo jedna lose odigrana utakmica.

Au brate kud me toga podsjeti, ja sam jos pod utiskom derbija i nakon 7 dana pa sam zaboravio na taj debakl. Imao je Sferopulos finih brukanja u zadnjih godinu dana, bas lijepu zaostavstinu pravi, mislim da ni Vlada Jo ne bi takve uspjehe postigao.

Ajde malo da se prisjetimo svega ja sam zaboravio.

Znaci: 

- izgubio derbi kuci dvocifrenom razlikom prvi put jos od 2013-e godine

- izgubio najvecom razlikom u istoriji kluba u Evroligi

- imao najvise poraza na strani u istoriji kluba u Evroligi u jednoj sezoni

- nismo zabiljezili pobjedu u EL 2 mjeseca (od 11.01 do 22.03 smo bili bez pobjede u EL)

- drugi najgori omjer kod kuce od uvodjenja novog formata (gori je samo bio kad zbog korone nije bilo prisustva navijaca)

- najvise poraza u regularnom dijelu ABA lige od u zadnjih 5 godina (tu je bio i onaj sramni poraz od Buducnosti 84:62 nakon 8 vezanih pobjeda protiv iste ekipe)

- poraz od Splita nakon 12 godina

- poraz od Makabija kuci nakon 11 godina (imali smo 7 zaredom pobjeda)

- drugi najgori plasmani drugi najgori % pobjeda otkako se takmicimo u novom formatu (najgori bio u korona sezoni bez prisustva navijaca)

Mogao bih jos ovako, ali mislim da sam dokazao poentu, vidicemo da li ce Sferopulos nastaviti da obara rekorde i postavlja standarde.. 

Mene je ono školovanje KKCZ u derbiju pred 19k cigana tako utuklo da mi sada ponude: ova sezona premotana do kraja, mi  izduvali za plej in a Parizeri uzeli EL titulu...tačno bi pitao gde da potpišem.

Ne mogu više da gledam Tea iskreveljenog, Gidrine "zamalo" trojke, Lukine čelindže, Dedino preživanje eukaliptusa za 700k, Nedarinu kolekciju patika i Janisove ringišpil rotacije jednako kao i erte-esovu sablju, zaječarsku gitarijadu i kada neko vari.

Samo penzionisanje Tea i Laze...Luka u FMP, Nedara u Huventud a Deda na vikendicu...zvuči kao  početak sezone za pamćenje.

Edited by Wingwalker
  • Like 1

Тренер ако у овој утакмици не пусти Мекинтајера да води екипу против најбржег тима у Евролиги ком је на пролеће спаковао 20 поена и 15 асистенција са индексом 39 треба да буде упитан за који га је меч тачно довео кад му до сада не дозвољава/омогућава игру у транзицији и малтретира га унапред уписаним минутима током којих мора да статира у току Теодосићевог углавном срамотног перформанса када противници праве разлику и ломе утакмице.

Од пет победа две смо остварили без мађионичаревог дивљања, а у преостале три је имао свеукупно негативан +/- што можда не може да исприча целу причу, али даје солидну идеју о томе какав му је учинак на терену. Да нас части присуством не мора, а кредита за овакве партије не би смео да има јер у Звезди није (скоро) ништа урадио у поређењу са онима на које се осипа дрвље и камење, додуше вероватно и заслужено јер се појединци распадају и не делује као да их је срамота. Мекинтајер можда и не блиста и можда треба да напредује у појединим сегментима игре па му нећу тражити изговоре, али је тешко упирати прст у њега кад као плејмејкер од тренера не добија дозволу да диктира игру на начин на који то најбоље чини већ мора да упада у калуп који истиче све његове играчке мане.

Годинама кукамо како не можемо да се боримо са богаташима, али да ове сезоне тимови који су индивидуално значајно лошији и јефтинији од нас играју боље и имају боље скорове је недопустиво. Ако се то ускоро не промени, немам проблем да било који променљиви запослени у ростеру или стручном штабу добије педалу. Нећемо ваљда да подлегнемо култу личности као неки други евролигаши док нам сезоне и трофеји клизе из руку, а само зарад одржавања лажне слике о миру и процесу? Бољи смо и већи од тога.