Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

412 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

1 hour ago, forumko topic said:

Kad se vrati Bolomboj, mi ćemo igrati rekreativno EL. 

Slažem se. Mada, možda je bolji izraz "polu-rekreativno". Sve dok ima i promil teoretske šanse, mi ćemo ložiti do poslednjeg trenutka.

Uvek ima ono da nam treba 7 pobeda od narednih 9 utakmica.

Ostaćemo mi duže u igri.. naravno teoretski!

14 minutes ago, odupri se ludilu said:

Kuc,kuc, ček samo da se izujem.

Mislim komšije da vi dobijate taj Bajern. Po meni je ključ u Kodiju i  Jagu da iakontrolišu onog divljaka jer on im daje ton. 

Obst se ispucao protiv Barse i to tako biva, a na kraju krajeva ti njegovi krugovi se kolektivno brane. Poenta je kad on igra da je to prva opcija njima u napadu jer je zbog toga u igri. Imate vi dzebane za ostatak njihove ekipe.

Iskreno nisu oni toliko dobri i duboki koliko rezultati kazu.

Igrate kući i to je valjda neki faktor.

To što se Obst ispucao protiv Barse ne znači ama baš ništa kada smo mi u pitanju.. koliki smo baksuzi, vrlo lako može da se desi da ubaci 12 trojki

Edited by The_Big_S

1 hour ago, NikolaTest said:

https://www.instagram.com/reel/DCy_xj2xNd7/?igsh=MW9paHFmcnMzZGExMQ==

Snimak TO Željka sa derbija, gde direktno kaze Jones-u da napada Teodosica nakon switch-a.

Msm da je Karlik odmah po ulasku imao 4/4 za 2 poena gde su krenuli da okrecu utakmicu.

Teo je 10cm viši i 10kg teži od Karlika koji ga pomera ko lutku po terenu. Ali molili su ga da ostane tako da nije do njega.

Sada deluje da Sfero ne mož da ga soproštenjem vadi ni nakon pete lične.

Tačno će i za njim zapaliti Kohibu i nakriviti kapče.

Tražili ste, gledajte...

Edited by Wingwalker

1 minute ago, Wingwalker said:

Teo je 10cm viši i 10kg teži od Karlika koji ga pomera ko lutku po terenu. Ali molili su ga da ostane tako da nije do njega.

Sada Sfero nek proba da ga soproštenjem vadi nakon pete greške.

Tačno će i za njim da zapali Kohibu i nakrivi kapče...

Naravno da je Janis glavni krivac za njegove minute i petorke koje izvodi.
Daleko od toga da krivim bilo koga od navedenih igraca, svi se trude ali ili ne znaju (Luka i Plavsic) ili fizicki ne mogu bolje (Teo i Jago).

Kada god pobedimo, doktorska disertacija Janisa, kada izgubimo - nemač pojma. U stvari, negde je između. Nije loš trener, ima solidan CV, vodio jake timove, ali nije li malo čudno što je toliko dugo bio bez posla? Čudne petorke i rotacije, verovatno ima neke svoje zamisli, koje nama laicima nisu baš jasne i logične. 

• Like 1
  • Ha-ha 1

7 minutes ago, Wingwalker said:

Sada Sfero nek proba da ga soproštenjem vadi nakon pete greške.

Tačno će i za njim da zapali Kohibu i nakrivi kapče...

Teo je i 10 godina stariji od Karlika.

:classic_biggrin:

• Like 1

Evo vec sedam dana nakon derbija ja sam toliko bezvoljan da nijednu utakmicu nisam pogledao, podcast ili bilo sta slicno, jednostavno toliko su me razocarali pristupomi ostalim mahinacijama da će trebati dosta vremena proci da gledam sa istim žarom naš tim, po meni mi smo svoje propustili i nakon narednih 5 utakmica nas ceka zakucavanje na dno tabele, volio bih da grijesim ali nas ce u Italiji rutinirati cak i Virtus

• Like 10
  • Thanks 1

Napadali bi svi njega i u Cska i Oliju al su ga treneri sakrivali ili su imali beton ispod kosa da koriguju. Sad kad moras sakriti i Jaga a pod kosem imas stiropor sve to izgleda dosta drugacije. 

Vec sam pisao da Janis ide na to da Teo bar zasmeta jer Jago ne moze ni to pa se Jago sakriva u ormar dok ovaj leta ko muva bez glave i onda jos sa dusom u nosu pokusava odigrati nesto napred. Jednostavno los balans na vanjskoj liniji a ne pomaze ni losa unutrasnja. 

Imamo mi dosta sampionskih primjera gdje je bekovski par rupa al zato je beton ispod kosa, npr. Teo/De Kolo u Cska, Vasa/Larkin u Efesu i jos mnogi drugi. Da mnogi ce reci nije dobar primjer jer ovo su vrhunski ofazivni igraci koji napadom mogu nadoknaditi dosta toga al opet to su bile sampionske ekipe a  ne sjecam se da su igrali na puno poena.

• Like 10

Psihički sam ubijen posle derbija, da mi je jučerašnja pobeda prošla kao da smo dobili Surdulicu u Superligi, taj neki osećaj. Nadam se da će me podići sutra igrom i željom i daće Bog pobedom, da se koliko toliko nadamo da možemo protutnjati Italijom sa 1 ili 2 pobede. 

• Like 4
  • WOW 1

36 minutes ago, Kronostime said:

Teo je i 10 godina stariji od Karlika.

:classic_biggrin:

Teo je i pre deset godina igrao istu odbranu. Bolje su ga krili ali je više isporučivao u napadu i imao je jači rejting.

Nije kod njega presudna godina proizvodnje već sada taj jasan predumišljaj da će pre bacakanjem izvaćariti sudije da sviraju faul u napadu a kada mu to ne prodje, zaigra tomahavk odbranu i digne ručicu.

Edited by Wingwalker

Ajde da sakriješ jednog igrača u odbrani npr Teodosica, ali kako da sakriješ i Yaga u isto vreme....To je -2 igrača defanzivno, a onda na sve to zaštita obruca luka Mitrovic,  I mi hoćemo da dobijemo derbi , da napravimo rezultat?? Pa i vrapcima je jasno ..

Teodosic prosto mora da igra, a pošto ne može da igra keca, pošto nije u stanju da prenese loptu, onda mu stavljaju Yaga da bude ispomoc. Covek služi da prenese loptu i da je Teodosicu. Sa druge strane Teodosic ne može prodor da uradi, gde u nedostatku snage kreće da gubi lopte da se ispucava. Ajde da on igra po 5-6 min, ali on uzima blizu 15 min na EL utakmicama. 

Ispašta i Yago jer ne može da organizuje napad, da uradi prodor, uzme šut, da ima slobodu u organizaciji.

Sta je cilj? Da se ne naljuti Teodosic? 

Ceo tim ispašta na spoljnim pozicijama sa njim u igri...o odbrani da ne govorimo. 

Hoćemo uspeh, hoćemo da pobedimo Bajern i druge ekipe.....može, Teodosic na klupu , do 0 min.....CMM 30 min , Yago 10....Mitrovic klupa do 5 min...

Budu li ova dva igraca uspela da se popnu na po 15 min , mi gubimo 10/9 utakmica.

• Like 3

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Da smo zadržali Gilespija umesto Mitrovića, sad bi se kukalo za ovim drugim. Iz ove perspektive verovatno već i zaboravljeni Mike Tobey zvuči kao vlažan san. U stvarnosti je to malo drugačije. Koliko god Luka nejaki i Uroš prejaki trenutno bili loši, poslednje što treba je dodatno ih ubijati u pojam. Oni jesu sposobni da pokriju zbirno 15 minuta po meču. Bayern nema neku spec rotaciju pod košem, Booker je odličan, Voigtmann iskusan, ostalo je tankoza. Nadam se da nas neće ubiti iz trećeg plana Da Silva i Branković. 

Odbijam da poverujem da bi iko na ovom forumu kukao zbog Mitrovog odlaska.I ne ubijamo mi,navijaci,Mitra i Plavsu u pojam,(briga njih sta mi ovde pisemo,vazna je plata),nego oni nas.

• Like 1

15 minutes ago, liv7 said:

Odbijam da poverujem da bi iko na ovom forumu kukao zbog Mitrovog odlaska.I ne ubijamo mi,navijaci,Mitra i Plavsu u pojam,(briga njih sta mi ovde pisemo,vazna je plata),nego oni nas.

Odlazio je Mitar već jednom, DeDa takođe, niko za njima nije kukao. Mozda clash samo za Lukom, ne mogu da tvrdim. 😄

• Like 4
  • Ha-ha 5

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Da smo zadržali Gilespija umesto Mitrovića, sad bi se kukalo za ovim drugim. Iz ove perspektive verovatno već i zaboravljeni Mike Tobey zvuči kao vlažan san. U stvarnosti je to malo drugačije. Koliko god Luka nejaki i Uroš prejaki trenutno bili loši, poslednje što treba je dodatno ih ubijati u pojam. Oni jesu sposobni da pokriju zbirno 15 minuta po meču. Bayern nema neku spec rotaciju pod košem, Booker je odličan, Voigtmann iskusan, ostalo je tankoza. Nadam se da nas neće ubiti iz trećeg plana Da Silva i Branković. 

Nažalost oni nisu trenutno, već trajno loši u najbitnijim elementima za centra, a to su odbrana i skok. Ostavljam mogućnost da Plavšić u budućnosti neke stvari koriguje, ali Mitrović je fizički na zalasku karijere i može biti samo gori.

Kad se na to doda da je naš tim spolja defanzivno loš i da se od centara očekuje da koriguju njihove propuste, tj. da mogu da isprate beka i zaštite obruč, što ova dvojica ne mogu ni u teoriji dobije se da je svaki minut sa njima dvojicom minus. 

Plavšićeva 2,5 minuta na početku su bila dovoljna za 7:0 Partizana, za koju je on zaslužan, a Mitrovićeva 4 minuta na početku treće su bila dovoljna za seriju 10:2 Partizana, pri čemu je on odgovoran za 8 od 10 poena.

• Like 2

4 minutes ago, K.Dot said:

Odlazio je Mitar već jednom, DeDa takođe, niko za njima nije kukao. Mozda clash samo za Lukom, ne mogu da tvrdim. 😄

Brat Clash će da unajmi Lakija da mu napravi farewell klip za Luku 😄 

• Like 1

6 minutes ago, TB Told said:

Nažalost oni nisu trenutno, već trajno loši u najbitnijim elementima za centra, a to su odbrana i skok. Ostavljam mogućnost da Plavšić u budućnosti neke stvari koriguje, ali Mitrović je fizički na zalasku karijere i može biti samo gori.

Kad se na to doda da je naš tim spolja defanzivno loš i da se od centara očekuje da koriguju njihove propuste, tj. da mogu da isprate beka i zaštite obruč, što ova dvojica ne mogu ni u teoriji dobije se da je svaki minut sa njima dvojicom minus. 

Plavšićeva 2,5 minuta na početku su bila dovoljna za 7:0 Partizana, za koju je on zaslužan, a Mitrovićeva 4 minuta na početku treće su bila dovoljna za seriju 10:2 Partizana, pri čemu je on odgovoran za 8 od 10 poena.

Nisam imao nameru da nešto branim ovu dvojicu jer su de facto grozni ali kukalo se ovde na sve igrače, pa i na trenutno najboljeg centra EL dok je bio kod nas, za Plavšića je rano da mu se sudi, a Mitrović je ispričana priča. Evroligu igraju i sledeći centri: Wetzell, Schneider, Diop x nekoliko, Ndiaye, Gillespie, Branković, Harris, Marjanović, Black, Kratzer, Koprivica, Birutis itd., nije kao da je naučna fantastika odigrati 7, 8 minuta po meču u EL a da rezultat baš toliko trpi za to vreme. Utakmica protiv Partizana sama po sebi nije neko merilo, tu su svi naši igrači odreda osim Petruševa bili jako loši. 

Na kraju, nije meni namera da branim ovu dvojicu, na leto se pod obavezno moramo pozdraviti sa Lukom, a Plavšić ima materijala da bude treći centar što je trebalo da bude i ove godine da je Bolomboy zdrav.

• Like 7

Clash navija za Zvezdu a ne za Luku, nije ovo individualni sport.

Kome će od digitalnih seoskih lola na pivu ispred zadruge  biti žao ili drago kad Luka ili Deda ili Teo odu je ipak samo šuplja priča ispred zadruge.

• Like 5
  • Love 2