Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

409 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      325
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      166

Recommended Posts

Po meni je nerealno da je Dobric pusten da igra ove karnevalske kvalifikacije, a da nije u jako bitnom mecu deo ekipe kluba gde trenira. Narocito u trenutnim okolonostima, kada Nedovic nece biti spreman makar i igrao u cetvrtak.

• Like 3
  • Thanks 1

1 hour ago, Manoly said:

Po meni je nerealno da je Dobric pusten da igra ove karnevalske kvalifikacije, a da nije u jako bitnom mecu deo ekipe kluba gde trenira. Narocito u trenutnim okolonostima, kada Nedovic nece biti spreman makar i igrao u cetvrtak.

Plus se igra sa danskim ribarima. Verovatno nemaju roster od svih 12 profesionalaca.

Nakon puštanja Dobrića u reprezentaciju, nastup Nedovića na derbiju se sasvim sigurno ne dovodi u pitanje.

Imam utisak da se forumom širi neki nepotreban pesimizam uoči derbija.

Je l' ste vi ljudi gledali uopšte Partizan ove sezone?

Apsolutno sve je na nama i od nas zavisi. Ne želim da delujem prepotentno, ali tako je. Od starta sezone igramo odličnu košarku i morali smo da imamo još koju pobedu na našem kontu.

Jedva čekam ponovo da vidim Kalinu protiv večitog rivala, ali mislim, i to sam već napisao, da će Kodi odigrati svoju najbolju partiju od kad je došao u klub.

I da, jako mi se sviđa što će biti njihovih navijača, a očekujem da isto uzvrate i u revanšu. Neka derbi ponovo bude derbi, svi smo isti samo nas boje dele.

• Like 5

Pa, pesimizam je posledica poraza od Asvela koji pokazuje da nismo prevazišli bolesti protekle EL decenije. I dalje gubimo od najgorih ekipa ,  utakmice koje se ne smeju izgubiti ako želimo da nešto napravimo ove godine a da to nije februarski kup ili ABA liga. Drugi razlog je neverovatan gubitnički niz od 14 izgubljenih tesnih u EL od 15 mogućih. Znači da ovaj trener i tim trenutno pate od ozbiljnog luzerskog sindroma. E sad, jedina EL ekipa koju smo mi u poslednje vreme dobili na jednu loptu su partizani. Tako da sam umereni optimista, ali samo što se tiče utakmice sa njima. U neki pomak u EL ove godine ne verujem.

• Like 7
  • Ha-ha 1

Bravo Drčela za gostujuće navijače..

Sad je na nama da ih bez ijednog jedinog incidenta, upaljača, novčića, ma i kokice porazimo... I da se taj rivalitet vrati u normalu tj na sportski teren, a da se one nenormalne stvari ostave za grčki derbi.

Pokažimo i jedni i drugi da možemo, pokažimo Evropi ali i samima sebi..

• Like 2

Bolji smo tim, u boljoj smo formi, igramo pred domacim navijacima i po svemu bi trebalo da bude lagano ali derbi je drugi par opanaka i utakmica u kojoj sve ovo navedeno nekad i nije donosilo prevagu.

Optimizam temeljim najvise na tome sto imamo igrace koji znaju kako se ovakve utakmice igraju.

Komsije imaju ili nemaju igraca (Koprivica nece igrati a za Vanju ne znam) koji je do sada doziveo nesto slicno. Prvi put ce Arena biti protiv njih pa da vidimo kako ce se snaci. Do sada nisu bas pokazali kad igraju pod pritiskom cak i pred domacim navijacima.

Ipak zbog svega navedenog bilo bi bas veliko iznenadjenje da ovo ne dobijemo, ali sa dozom opreza i da ne udjemo u neku nervozu a to je taj faktor sto sam napisao gore da imamo igrace sa iskustvom igranja ovakvih utakmica.

Edited by nunilo

8 hours ago, mister-no said:

Bravo Drčela za gostujuće navijače..

Sad je na nama da ih bez ijednog jedinog incidenta, upaljača, novčića, ma i kokice porazimo... I da se taj rivalitet vrati u normalu tj na sportski teren, a da se one nenormalne stvari ostave za grčki derbi.

Pokažimo i jedni i drugi da možemo, pokažimo Evropi ali i samima sebi..

Nece biti incidenata posto je evroliga

Neki kao da odbijaju da prihvate da Asvel ove sezone nije kanta ekipa kao prethodnih i da nije sramota izgubiti od njih. Jeste da su opet na dnu tabele ali prosto ne može da se izjednači ovaj poraz od Asvela i neki porazi prethodnih sezona od Albe.

• Like 3

Ja sam bio siguran u našu pobjedu ali nekako se sad pribojavam, naročito zbog njihove serije poraza,ovo je njima tako reći poslednja prilika,ako odu na 2:9 dolazi Im Olimpijakos to je vrlo vjerovatnoh 2:10 i kraj svih nadanja.

Moramo odigrati pametnu odbranu,ne dopuštati šut za tri Bongi,Sterling Brownu,Pokuševskom,Vanji ako bude igrao,prilaziti im što bliže rizikovati ulaz i nikako sa njih ne pomagati.

Sto se tiče napad mislim da ćemo naći način,bilo bi dobro kada bi Nedović igrao i bitno da se Petrušev sačuva od ličnih i igra 30+ min.

• Like 1

8 hours ago, Bejn said:

Drugi razlog je neverovatan gubitnički niz od 14 izgubljenih tesnih u EL od 15 mogućih

Slažem se sa delom da utakmice sa Asvelom moraju da se dobijaju na suvi kvalitet i da se u takvim utakmicama gubi plej of. 

Što se tiče toga luzerski mentalitet, gubitnički niz i sl. Više verujem u nedostatak kvaliteta i nedostatak iskustva okupljenih igrača u neizvesnim završnicama jer niko od njih, ni kod nas ni kod komšija sve ove godine (možda sa izuzetkom Pantera i eventualno Nanelija) nema to. Pa čak ni Panter gde na jednu rešenu ima 4-5 prosutih. 

Šta komšije da kažu onda

GchvjvIXcAAPbAl?format=jpg&name=small

Stvari u Evroligi mogu brzo da se preokrenu. Sa dva vezana poraza opet bi bili u nezavidnoj situaciji. Plasman u plej-of zavisiće nam i od toga koliko dobro ćemo koristiti svoje šanse. Asvel smo propustili, slede nam dve utakmice na svom terenu gde imamo dovoljno vremena i da ih pripremimo i da se odmorimo. Ajd da vidimo da li jesmo ili nismo. :smiley53:

21 minutes ago, CuaTheTime said:

Nece biti incidenata posto je evroliga

Sta ti to govori?

Ja ne bih potcenjivao KKP, oni imaju jaku ekipu koja kad klikne ima da melje. NIsu jos uigrani i to je frustrirajuce za njihove navijace, ali su kompletan tim bez rupe u rosteru.

Trenutno su jaci na centru, na ostalim pozicijama smo mi bolji ali ne mnogo. Bolji smo sve ukupno mozda za 5 do 10 poena a to lako moze da ode u kontra stranu, ako lose sutiramo.

• Ha-ha 3

21 minutes ago, MarkoKep said:

Neki kao da odbijaju da prihvate da Asvel ove sezone nije kanta ekipa kao prethodnih i da nije sramota izgubiti od njih. Jeste da su opet na dnu tabele ali prosto ne može da se izjednači ovaj poraz od Asvela i neki porazi prethodnih sezona od Albe.

Kolo pre nas su do samog kraja vodili protiv Olimpijakosa u Pireju.Mislim da je Asvel bolji nego proslih godina.

14 minutes ago, Volter said:

Stvari u Evroligi mogu brzo da se preokrenu. Sa dva vezana poraza opet bi bili u nezavidnoj situaciji. Plasman u plej-of zavisiće nam i od toga koliko dobro ćemo koristiti svoje šanse. Asvel smo propustili, slede nam dve utakmice na svom terenu gde imamo dovoljno vremena i da ih pripremimo i da se odmorimo. Ajd da vidimo da li jesmo ili nismo. :smiley53:

Asvel smo propustili ali smo dobili Monako i Pariz sto svakako dosta znaci ibzirom na stanje na tabeli.Kao kuce izgubili samo od prvaka EL i to je moglo da ode drugim tokom da su svirani koraci kao i protiv Asvela.

1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Петрушев је бољи играч од оба њихова центра и то поприлично.

Ne moze Filip da igra 40 minuta, a kada udje Luka ili Uros, mi tu mnogo padamo. Zato sam i napisao da su trenutno jaci na centru, tu mislim na kombinovano Dzouns+Dejvis Vs Petrusev+Plavsic.

Just now, JPM said:

Ne moze Filip da igra 40 minuta, a kada udje Luka ili Uros, mi tu mnogo padamo. Zato sam i napisao da su trenutno jaci na centru, tu mislim na kombinovano Dzouns+Dejvis Vs Petrusev+Plavsic.

Не сабира се просечна оцена, Факу + нико је боље од Коди + Јаго нпр.

• Ha-ha 1

Just now, Bogoljub Gagic said:

Не сабира се просечна оцена, Факу + нико је боље од Коди + Јаго нпр.

Nije brate, moras da imas po dvojicu na svakoj poziciji da drze barem slican nivo igre kad starter izadje. Valjda si gledao na sta lici nasa igra kad su na centru Uros (koji defanzivno ne zna gde bije) ili Luka (kog maltretira svaki centar, bukvalno i oni iz Splita).