Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

409 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      325
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      166

Recommended Posts

6 minutes ago, drakon1 said:

Zaboravio si precednika. Čujem da razmišlja da dâ ostavku i da sedne na klupu kod komšija kao Head Coach. Valjda je tu jebenu trenersku diplomu već dobio. Ili mora Čović da mu sredjuje posebnu dozvolu?

Sve u svemu, svakim vašim postom na ovom forumu mi se udaljavamo od pobede sledećeg četvrtka. Em Miraculix, em naši failovi u tesnim završnicama, em Rada, em Arandjelovdan... A bogami, jer i ludujete ovde naveliko. To se nikad nije dobro završilo po nas. Ni za utakmice, a još manje u prelaznim rokovima. Pokajte se odmah, ako zelite da imamo šansu sledeći četvrtak i nećete da kukulemavčite posle ovde na 30+ strana.

Ja govorim sa čisto sportskog aspekta. Mene ne interesiraju izjave njihovog trenera niti se nešto naslađujem  sa njihovim porazima. u ovom trenutku igrački smo jači i to ćemo dokazati na terenu nadam se. Niti smatram da moj stav na bilo koji način može biti jinx. A ako I kojim kojim slučajem izgubimo u šta ja čisto sumnjam onda samo sportski čestitati protivniku. 

• Like 2
  • Thanks 1

16 minutes ago, Sinnerman said:

Ne vidim zašto će Pariz da tone, igraju sve bolje i realno jako su gotivna ekipa.

Zato sto nemaju kvalitet i kada se u drugom delu sezone ovi najjaci uozbilje, Pariz ce biti na jako malom broju pobeda.

• Like 3

9 minutes ago, JPM said:

Bas zato. Oni ce sada da ciste sve redom.

Pariz ce da tone.

Oni su meni takvo osvezenje za ovu odvratnu ligu.

Sasvim korektna poseta i navijanje.

Odlican tim koji je sastavio Banja Sy

Tiago Spliter kao da je Tarantinov lik koji sa mirom gleda uspone i padove njegove ekipe.

Liga sama po sebi nije odvratna jer je ujednacena,ali organizacija lige je malo reci tuzna.

• Like 1
  • Love 1

Tako obično razmišljaju naši ljudi koji često imaju potcenjivački pogled na sve druge. A ne kapiraju da oni tamo imaju jednu skroz zdravu priču, nisu ni pretendenti na titulu ali nisu ni krpa, atmosfera im je super, tim im ima uloge, guraju, bore se. To da će ostali da se uozbilje mi je smešna priča jer ja sve što do sada vidim jeste da jednom po jednom favoritu otpadaju igrači zbog povreda. Da bi ti bilo slikovitije objašnjeno, uzećemo primer TJ Shortsa. Njega su Partizan, a i Zvezda mogli dovesti na keca. Međutim on je midžet, skraćeni, ne može on da igra EL. Dečka sada stranci svrstavaju u najbolje plejmejkere lige. Imamo i mi Yaga koji kod nas nikada neće dobiti slobodu koju ima TJS. Jago danas ne sme da šutne trojku već se plaši. Pokvarimo većinu igrača koje dovedemo jer imamo neke naše fantazije. Ako nisi bio spreman Yagu da pružiš slobodu koju je imao u Ulmu, ne dovodiš ga, a još manje ga ne produžavaš.

• Like 7
  • Thanks 1

Što se čika Miše tiče, velika je on legenda i košarkaški mozak, i dalje može biti igrač koji menja tok meča čak i u ovoj prepariranoj fazi. Samo neka ne igra poslednja 2 minuta ni pod razno, tada kod njega heroball nadvladava svaki razum i tako je tokom cele karijere. Ja bih Yaga uvek držao u završnici, čovek je pored Nedovića naš najbolji 1 na 1 igrač i uvek može sebi da obezbedi šut iz driblinga a tu je dosta dobar.

• Like 7

Dal ste vi normalni?? Jel stvarno mislite da se Kalina vratio da pušta derbije, da će Teo, Neda i Filip posle svih uvreda da puste derbi njima zato što su u kanalu... Molim vas ljudi uozbiljite se i bez tolike negative.

• Like 6

34 minutes ago, Dragon said:

Jel ima nekih pouzdanijih informacija, ne racunam twiter i insta naloge, vezano za centra? Jel se definitivno odustalo ili se ceka i trazi neka opcija?

Do sada se kao jedini pouzdan izvor pokazao @bosMan_jr

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

Kako li je to Deda zasluzio pre Dobrica da bude u timu... Da je Dobric otisao u KKP, a zeleli su ga, bio bi izdajnik najveci i kofe govana bi se izlivalo na njega. A nije otisao jer je ciganštura velika. Mozda jeste nespreman, ali i takav je sigurno korisniji pd Dede. 

• Like 3
  • Thanks 1

26 minutes ago, LuVe said:

Dal ste vi normalni?? Jel stvarno mislite da se Kalina vratio da pušta derbije, da će Teo, Neda i Filip posle svih uvreda da puste derbi njima zato što su u kanalu... Molim vas ljudi uozbiljite se i bez tolike negative.

Kome se ti obraćaš, koji to mi?

• Like 1

41 minutes ago, Chaos Is Me said:

Što se čika Miše tiče, velika je on legenda i košarkaški mozak, i dalje može biti igrač koji menja tok meča čak i u ovoj prepariranoj fazi. Samo neka ne igra poslednja 2 minuta ni pod razno, tada kod njega heroball nadvladava svaki razum i tako je tokom cele karijere. Ja bih Yaga uvek držao u završnici, čovek je pored Nedovića naš najbolji 1 na 1 igrač i uvek može sebi da obezbedi šut iz driblinga a tu je dosta dobar.

Yagu bih uvek dao sut za pobedu u ovoj ekipi. Ima in dosta mana, ali ima veliko srce i hrabrost. Decko se proziva za neke greske protiv Barse i Pao, ali je u obe utakmice u zavrsnici vukao tim sa poenima kada niko od saigraca nije smeo ni da pogleda na kos. I to sto kazes, moze uvek sebi da iskreira sut i to mnogo bolje od Kodija, Kenana ili Tea koji jedino moze da opali trojku. Nedovic je sto se toga tice najjaci, ali u njega uopste nemam poverenje kada je napad za pobedu u pitanju.

Slazem se i za Tea, nije on jos uvek dostigao nivo gde je potpuno neupotrebljiv. Moze on i dalje da iskreira, odigra pik, ubode trojku, ali mu treba jos redukovati minutazu i skloniti ga u zavrsnicama. Slicna prica se pricala za njega i na pocetku prosle sezone, ko se seca. Kada se ispucavao protiv Zalgirisa, sjebao zavrsnicu derbija i nije dao Yagu loptu, trojke su mu u prvih ne znam koliko kola bile 10/45 (tako nesto). Ali je onda uhvatio ritam, podigao procente i na kraju je bilo ole ole teo. Ali svakako ove sezone moramo mnogo manje da zavisimo od njega s obzirom da imamo na 1/2 Kodija, Yaga, Nedovica i Kenana. Teo treba da bude samo dodatak od nekoliko minuta, a ne neko ko ce da sefuje na terenu u kljucnim momentima.

• Like 1

1 hour ago, Sinnerman said:

Tako obično razmišljaju naši ljudi koji često imaju potcenjivački pogled na sve druge. A ne kapiraju da oni tamo imaju jednu skroz zdravu priču, nisu ni pretendenti na titulu ali nisu ni krpa, atmosfera im je super, tim im ima uloge, guraju, bore se. To da će ostali da se uozbilje mi je smešna priča jer ja sve što do sada vidim jeste da jednom po jednom favoritu otpadaju igrači zbog povreda. Da bi ti bilo slikovitije objašnjeno, uzećemo primer TJ Shortsa. Njega su Partizan, a i Zvezda mogli dovesti na keca. Međutim on je midžet, skraćeni, ne može on da igra EL. Dečka sada stranci svrstavaju u najbolje plejmejkere lige. Imamo i mi Yaga koji kod nas nikada neće dobiti slobodu koju ima TJS. Jago danas ne sme da šutne trojku već se plaši. Pokvarimo većinu igrača koje dovedemo jer imamo neke naše fantazije. Ako nisi bio spreman Yagu da pružiš slobodu koju je imao u Ulmu, ne dovodiš ga, a još manje ga ne produžavaš.

Bravo🙏🏻